Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Μπελάδες....

Σε μπελάδες...ξαναμπήκε από τον Ολυμπιακό μετά την ήττα που γνώρισε από την Νίκη με 1-3 στο Πανθεσσαλικό.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο αλλά η Νίκη ήταν πιο αποτελεσματική και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες που είχε.Αντίθετα η ομάδα μας είχε και πάλι πρόβλημα στο σκοράρισμα και ενώ θα μπορούσε να γυρίσει το παιχνίδι βάση ευκαιριών ,δεν το κατάφερε αλλά και δεν το «πίστεψε» σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.






Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον Καραγκιολίδη στο τέρμα και τους Τόσκα και Νόνη στο κέντρο της άμυνας.Στα δύο άκρα αγωνίστηκαν οι Γελαδάρης και Κόκας. Ως αμυντικοί μέσοι αγωνίστηκαν οι Λούγκος και Ρόκας με τους Μέμο και Ευθυμιάδη να παίζουν στις πτέρυγες και το Διβανέ πίσω από τον φορ Χρήστου.

Η ομάδα μας γνώρισε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στην πρώτη ευκαιρία της Νίκης.Μετά από λάθος του Λούγκου ο Ιορδανίδης βρέθηκε τετ α τετ με τον Καραγκιολίδη ο οποίος τον κόντραρε με τον ρέφερι να δείχνει την βούλα του πέναλτι.

Στην επόμενη φάση ο Ιορδανίδης με ωραία κίνηση έκανε με σουτ το 0-2 και όλα έδειχναν πως ο Ολυμπιακός είχε έναν Γολγοθά να ανέβει για να μπορέσει να γυρίσει το παιχνίδι.
Οι ερυθρόλευκοι όμως αντέδρασαν γρήγορα και στο 18 ξαναμπήκαν στο παιχνίδι με κεφαλιά του Τόσκα μετά από σέντρα του Ευθυμιάδη.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και η ομάδα μας θα μπορούσε να ισοφαρίσει.Στο 28' ο Ολυμπιακός έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Νόνη να βρίσκεται τετ α τετ απέναντι από τον Θεολόγη όμως το πλασέ του να περνάει άουτ.

Ο Ολυμπιακός στο 30' ζήτησε πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε το χέρι του Κραγιόπουλου ,ο Τεβεκέλης το θεώρησε όμως ακούσιο.

Η Νίκη είχε και αυτή δύο καλές ευκαιρίες προς το τέλος του ημιχρόνου με δύο κεφαλιές του Καρτσαμπά και του Τζιώρα.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο β' μέρος αποφασισμένος να ισοφαρίσει και έχασε ακόμα μια τεράστια ευκαιρία όταν η σέντρα του Καμπλιώνη βρήκε τον Χρήστου μέσα στην περιοχή ,το πλασέ του όμως βγήκε άουτ.

Και ενώ ο Ολυμπιακός πίεζε ,κόντρα στην ροή του αγώνα σε μία αντεπίθεση η Νίκη έγραψε το 1-3 με τον Ιορδανίδη και έκανε τα πράγματα πολύ δύσκολα για τους ερυθρόλευκους.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός ,που δεν είχε να χάσει τίποτα άλλο ,πίεσε και έχασε πολλές ευκαιρίες στο 56' με τον Ευθμιάδη στο 60' με κεφαλιά του Διβανέ ,στο 77' με τετ α τετ του Σέττου και στο 79' με κεφαλιά του ίδιου παίκτη.Στο 88' νέα ευκαιρία έχασε από κοντά ο Χρήστου και ο Καμπλιώνης .
Στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός και Νίκη είχαν από μία καλή ευκαιρία με τους Σέττο και Ντόλγκι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ:Καραγκιολίδης, Δ. Κόκας, Γελαδάρης, Νόνης (73’ Σέττος), Τόσκας, Λούγκος (46’ Καμπλιώνης), Μέμμος, Ρόκας, Χρήστου, Ευθυμιάδης, Διβανές.

Νίκη Ν.Ιωνίας: Θεολόγης, Γενιτσαρίδης, Λάιος, Καρτσαμπάς (76’ Βέργος), Μέτσε, Ντόλγκι, Ιορδανίδης, Ντινιωτάκης (Βουρδάκης), Μπάιριτς (52’ Μπάιριτς), Τζιώρας (67’ Αναστασίου), Κραγιόπουλος (58’ Κοντοές).



Κάρτες: 
 Ρόκας- Κραγιόπουλος, Ντινιωτάκης



Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Τεβεκέλης δεν είδε χέρι του Κραγιόπουλου ,ενώ κανείς δεν αντιλήφθηκε το χαστούκι που έδωσε ο Μπάιριτς στον Κόκα.



Μας άρεσε.... 
Ο Κόκας αν και...μισός λόγω τραυματισμού,έπαιξε με πάθος και νεύρο.
Δεν μας άρεσε...
Για πρώτο ίσως παιχνίδι η άμυνά μας είχε πρόβλημα στο ψηλό παιχνίδι και έχασε περισσότερες μάχες από όσες κέρδισε.
Δεν εκμεταλλεύτηκε ο Μέμος την ευκαιρία που είχε να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.


