Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Πρέπει να βελτιωθούμε επιθετικά!

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ολυμπιακού έκανε ο Λάκης Μπακάλης.
Στο ραδιόφωνο του 9,86 ο  Μαγνησιώτης τεχνικός ανέφερε μεταξύ άλλων:

 «Από την Κυριακή το βράδυ είχα επικοινωνία με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου και το πρωί της Δευτέρας υπήρξε συνάντηση και καταλήξαμε σε συμφωνία. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου για την τιμή που μου έκανε να αναλάβω προπονητής της ομάδας. Εύχομαι να ανταποκριθώ και να είμαι χρήσιμος στην παρούσα φάση.

Είναι αλλιώς να παρακολουθείς αγωνιστικά τους παίκτες και αλλιώς να τους βλέπεις στην προπόνηση, στην καθημερινότητα και τι μπορεί να βγάλει ο καθένας στον αγωνιστικό χώρο. Από την πλευρά μου πρέπει να προσαρμοστώ στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας και τι μπορούμε να βελτιώσουμε γρήγορα. Γνωρίζω τους ποδοσφαιριστές και τα χαρακτηριστικά τους και μέσα από το τακτικό κομμάτι που θα σχεδιάσουμε, θα δούμε κατά πόσο μπορεί να ανταποκριθεί ο καθένας.

Η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί στο επιθετικό κομμάτι. Ο Ολυμπιακός δεν έχει το εύκολο γκολ, ενώ θα ρίξουμε βαρύτητα και στο δημιουργικό κομμάτι.Δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Σέττος. Φαντάζομαι να είναι σε καλή. Εύχομαι, πάντως, να τον... αναστήσω αγωνιστικά, γιατί είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής και πέρυσι βοήθησε τον Ρήγα, βγαίνοντας πρώτος σκόρερ. Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν προσαρμόστηκε. Βέβαια, είναι διαφορετικές οι απαιτήσεις στον Ολυμπιακό και πιο βαριά η φανέλα.

Ο Ολυμπιακός έχει μείνει πάρα πολύ πίσω βαθμολογικά και φαντάζομαι πως δεν θα είναι ανάλογη και η ψυχολογία των παικτών. Από εκεί και πέρα, πιστεύω πως η ομάδα είναι καλή και έχει βάθος στο ρόστερ, που δεν το έχουν άλλες ομάδες. Έχει μια 20αδα ποδοσφαιριστών που είναι ισάξιοι. Δεν γνωρίζω γιατί δεν έχουν ανταποκριθεί μέχρι τώρα και αν θα ανταποκριθούν μαζί μου.
Το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΝΠΣ θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Θέλουμε όλοι, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, να ανταποκριθούμε με επιτυχία και να προχωρήσουμε.

Αναφορικά με το επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος την Κυριακή αντιμετώπισα τον Οπούντιο, ως προπονητής του Αλμυρού, ενώ τον παρακολούθησα και στο παιχνίδι με τον Ρήγα στο Βελεστίνο την περασμένη Κυριακή. Είναι μια νέα και μαχητική ομάδα, αντιγραφή του Ρήγα Φεραίου. Διαθέτει ποδοσφαιριστές με διάθεση για ποδόσφαιρο, αρκετά καλή, καθώς έχει βελτιωθεί πάρα πολύ».




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...