Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Επιτέλους νίκη!

Απόλυτα επιτυχημένο ήταν το ντεμπούτο του Λάκη Μπακάλη στον ερυθρόλευκο πάγκο στο πρωτάθλημα.
Ο Ολυμπιακός με γκολ του Νόνη στο 9' πέρασε από την έδρα του Οπούντιου και θα έχει το ρεπό του για να «δουλέψει» με τον νέο του προπονητή.








Ο Λάκης Μπακάλης «έστησε» την ομάδα ως εξής:Καραγκιολίδης στο τέρμα , Γελαδάρης ως δεξί μπακ και Κόκας ως αριστερό , με τους Νόνη και Κραγίπουλο να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.Η βασική αλλαγή που έκανε ο Λάκης Μπακάλης ήταν η τοποθέτηση τριών παικτών στο κέντρο με τον Τόσκα  ως αμυντικό χαφ μαζί με τον Βασίλιεβιτς και τον Λούγκο που αγωνίστηκαν πιο μπροστά.
Στα φτερά ήταν οι Σέττος και Ευθυμιάδης ενώ ο Σεχολάρι αγωνίστηκε ως φορ.

Ο Ολυμπιακός ευτύχησε να προηγηθεί ουσιαστικά με την πρώτη ευκαιρία του στο 9' όταν μετά από οργανωμένη επίθεση η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Νόνη και αυτός την έστειλε με πλασέ στα δίχτυα.

O Ολυμπιακός πίεσε στην συνέχεια να «τελειώσει» το παιχνίδι και είχε δύο τρεις τελικές προσπάθειες με την μία να αποτελεί κορυφαία κλασσική ευκαιρία όταν ο Σέττος έχασε ένα τετ α τετ απέναντι στον Μήτσιο.

Στο β μέρος οι γηπεδούχοι που δεν είχαν «τελική» ανέβασαν απόδοση με σκοπό να ισοφαρίσουν.Πάντως ο Καραγκιολίδης δεν χρειάστηκε καν να επέμβει.
Ο Ολυμπιακός είχε δύο ακόμα ευκαιρίες με σουτ των Μέμο και Σκανδάλη και ουσιαστικά εύκολα πήρε τελικά την νίκη που τονώνει την ομάδα κυρίως ψυχολογικά ,αλλά και ουσιαστικά στην προσπάθειά της να μην κινδυνέψει.

Πλέον ο Ολυμπιακός έχει το ρεπό του και επιστρέφει στο πρωτάθλημα για το παιχνίδι στον Αλμυρό.

Οπούντιος: Μήτσιος, Χρυσαφόπουλος, Αδαμίδης, Κοκαβέσης, Σιδέρης, Μπράχο (46' Ξεζώνοτος), Τομόρι (82' Παπανικολάου), Νούλας, Ντούνης (78' Αγγελόπουλος), Πρέντι, Τσόφλιος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καραγκιολίδης, Γελαδάρης, Κόκας, Νόνης, Κραγιόπουλος, Τόσκας, Λούγκος, Βασίλιεβιτς (64' Καράμπελας), Σεχολάρι (78' Καρβούνης), Ευθυμιάδης (70' Σκανδάλης), Σέττος (56' Μέμος).





Κάρτες: 
 Σιδέρης - Κραγιόπουλος, Σεχολάρι



Ο «κόραξ» του αγώνα
Δεν είχε δύσκολο παιχνίδι ο Βλάχος από την Αττική.Παρά ταύτα δεν είχε καλά «σφυρίγματα» και οι κίτρινες κάρτες που έδειξε στους ερυθρολεύκους ήταν τουλάχιστον υπερβολικές.

Είπαν:

Μπακάλης:«Είχα πει στους παίκτες να είμαστε πίσω από την μπάλα, να ελέγχουμε το παιχνίδι και να περιορίσουμε τον αντίπαλο. Άλλες φορές τα καταφέραμε, άλλες φορές όχι. Ευτυχώς είχαμε δύναμη και πάθος μέχρι το 90’ και πήραμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Να δώσω συγχαρητήρια στον προσωπικό μου φίλο εδώ και δεκαετίες Μάκη Ζαχαρόπουλο. Έχει κάνει μία πολύ καλή ομάδα, κάνει τον δικό του αγώνα και του εύχομαι καλή συνέχεια.

Ίσως οι παίκτες να επαναπαύθηκαν στα καλά λόγια που τους είπα στο ημίχρονο. Όσες φορές το έχω κάνει και το έχω πει, δε βγαίνει σε καλό. Ίσως δε θα πρέπει να το ξαναπώ. Έπρεπε να συνεχίσουμε το ίδιο με το πρώτο μέρος. Το αντίθετο, δεν κάναμε τίποτα καλά. Πηγαίναμε δεύτεροι στη φάση, δεν ήμασταν πρώτοι στην μπάλα, όπως στο πρώτο ημίχρονο, ζωντανοί και με διάθεση. Πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε κι άλλο.Ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει αποτέλεσμα οπουδήποτε. Και είναι πολύτιμοι οι βαθμοί κι αυτές οι έδρες είναι ακόμη πιο δύσκολες και με τις πιο καλές ομάδες είναι ίσως πιο εύκολο ένα αποτέλεσμα καλό.»

Βασίλιεβιτς: «Σήμερα ήταν μία νίκη ψυχολογίας για μας. Περάσαμε πολύ δύσκολα ενάμιση μήνα χωρίς νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, στο δεύτερο δεν ήμασταν. Έχουμε τώρα δύο εβδομάδες μέχρι τον επόμενο αγώνα με τον Αλμυρό. Θα δουλέψουμε με τον προπονητή μας και μακάρι να πάνε όλα καλά. Καλή συνέχεια στον Οπούντιο»




Μικρά&πικάντικα


  • Λίγοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ακολούθησαν την ομάδα στο Μαρτίνο.
  • Ο Λάκης Μπακάλης αποβλήθηκε από τον ρέφερι του αγώνα λίγο πριν  την λήξη του παιχνιδιού.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...