Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Με Σπάρτακο οι άνδρες!

Tον Σπάρτακο Λάρισας στον ΕΑΚ, θα αντιμετωπίσει στις 17.00 το Σάββατο η ανδρική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δ.Ε:

«Με τον Σπάρτακο Λάρισας θα αναμετρηθεί η ανδρική μας ομάδα το Σάββατο 10 Μαρτίου και ώρα 17.00 στο ΕΑΚ Βόλου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος  της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Ο προπονητής μας Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης  δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα τραυματισμού, αφού έχουν όλους τους αθλητές στη διάθεση τους ετοιμοπόλεμους και όλη την εβδομάδα δουλεύουν απρόσκοπτα, για να είναι έτοιμοι και στο σαββατιάτικο παιχνίδι, ώστε να προσθέσουν άλλη μια νίκη και να διατηρήσουν το αήττητο, μιας και αυτός είναι ο στόχος μέχρι το τέλος της φάσης των Ομίλων. Μοναδικός απόντας θα είναι ο Αλέξανδρος Βλασταρίδης, ο οποίος λόγω φόρτου μαθημάτων δεν μπορεί να παρακολουθεί τις προπονήσεις και τους αγώνες της ομάδας.

Η ομάδα του Σπάρτακου Λάρισας ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση του ομίλου με τον ΓΣ Βόλου (26 βαθμοί) και διεκδικεί τη  2η θέση, ώστε να συμμετάσχει στους αγώνες κατάταξης ανόδου. Έτσι αναμένεται να τα δώσει όλα για μια νίκη εκτός προγράμματος, που θα τη φέρει σε πλεονεκτική θέση έναντι του βασικού ανταγωνιστή της.  

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο, να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών μας και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε ακόμη μια νίκη και να δείξουμε σε όλους ότι παίζουμε μόνο για την ιστορία του Συλλόγου και τη φανέλα μας». 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...