Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

"Κολλημένος" στο...μηδέν!

Ο Ολυμπιακός κόλλησε για ακόμα μια φορά στο...σκοράρισμα και πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς παραχωρώντας εντός έδρας ισοπαλίας στον Αστέρα Ιτέας.
Η ομάδα μας κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο ,είχε αρκετές ευκαιρίες αλλά της έλειψε και πάλι η καλή τελική προσπάθεια που θα δώσει τρίποντα.



Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον Καραγκιολίδη στο τέρμα και τους Τόσκα και Νόνη στο κέντρο της άμυνας.Στα δύο άκρα αγωνίστηκαν οι Γελαδάρης και Κόκας. Ως αμυντικοί μέσοι αγωνίστηκαν οι Ρόκας και Κόλα με τους Καπλιώνη και Θέο να παίζουν στις πτέρυγες και το Διβανέ πίσω από τον φορ Σεχολάρι.


Ο Ολυμπιακός σε όλο το παιχνίδι έπαιξε τον αντίπαλό του στο μισό γήπεδο.Η ανάπτυξη ήταν καλή αλλά το γκολ δεν ήρθε τόσο λόγω κακών τελικών αλλά ίσως και γιατί οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν σούταραν αρκετά για να εκμεταλλευτούν τον...γλιστερό αγωνιστικό χώρο.

Ο κύριος επιθετικός εκφραστής των ερυθρολεύκων ήταν ο Καμπλιώνης αλλά και ο Θέος.Η κλασσική ευκαιρία πάντως ήταν με κεφαλιά του Σεχολάρι στο 40' όταν ο Λαμπρόπουλος έκανε μία ενστικτώδη απόκρουση .Η ομάδα μας πάντως είχε τουλάχιστον ακόμα 4-5 πολύ καλές ευκαιρίες χωρίς όμως να μπορέσει να ανοίξει το σκορ.

Ο Ολυμπιακός στο β μέρος πίεσε αφόρητα τον αντίπαλο του αλλά το αξιόλογο ήταν πως μέχρι το 68΄δεν είχε κάποια τελική προσπάθεια όταν το σουτ του Θέου απομακρύνθηκε με γροθιές ενώ στην επόμενη φάση νέο σουτ του Καμπλιώνη απομακρύνθηκε και αυτή σε κόρνερ.

Ενώ  ο Ολυμπιακός έχασε ακόμα τρεις καλές ευκαιρίες στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων δόθηκε επιθετικό φάουλ στον Καμπλιώνη, λίγο πριν ο Σέττος ανατραπεί ξεκάθαρα εντός περιοχής, αλλά ο Τσιμεντερίδης είχε ήδη υποδείξει την πρώτη παράβαση, κατά την άποψή του



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καραγκιολίδης, Γελαδάρης, Κόκας, Νόνης, Τόσκας, Ρόκας, Διβανές (77’ Μέμος), Κόλα, Σεχολάρι (60’ Σέττος), Θέος (84’ Ευθυμιάδης), Καμπλιώνης

Αστέρας Ιτέας 
: Λαμπρόπουλος, Αρκουμάνης, Δρίβας, Ζανιάς, Πανάκης, Μπογκντάνι, Τοπούζι, Κοντογιώργος, Αλεξίου, Αντωνίου (92’ Χαλαστάνης), Σεΐτι (84’ Κουτσούμπας).




Κάρτες: 
 Ρόκας, Νόνης, Σέττος-Αρκουμάνης, Πανάκης, Αντωνίου, Λαμπρόπουλος



Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο ρέφερι ελέγχεται για την τελευταία φάση του παιχνιδιού.





Μας άρεσε.... 
O Στάθης Ρόκας βοηθάει την ομάδα με την εμπειρία όχι μόνο αγωνιστικά ,αλλά λειτουργεί ως ένας «μικρός» προπονητής στον αγωνιστικό χώρο.
Δεν μας άρεσε...
Το γεγονός πως η επιθετική δυστοκία συνεχίζεται...



Είπαν:

Μπακάλης:«Παρά τον άσχημο καιρό και το βαρύ αγωνιστικό χώρο, πραγματοποιήσαμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πιέσαμε πολύ τον αντίπαλο και είχαμε ποικιλία στον τρόπο ανάπτυξης. Όμως, έχουμε δυσκολία στο γκολ, που είναι μεγάλο πρόβλημα. Ωστόσο, αν η ομάδα έχει αυτό το ρυθμό και την αγωνιστική παρουσία, θα έχει μέλλον. Συγχαρητήρια στον Αστέρα Ιτέας για την πορεία που πραγματοποιεί. Εύχομαι στο φίλο μου, τον Κώστα Λίβα, τα καλύτερα.

