Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Κοιτάμε μπροστά!

Ανακοίνωση για την αναχώρηση της Φέαρμπανκς εξέδωσε η Δ.Ε καλαθοσφαίρισης.
Σύμφωνα με αυτή η Αμερικανίδα θα αντικατασταθεί άμεσα από άλλη φορ.

Η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς , αντί να γιορτάζουμε τη γέννηση του θεανθρώπου , απαλλαγμένοι από μικρότητες και άλλα ανθρώπινα πάθη , είμαστε αναγκασμένοι να απαντήσουμε στις ανακρίβειες που γράφονται και αφενός αναπαράγονται , αφετέρου δίνουν τροφή σε ανθρώπους που δεν ξέρουν την πραγματικότητα , να γράφουν σχόλια , που μειώνουν την προσπάθεια 4 χρόνων στο γυναικείο μπάσκετ.

Η πρώην πλέον αθλήτρια μας SARAH FAIRBANKS την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 ζήτησε να συναντηθεί με τη Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος. Η συνάντηση έγινε και σ΄αυτή μας ζήτησε να λυθεί η συνεργασία μεταξύ μας για προσωπικούς της λόγους .

Σημειωτέον ότι στις 5 Δεκεμβρίου που πήρε τα οδοιπορικά του Δεκεμβρίου παρουσία της άλλης ξένης παίκτριας δεν είχε εκφράσει τέτοια επιθυμία για το λόγο αυτό και το εισιτήριο για την πατρίδα της για τις γιορτές των Χριστουγέννων ,  απόρροια της αρχικής συμφωνίας μας  , ήταν μετ΄επιστροφής .

Τόσο το εισιτήριο όσο και η επιστολή λήξης της μεταξύ μας συνεργασίας είναι στη διάθεση όλων όσων θέλουν να κάνουν ρεπορτάζ . Απορία μας είναι ότι όσο ήταν παρούσα στην ομάδα μας δεν είδαμε καμία δήλωση της , καμία συνέντευξη της , κανένα ενδιαφέρον από κανέναν και όχι μόνο για τη συγκεκριμένη αθλήτρια αλλά και για όλες τις παίκτριες μας λες και η ομάδα δεν αγωνίζεται στην Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών , αλλά είναι άγραφη . Εν πάση περιπτώσει όποιος ήθελε να μάθει τι έγινε είμαστε στη διάθεση του , όμως κάτι τέτοιο δυστυχώς δεν συνέβη .

Κατόπιν αυτού ήμασταν υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε σε άμεση αντικατάσταση της διότι μέσα στον Ιανουάριο παίζεται όλη η χρονιά μας και αυτό πράξαμε και από Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου που επαναρχίζουν οι προπονήσεις κοντά μας θα βρίσκεται μια ξένη αθλήτρια που αγωνίζεται στη θέση της σέντερ.

Ευχαριστήσαμε τη SARAH FAIRBANKS για την παρουσία της στην ομάδα αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά .Όσοι θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν , ανεξάρτητα προσώπων , ας βοηθήσουν άλλως ας μην βάζουν εμπόδια.»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...