Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Κομβικό παιχνίδι στο Βελεστίνο! (pregame)

Το τρίποντο μέσω του οποίου θα αποφύγει τις...κακοτοπιές αναζητεί ο Ολυμπιακός την Κυριακή στο Βελεστίνο.
Η αγαπημένη μας ομάδα την Κυριακή στις 15:00 αντιμετωπίζει στο γήπεδο του Βελεστίνου τον τοπικό Ρήγα που κάνει την απέλπιδα προσπάθεια να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τιμωρημένο Στάθη Ρόκα που εκτίνει ποινή μίας αγωνιστικής ,αλλά ο νεοαποκτηθείς Σάββας θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα.

Ο νεοαποκτηθείς Λεωνίδας Σταύρου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Μετά και την σημερινή πρωινή προπόνηση των ερυθρολεύκων, ο προπονητής της ομάδας μας κ. Λάκης Μπακάλης ανακοίνωσε την αποστολή για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο.


Συγκεκριμένα, ο κ. Μπακάλης επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές κι αυτοί είναι οι εξής: Αγγελής, Γελαδάρης, Διβανές, Ευθυμιάδης, Ζάχος, Θέος, Καμπλιώνης, Καραγκιολίδης, Κόκας Δ., Κόλα, Κραγιόπουλος, Κωνσταντίνου, Λούγκος, Μέμμος, Μπέικος, Νόνης, Παπαϊωάννου, Σάββας, Σέττος, Σεχολάρι, Τόσκας.

Ο παίκτης - προπονητής της ομάδας του Βελεστίνου, Χρήστος Σπαθής, ανέφερε σε δηλώσεις του  πως αν αυτός και οι συμπαίκτες του καταφέρουν να "βγάλουν" στον αγωνιστικό χώρο αυτά που δούλεψαν όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις, θα μπορέσουν να πάρει τους τρεις βαθμούς. "Άφησε το θετικό του στίγμα στον Ρήγα ο Λάκης Μπακάλης, αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά", ήταν η αναφορά του στο πρόσωπο του τεχνικού των ερυθρολεύκων.

Ο Λάκης Μπακάλης δήλωσε πως ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι με τον Ρήγα.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσουν βροντερό παρόν στο Βελεστίνο ,ενώ το ραντεβού αναχώρησης είναι στις 13:30 στο πάρκο της Αγίου Δημητρίου.

Το παιχνίδι θα «σφυρίξει» ο βολιώτης Θεοχάρης και το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ. 








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...