Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Έτοιμος για την επόμενη ημέρα!

Έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό δηλώνει ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος.
Ο πρώην αντιπρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος ,σε ραδιοφωνική συνέντευξη στον 9.86 , δήλωσε παρόν για την επόμενη χρονιά .

Ο κος Τσιμπανάκος είπε μεταξύ άλλων:

«Όποιος και να είναι στην ομάδα έχω διάθεση να βοηθήσω.Ας είμαι αόρατος ,ας μην είμαι στην διοίκηση όπως έγινε και από τον Δεκέμβρη και έπειτα με κάποιους παίκτες.Αν δεν έμπαιναν τότε κάποιοι μπροστά η ομάδα σήμερα θα είχε πέσει στο τοπικό.
Είμαι έτοιμος κι εγώ και μία ομάδα με ανθρώπους να βοηθήσουμε οικονομικά και να τρέξουμε την ομάδα.Πρέπει όμως να υπάρξουν και άλλοι παράγοντες είτε από τον Βόλο είτε από αλλού που θα βοηθήσουν.

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα μου πέρα από τις επαγγελματικές σχέσεις που είχα στο παρελθόν και θα συνεχίζω να έχω.Είμαι Ολυμπιακός Βόλου δεν το έκρυψα ποτέ.Όποιος πάρει την ομάδα εγώ θα είμαι δίπλα.Ο κος Τσεκούρας έχει πάρει κάποιες υποσχέσεις από ανθρώπους που θα μπούνε μπροστά.Αλλά πρέπει να υπάρχει μία τεχνογνωσία και μία οικονομική συνέπεια.

Η ομάδα από τον Δεκέμβρη και έπειτα που είναι συνεπής έχει φτιάξει το όνομά της.Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να έρθουν στον Ολυμπιακό.Είναι πολύ βασικό που φέτος έχουμε έναν καλό κορμό από ποδοσφαιριστές.
Έχουμε μιλήσει ήδη με έναν καλό προπονητή αλλά πρώτα να βάλουμε το οργανόγραμμα μπροστά και μετά θα το επισημοποιήσουμε.
Έχουμε ήδη συμφωνήσει για κάποια πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια.
Θέλουμε να επιστρέψουμε στο ΕΑΚ αλλά αυτό εξαρτάται και από τον Δήμο Βόλου.Αν δεν μπορέσουμε θα μείνουμε στο Πανθεσσαλικό.»






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...