Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Ανίκητος στο ΕΑΚ!

Ο Ολυμπιακός έκλεισε την χρονιά του με μία ακόμα νίκη στο ΕΑΚ με 2-0 επί του Αλμυρού.



Η ομάδα μας πραγματοποιώντας  καλή εμφάνιση κέρδισε δίκαια τον Αλμυρό σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδας δεν «φόρτσαραν» και περισσότερο πρόσεχαν τους τραυματισμούς.
Παρά ταύτα η ομάδα μας ήταν πολύ καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο έκανε πολλές ευκαιρίες και σημείωσε δύο γκολ με τους Χρήστου και Σέττο.


Ο Μπακάλης ξεκίνησε το παιχνίδι με σύστημα 4-2 -3-1.Ο Κωσταντίνου  ήταν στο τέρμα με τους  Παπαιωάννου ,Νόνη στο κέντρο και τους Σάββα και Γελαδάρη στα άκρα της άμυνας. Ως αμυντικοί μέσοι αγωνίστηκαν οι Λούγκος και Ρόκας με τον Διβανέ να αγωνίζεται ως επιτελικός μέσο τον Καμπλιώνη και τον Κόκα στα χαφ και τον Χρήστου ως φορ.

Ο Ολυμπιακός έδειξε να θέλει να πετύχει το γκολ από νωρίς και το κατάφερε με τον Σάββα να σεντράρει και τον Χρήστου να πιάνει πάνω από όλους την κεφαλιά και να κάνει το 1-0.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 35΄για να ξαναδούμε ευκαιρία οπότε και ο Λούγκος έπιασε ένα δυνατό αλλά άστοχο σουτ μετά από σέντρα του Γελαδάρη ενώ δύο λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Κόκα πέρασε άουτ.
Στο 38' μία περίτεχνη ενέργεια του Χρήστου παραλίγο να φέρει το γκολ ,το σκαφτό όμως σουτ που επιχείρησε έδιωξε με υπερένταση ο Σταυράκης.
Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου χάθηκαν ακόμα δύο καλές ευκαιρίες με Χρήστου και Διβανέ.

Στο 50, ο Σέττος, έγινε κάτοχος της μπάλας στην αντίπαλη περιοχή μετά από λάθος του Κοντογιωργάκη και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα των «ερυθρόλευκων».

Ο Γ.Σ. Αλμυρού πραγματοποίησε την πρώτη του τελική προσπάθεια στον αγώνα στο 62′. Ο Σκοπελίτης σούταρε από κοντά, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κιπτίου στο 65′.΄

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι και δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ:Κωνσταντίνου, Σάββας, Γελαδάρης (77′ Αγγελής), Νόνης, Παπαϊωάννου, Ρόκας (70′ Ευθυμιάδης), Λούγκος, Δ. Κόκας, Χρήστου (66′ Μπέικος), Διβανές, Καμπλιώνης (47’ Σέττος).

Οπούντιος: Σταυράκης (46′ Κοντογιωργάκης), Γκατζούλης, Μπαρούτας, Σαββίδης, Χολέβας, Αλεξανδρής (57’ Μπιρμπίλης), Κιπτίου, Στουρνάρας, Φλίγκος, Σκοπελίτης (62′ Τσιουρής), Κοντοβάς (39’ λ.τρ. Κρανάς).


Κάρτες: 



Ο «κόραξ» του αγώνα
Δεν είχε προβλήματα η διαιτησία του Λεωνίδα αφού δεν υπήρξαν δύσκολες φάσεις.



Μας άρεσε.... 
Τα δύο σεντερ φορ της ομάδας «έβγαλαν» από ένα γκολ.
Ο Κόκας δείχνει πως είναι από τους πιο επίμονους παίκτες και δικαιούται να είναι και του χρόνου στην ομάδα
Δεν μας άρεσε...
Στο ΕΑΚ επικρατούσε η...απόλυτη ησυχία ,ίσως για πρώτο φετινό παιχνίδι.


Είπαν:

Μπακάλης:«Ευχαριστώ τον φίλο μου, Κώστα Πραττή, για τα καλά του λόγια και του εύχομαι κι εγώ τα καλύτερα. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αλμυρού που έκανε μία καταπληκτική πορεία, αλλά και στους παίκτες μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου, μέσα από την καρδιά μου, για την κοινή μας πορεία. Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν μια ομάδα σοβαρή, πειθαρχημένη αγωνιστικά, που βελτιωνόταν από παιχνίδι σε παιχνίδι. Είχαμε σταθερή και συνεχόμενη βελτίωση. Η κατάσταση στα πρώτα παιχνίδια που δώσαμε, ήταν πολύ δύσκολη, αλλά ο φίλαθλος κόσμος και η διοίκηση μας στήριξαν. Δεν είχαμε ψυχολογία, αλλά ούτε και τύχη, όλα ήταν άσχημα. Όμως, δουλέψαμε, ανεβάσαμε την ψυχολογία μας και οι καινούργιοι ποδοσφαιριστές, που αποκτήθηκαν τα Χριστούγεννα, μας βοήθησαν πάρα πολύ. Δεν είναι καθόλου εύκολο με τρεις προπονητές και 38 ποδοσφαιριστές να φτιάξεις ομάδα. Τα καταφέραμε, με τους συνεργάτες μου, τον Λευτέρη Φούτρη και τον Σωτήρη Πετσιμέρη. Η ομάδα είχε φρεσκάδα, μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι, που ήταν το σημερινό. Κλείσαμε τη χρονιά με θετικό αποτέλεσμα, που ήταν μία επιβράβευση για τους παίκτες και την ομάδα του Ολυμπιακού. Καλό Πάσχα και εύχομαι τα καλύτερα σε όλους.
Η δουλειά και οι καινούριοι ποδοσφαιριστές βοήθησαν πολύ. Είναι καλοί παίκτες, καλοί χαρακτήρες και έδεσαν κατευθείαν. Βοήθησε και ο Στάθης ως προπονητής εντός γηπέδου, αλλά και στα αποδυτήρια για να γίνουμε οικογένεια. Είμαστε όλοι χαρούμενοι, που πετύχαμε το στόχο μας».