Είπαν:

Μπακάλης:«Το παιχνίδι “στράβωσε” από την αρχή, με την πρώτη φάση του πέναλτι. Στην πρώτη φάση που κάνει η Νίκη, μετά από επιλογή του παίκτη μας να έχει την μπάλα στα πόδια, να μην επιλέξει να διώξει αλλά να προσπαθήσει να πασάρει, η μπάλα κόντραρε με τη Νίκη να κερδίσει το πέναλτι. Από κει το παιχνίδι “στράβωσε” κι όταν βρίσκεσαι στο 12’ να χάνεις με 0-2 είναι λίγο δύσκολο να το ανατρέψεις. Παρόλ’ αυτά προσπαθήσαμε. Δεν ήμασταν καλοί, ήμασταν πολύ κακοί και ειδικά αμυντικά.
Κάναμε το χειρότερό μας παιχνίδι μέχρι σήμερα, από την ημέρα που είμαι εγώ τουλάχιστον στον πάγκο. Αμυντικά ήμασταν πολύ κακοί, αν αναλογιστούμε πως σε εννέα παιχνίδια είχαμε δεχθεί τρία γκολ και σήμερα στα πρώτα 55 λεπτά δεχθήκαμε τρία τέρματα. Όλη η ομάδα ήταν κακή σε επιλογές και κακή σε σκέψη αλλά μας έλειψε και το πάθος, στοιχείο που χρειάζεται σε ένα ντέρμπι. Ένα ντέρμπι για να το κερδίσεις πρέπει να έχεις ψυχή, πρέπει να έχεις πάθος, πρέπει να έχεις όλα αυτά τα στοιχεία για να κυριαρχήσεις.
Η Νίκη πίεσε, έβγαλε πάθος, έβγαλε δύναμη και νομίζω πως δίκαια κέρδισε. Το σκορ για εμάς είναι ένα βαρύ σκορ. Το 1-3 δεν αντιπροσωπεύει την ομάδα που θα έπρεπε να έχει καλύτερη παρουσία. Δεν υπάρχει δικαιολογία, ήμασταν πολύ κακοί, με πρώτον εμένα.
Εγώ παίρνω την ευθύνη, συγχαρητήρια στη Νίκη, συγχαρητήρια στον φίλο μου τον Στέφανο  και καλή συνέχεια».


Ξηροφώτος:«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, ένα ανοιχτό παιχνίδι που σημειώθηκαν τέσσερα γκολ και μπορούσαν να μπουν εκατέρωθεν κι άλλα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων που πρόσφεραν αυτό το θέαμα και που το χάρηκε ο κόσμος, χωρίς να έχει σημασία που κέρδισε η δική μας ομάδα.

Πιστεύω πως κερδίσαμε δίκαια. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες όπως ευκαιρίες είχε και ο αντίπαλος. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Στα τελευταία παιχνίδια δείχνουμε σοβαρή και σφιχτή ομάδα κι έτσι έρχονται τα αποτελέσματα.

Έχουμε δύσκολη συνέχεια και θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια προσέγγιση μέχρι το τέλος. Εύχομαι στον Ολυμπιακό να βρει την δύναμη να χτυπήσει τα επόμενα παιχνίδια και στον φίλο μου τον Λάκη καλή συνέχεια. Εμείς, επαναλαμβάνω, πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα»


Μικρά&πικάντικα


  • Τραυματισμένος αγωνίστηκε ο Κόκας ο οποίος πήρε φαρμακευτική αγωγή πριν αρχίσει ο αγώνας αλλά και στο ημίχρονο για να μπορέσει να αγωνιστεί.
  • Καμπλιώνης και Σέττος αγωνίστηκαν και αυτοί ανέτοιμοι λόγω τραυματισμού.
  • Ένα ευτράπελο που δύσκολα συναντάς στα ελληνικά γήπεδα συνέβη στο 30΄λεπτό.Ο ιατρός του αγώνα διαμαρτυρήθηκε για τις αδικαιολόγητες πτώσεις των παικτών της Νίκης με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον διαιτητή του αγώνα.Ευτυχώς για τον Ολυμπιακό ανέλαβε ο γιατρός της ομάδας ο οποίος ήταν παρών.
  • Περίπου 2.500 με 3000 κόσμος βρέθηκαν στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού.
  • Μικρο επεισόδια έγιναν μεταξύ φιλάθλων των δύο ομάδων τα οποία δεν πήραν μεγάλη έκταση.
  • Ένα πανό το οποίο ανέφερε πως Σαββίδης ,Μελισσανίδης και Μπέος δεν θα καταφέρουν να διαλύσουν τον Ολυμπιακό ήταν η αιτία να διακοπεί ο αγώνας.Ο ρέφερι απαίτησε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού να το κατεβάσουν για να συνεχιστεί ο αγώνας.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...