Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Θα ζητήσουμε το ΕΑΚ...!

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του VolosFans αναφορικά με το ΕΑΚ.
Στην εκπομπή του ΑSTRA "Πολιτικό φόρουμ" ο Νίκος Τσεκούρας ανέφερε για το πλάνο του Ερασιτέχνη αναφορικά με το ΕΑΚ:

«Θα ζητήσουμε το ΕΑΚ για την νέα χρονιά.Το Πανθεσσαλικό ήταν επιλογή του κου Μποτσιβάλη. Πιστεύουμε πως ο Δήμος δεν θα μας αρνηθεί, δεν έχει λόγο να το κάνει. .Θα κοιτάξουμε να πετύχουμε μια συμφωνία για περισσότερα χρόνια 3 ίσως 4...Το ΕΑΚ έχει προβλήματα.
Είχε άδεια η οποία έχει λήξει και οι κερκίδες έχουν τεράστια προβλήματα.Η ανατολική προς το βοηθητικό είναι κομμένη και το πέταλο προς την Γορίτσα είναι άχρηστο.Έχει ουσιαστικά μία κερκίδα λειτουργική και αυτή έχει πολλά προβλήματα και θέλει συντήρηση. 
Είναι ένα γήπεδο χωρίς αποδυτήρια και με μισές κερκίδες που ο Δήμος θέλησε να εγκαταλείψει..δεν ξέρω τον λόγο.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη μίλησε για το πλάνο της Άλλης Μεριάς:

«Δυστυχώς από λάθη που έγιναν στο παρελθόν χάσαμε το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο που είχε η ομάδα.Μιλάμε για 17 στρέμματα τα οποία θα μπορούσαν να γίνουν 2 γήπεδα ποδοσφαίρου ,εστιατόρια , ξενώνες ...Με την παραχώρησή του στον τότε Δήμο Πορταριάς θα μπορούσαν να γίνουν όλα αυτά ,αλλά δεν έγινε τίποτα,το άφησαν ένα χέρσο μέρος.Σήμερα το διατηρούμε σε μία πολύ καλή κατάσταση ,το χρησιμοποιούν οι υποδομές του Ολυμπιακού και ενίοτε και η ομάδα .
Εμείς αναθέσαμε σε ένα τεχνικό γραφείο να μας κάνει ένα πλάνο αξιοποίησης του χώρου και να το παρουσιάσουμε σε όλες τις υποψήφιες δημοτικές αρχές.
Δυστυχώς δεν είναι δική μας η έκταση για να μπορέσουμε να την αξιοποιήσουμε. Υπάρχουν προγράμματα που ο Δήμος αν θέλει μπορεί να εκμεταλλευτεί και να βρει τα χρήματα.»










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...