Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Σάββας ο πέμπτος!

Ο Σάκης Σάββας είναι η πέμπτη χειμερινή μεταγραφή του Ολυμπιακού.Πρόκειται για έναν παίκτη που έκανε καριέρα για οκτώ χρόνια στην Καρδίτσα και πέρσι κέρδισε την άνοδο με τον Απόλλωνα Λάρισας στον οποίο και συνέχισε.


Ο δεξιός οπισθοφύλακας ανακοινώθηκε και επίσημα από την διοίκηση.


«Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει επίσημα την έλευση στην ομάδα του Σάκη Σάββα.
Ο Σάκης Σάββας, γεννηθείς στις 8/5/1987, αγωνίζεται στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ταυρωπό, ενώ για εννέα χρόνια ήταν βασικός παίκτης της Αναγέννησης Καρδίτσας. Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Λάρισας, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Football League και συνέχισε στην αρχή της παρούσας αγωνιστικής χρονιάς.

Πρόκειται για έναν πολύπειρο ποδοσφαιριστή, ταχύτατο και με πάθος, ο οποίος εκτός από δεξιός οπισθοφύλακας μπορεί να αγωνιστεί και στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Ο Σάκης Σάββας είναι σίγουρο πως θα προσδώσει στο υπάρχον ρόστερ στην ομάδας μεγαλύτερη ποιότητα και θα βοηθήσει τα μέγιστα στον Ολυμπιακό Βόλου.
Η Διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τον Σάκη Σάββα στην μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...