Επιμένουμε να δουλεύουμε και θα προσπαθούμε να βρίσκουμε πιο εύκολα το γκολ. Ήρθαν καινούριοι παίκτες. Σήμερα, έπαιξαν τέσσερις καινούριοι ποδοσφαιριστές. Προσαρμόστηκαν πάρα πολύ γρήγορα και έδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν. Είχαν καλές συνεργασίες και ευκαιρίες, οι οποίες χαλούσαν στην τελική προσπάθεια. Αν η ομάδα βγάλει το κάτι παραπάνω στην περιοχή, θα παρουσιαστεί καλύτερη και θα βρεθεί λύση και στο γκολ»

Λίβας :«Έγινε ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι, σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Είχαμε πολλές ελλείψεις. Τα παιδιά που έπαιξαν, ανταπεξήλθαν στις απαιτήσεις του αγώνα. Πήραμε ένα χρυσό βαθμό κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα με καλούς παίκτες και θα μας βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια. Η πίεση που δεχθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αφόρητη. Ήταν από τις λίγες φορές που παίξαμε αμυντικά. Με τα προβλήματα που είχαμε, έπρεπε να το κάνουμε. Σταθήκαμε τυχεροί σε μερικές φάσεις, αλλά πήραμε το βαθμό. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Είμαστε μέσα στους στόχους μας. Ελπίζω να σωθούμε, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Συγχαρητήρια στο Λάκη Μπακάλη και εύχομαι στον Ολυμπιακό Βόλου να έχει καλύτερη συνέχεια, επειδή είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και δεν πρέπει να παλεύει για την παραμονή, αλλά μόνο για την άνοδο».

Ρόκας: «Είμαστε στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα, όχι όμως για την προσπάθεια. Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για 90 λεπτά, μ' έναν αντίπαλο που ήρθε σήμερα για να πάρει το Χ, όπως αποδείχτηκε, κλεισμένοι πίσω. Εμείς πρέπει να βρούμε τρόπους τέτοιες ομάδες, που έρχονται εδώ και κλείνονται μέσα στην περιοχή τους, να τις διασπάμε, για να κερδίσουμε. Θα συνεχίσουμε, έχουμε πάρα πολύ δρόμο ακόμα, η ομάδα δείχνει σιγά σιγά, σε όλα τα επίπεδα, να βρίσκει το δρόμο της και να γίνεται πάλι Ολυμπιακός Βόλου. Δε χρειάζεται να λέμε πολλά, την Κυριακή πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε, να συνεχίσουμε, ο κόσμος πρέπει να είναι ακόμη κοντά μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε μαζί μας κι αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε πάρα πολύ με ομάδες που έρχονται εδώ ή και εκτός έδρας που κλείνονται πίσω, για να μπορέσουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια.

Δεν υπάρχει άγχος, απλά από την πρώτη στιγμή κάναμε μόνο επίθεση σήμερα. Δεν μπήκαν 1-2 φάσεις στην αρχή, λογικό είναι, με ένα τερέν κακό, να θέλουμε γρήγορα ή μάλλον βιαστικά να κινηθούμε. Γρήγορα πρέπει να πηγαίνουμε, βιαστικά όχι, είναι διαφορετικό. Από κει και πέρα, δεν έχουμε άγχος, έχουμε πίστη στον εαυτό μας και στην ομάδα. Σιγά σιγά, γιατί ήρθαν και καινούργια παιδιά, να μπούμε στο κλίμα.

Εγώ είμαι πολλά χρόνια εδώ και γνωρίζω το τι γίνεται, τα παιδιά είναι καινούργια και πρέπει μάθουν τι γίνεται. Έχουν αρχίσει και μπαίνουν στο κλίμα και βλέπω ότι γινόμαστε μια διαφορετική ομάδα. Από τις 2 Ιανουαρίου, γινόμαστε μια διαφορετική ομάδα. Ξέρω τι υπήρχε πριν και σιγά σιγά θα πάμε να τα φτιάξουμε όλοι μαζί. Είμαστε μια ομάδα και θα τα φτιάξουμε. Ήδη έχουν γίνει πολλά πράγματα  στην ομάδα μέσα και νομίζω ότι αυτό βγαίνει και στο γήπεδο. Περισσότερο πάθος, περισσότερη δύναμη βγάζουν τα παιδιά. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που υστερεί σήμερα. Έβγαλαν όλοι πάθος και δύναμη κι αυτό πρέπει ο κόσμος να το καταλαβαίνει. Θέλουμε κι εμείς να κερδίζουμε και πρέπει να κερδίζουμε. Πρέπει να βάλουμε και κάποια άλλα στοιχεία κι αυτά  μέσα από τη δουλειά με τον προπονητή μας, με τον γυμναστή μας πρέπει να τα βγάλουμε και θα τα βγάλουμε»

Πανάκης: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Ήταν από τις πιο όμορφες στιγμές που έχω ζήσει στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα του Αστέρα Ιτέας βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Γ’ Εθνική κατηγορία και με αυτό που κατέκτησε σήμερα, έχει γράψει ιστορία. Με το να παίρνεις αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό Βόλου, γράφεις ιστορία. Ήρθαμε να παίξουμε χωρίς τέσσερις βασικούς ποδοσφαιριστές και πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός μας πίεσε, είχε καλές ευκαιρίες, αλλά κρατήσαμε το αποτέλεσμα. Θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γι’ αυτό που καταφέραμε και με τις απουσίες που είχαμε. Επίσης, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν γίνεται να κινδυνεύσει. Αργά ή γρήγορα θα πετύχει αυτό που θέλει. Δεν γίνεται να παλεύει για να σωθεί, γιατί είναι για κάτι παραπάνω. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι γι’ αυτό που πετύχαμε σήμερα»




Μικρά&πικάντικα

  • Περίπου 1000 φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό εν μέσω σφοδρής βροχής.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...