Ρόκας : «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Αλμυρού για τη φετινή της πορεία. Οι ομάδες χτίζονται σιγά-σιγά. Ελπίζω και του χρόνου να κάνουμε μια καλή πορεία. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια από τον Ιανουάριο και μετά. Αναλάβαμε ένα δύσκολο έργο μέσα στο γήπεδο και η διοίκηση απ’ έξω. Βάλαμε όλοι από ένα λιθαράκι. Δεν αξίζει στην ομάδα να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Βάλαμε κάποιες βάσεις για του χρόνου. Πιστεύω ότι η διοίκηση θα βρει τον τρόπο, ώστε ο Ολυμπιακός Βόλου να γίνει του χρόνου, ο ισχυρός της κατηγορίας. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Εύχομαι καλό Πάσχα και υγεία σε όλους»

Πραττής:«Το πρωτάθλημα έφτασε στο τέλος. Ο Γ.Σ. Αλμυρού είχε μια όμορφη πορεία. Ο σκοπός μας ήταν να παραμείνει η ομάδα στη Γ’ Εθνική και τα καταφέραμε. Στο σημερινό παιχνίδι, δοκιμάσαμε ποδοσφαιριστές, που δεν είχαν συμμετοχές. Χαίρομαι που ο Ολυμπιακός Βόλου παρέμεινε στην κατηγορία, ενώ του αξίζει να βρίσκεται και στις παραπάνω κατηγορίες. Ο Λάκης Μπακάλης είναι εξαιρετικός προπονητής και του εύχομαι τα καλύτερα.
Οι ιθύνοντες του ποδοσφαίρου δεν βλέπουν ότι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν 2-3 μήνες χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις; Είναι ανεπίτρεπτο! Εύχομαι στους ποδοσφαιριστές και στους παράγοντες τον ομάδων καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα και καλό Καλοκαίρι. Πιστεύω ότι ο Αλμυρός θα δημιουργήσει μια καλή ομάδα του χρόνου και θα πρωταγωνιστήσει ξανά. Ευχαριστώ τον κ. Σταματίου, που με δέχτηκε και βρίσκομαι δίπλα του».

Σκοπελίτης: «Χαίρομαι που ξαναγύρισα σ’ αυτό το γήπεδο, έστω και μ’ αυτό τον τρόπο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι δίπλα στον Στάθη , τον οποίο έχω σαν αδερφό μου. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου. Στο δεύτερο γύρο έκανε πρωταθλητισμό. Βοήθησαν και οι ποδοσφαιριστές, που ήρθαν, ο Στάθης και οι προπονητές. Δεν αξίζει σ’ αυτή την ομάδα να παίζει για τη σωτηρία της, σε αυτή την κατηγορία. Ακόμη και για την άνοδο, είναι αστείο να παίζει σ’ αυτή την κατηγορία.
Μόνο ευχάριστα είχε αυτή η χρονιά για εμάς. Ο Αλμυρός βγήκε από το τοπικό, ήταν όλη τη χρονιά δεύτερος και η τέταρτη θέση είναι πολύ καλή. Η δουλειά που κάναμε με τους προπονητές μας αυτό το διάστημα, ήταν τρομερή. Ο πρόεδρος και οι άνθρωποι της ομάδας ήταν δίπλα μας σε όλα. Η ομάδα πρέπει να πρωταγωνιστήσει και του χρόνου σε αυτή την κατηγορία, γιατί της αξίζει. Ήρθαν ποδοσφαιριστές στον Αλμυρό, όπως ο Φλίγκος και ο Στουρνάρας, που είναι για να παίζουν σε παραπάνω κατηγορίες. Εύχομαι καλό Πάσχα σε όλους και τα καλύτερα στον Ολυμπιακό Βόλου και στην ομάδα μου»



Μικρά&πικάντικα


  • Λιγότερος κόσμος βρέθηκε στο ΕΑΚ από τους προηγούμενους αγώνες.Υπολογίσαμε περίπου 1400 φίλους της ομάδας στις κερκίδες.
  • Οικογενειακό κλίμα επικράτησε στην συνάντηση.Πέντε παίκτες του Αλμυρού ντύθηκαν πρόσφατα στα ερυθρόλευκα με αποτέλεσμα παίκτες και προπνητικό τιμ να γνωρίζονται καλά μεταξύ τους.
  • Ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα έκανε ο 16χρονος τερματοφύλακας Κωσταντίνου ο οποίος δε κινδύνεψε σε κανένα σημείο του αγώνα.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...