Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Πρώτευσε ο Τσεκούρας!

Ο Νίκος Τσεκούρας πήρε τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων στις σημερινές εκλογές του Ερασιτέχνη.

Στο 9μελές διοικητικό συμβούλιο εξελέγησαν τα εξής άτομα (με σειρά ψήφων):

Νικόλαος Τσεκούρας 131, Αλέξανδρος Μεταφτσής 110, Ιάσων Χατζής 102, Δημήτρης Πέγιος 97, Κυριάκος Κυριακόπουλος 87, Δημήτριος Μουρτζίνος 73, Αναστάσιος Στάμος 67, Πολυχρόνης Ζάχος 66, Νικόλαος Ρούμπος 61.

Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Νικόλαος Κάβουρας 57, Ζάκος Σαχίνης 46, Παναγιώτης Μποτσιβάλης 45, Γεώργιος Μποτσιβάλης 43. Επίσης ο Δημήτριος Μυλωνάς πήρε 31 ψήφους και ο Μανώλης Πολύζος 29.

Τα άτομα που εξελέγησαν θα συνεδριάσουν τις προσεχείς μέρες, προκειμένου να συγκροτηθεί το νέο Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937.

Επεισόδιο δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια της διαδικασίας μεταξύ μελών του Ερασιτέχνη και του προπονητή κου Καπουρνιώτη για το οποίοι οι Austrian Boys ανήρτησαν το παρακάτω κείμενο:

«Μετά το συμβάν με τον κ.Καπουρνιώτη  στην διάρκεια των εκλογών του ερασιτέχνη ήρθε απόλυτη επιβεβαίωση για την στάση μας όσον αφορά τον ρόλο του προαναφερθέντος . Ο τρόπος αντίδρασης του προπονητή στον οργανωμένο οπαδό όπου το ζήτησε το λόγο για την παρουσία του εκεί, ήταν πραγματικά πρωτοφανής. 
Αφού ζήτησε βοήθεια από τρίτο πρόσωπο στη συνέχεια προκαλούσε να βγει σε fighting στο βουνό της γορίτσας.
Δυστυχώς όλα αυτά μικραίνουν τον Ολυμπιακό ΜΑΣ , αλλά όπως έχουμε ανακοινώσει επίσημα , η φετινή χρονιά θα είναι χρονιά ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ. Με οποιοδήποτε κόστος εμείς θα τα βγάζουμε «ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ» που λέει και ο Κουμνιώτης. 
Δεχτήκαμε σκληρή κριτική για την στάση μας απέναντι στον κ.Καπουρνιώτη , αλλά σήμερα επιβεβαιωθήκαμε, απέδειξε το ρόλο του μπροστά στα μάτια όλων των μελών που είναι μάρτυρες αυτής της αντίδρασης του.

Εμείς επιμένουμε άλλη μια φορά. Η εξιλέωση σου κ.Καπουρνιώτη είναι η παραίτηση σου από την δημοτική αρχή .





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...