Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Μπήκε σε μπελάδες!

Ένας αποκαρδιωτικός για μία ακόμα φορά Ολυμπιακός ,ηττήθηκε στο Δίστομο από τον τοπικό Αμβρυσσέα και πλέον μπαίνει σε περιπέτειες ακόμα και η παραμονή του στην Γ΄Εθνική!
Η ομάδα μας αν και προηγήθηκε στο πρώτο μέρος ,κατάφερε να χάσει το παιχνίδι στις καθυστερήσεις.








Ο Κώστας Μπράτσος «έστησε» την ομάδα ως εξής:Κουτσικος στο τέρμα , Καραμπάς στα αριστερά και Γελαδάρης στα δεξιά της άμυνας , Παπαιωάννου και Νόνης αμυντικό κεντρικο δίδυμο , Τόσκας και Κόκας ως αμυντικοί μέσοι .Στα φτερά ήταν οι Βαρούχας και Ευθυμιάδης ενώ ο Βασίλιεβιτς αγωνίστηκε ως επιτελικός μέσος και ο Αλαμάνης ήταν στην επίθεση.

Ο Ολυμπιακός ευτύχησε να προηγηθεί ουσιαστικά με την πρώτη ευκαιρία ου δημιούργησε στο 19' .Κόκας και Ευθυμιάδης αντάλλαξαν την μπάλα σε ωραίο ένα- δύο με τον πρώτο να κάνει το ωραίο σουτ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

O Ολυμπιακός πίεσε στην συνέχεια να «τελειώσει» το παιχνίδι και είχε δύο τρεις τελικές προσπάθειες που όμως ο Βαρούχας στις δύο περιπτώσεις και ο Γελαδάρης στην τρίτη δεν μπόρεσαν να τις κάνουν επιτυχημένες.

Στο 34' μάλλον ανέλπιστα ήρθε η ισοφάριση από τον Χίσι σε μία φάση που δημιουργήθηκε από το πουθενά.Ο Κούτσικος παραχώρησε πλάγιο χωρίς να πιέζεται ιδιαίτερα,η άμυνα κοιμήθηκε και ο Χίσι κάνοντας ένα αδύναμο σουτ είδε την μπάλα να μπαίνει στα δίχτυα.

Αμέσως μετά το γκολ του Αμβρυσσέα ο Φώτης ανέλαβε δράση και μάλλον από...ηλιθιότητα παρά από σκοπιμότητα ακύρωσε το γκολ του Τόσκα μετατρέποντας το πλεονέκτημα σε ...μειονεκτημα , καθώς γύρισε την φάση πίσω σε φάουλ που έγινε στο κέντρο του γηπέδου.
Το σφύριγμα αυτό αποδεικνύει πόσο κακοί είναι οι διαιτητές στην κατηγορία που αγωνιζόμαστε!

Ο Αμβρυσσέας πάντως έχασε μία κλασσική ευκαιρία να προηγηθεί πριν την λήξη του ημιχρόνου όταν ο ασταθής Κούτσικος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Κωστούλας πλάσαρε άστοχα.

Το β' μέρος άρχισε με μια καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού με τον Βαρούχα να βγαίνει μόνος του αλλά η μπαλιά ήταν λίγο πιο δυνατή και έχασε το κοντρόλ της μπάλας.
Στο 53΄ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Βαρούχα.Η ομάδα μας είχε κάποιες μικροευκαιρίες με ένα πολύ άστοχο βολέ του Κόκα και μία σέντρα που πρόλαβε πριν τον Σεχολάρι ο Ντένσεφ.
Ο Αμβρυσσέας είχε πιο «καθαρές» ευκαιρίες με Μανιδάκη και Βαγγελή και στην τελευταία φάση του αγώνα ο Χίσι με κεφαλιά έκανε το τελικό 2-1.

Αμβρυσσέας: Ντένσεφ, Μαργαρίτης, Καλαγκάνης, Μεταλλινός, Γιαλαμίδης, Βαγγέλι, Ντος Σάντος, Χίσι, Κωστούλας (85' Μεταξούλης), Σούκιας (79' Σχίζας), Μανιδάκης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κούτσικος, Γελαδάρης, Καραμπάς, Νόνης, Παπαϊωάννου, Τόσκας, Δ. Κόκας, Βασίλιεβιτς (53' Μέμος), Αλαμάνης (59' Σεχολάρι), Ευθυμιάδης (73' Λούγκος), Βαρούχας (79' Σέττος)





Κάρτες: 
 Μεταλληνός , Σούγιας ,Ντένσεφ



Ο «κόραξ» του αγώνα
Αστεία απόφαση η ακύρωση του γκολ του Τόσκα από τον διαιτητή Φώτη.Ο ρέφερι βιάστηκε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού την ώρα που σούταρε ο Τόσκας και η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα.

Είπαν:

Μπράτσος:«Ένα παιχνίδι με ένα άσχημο αποτέλεσμα για μας όπως ήρθε. Ξεκινήσαμε στο πρώτο ημίχρονο προσπαθώντας να προσαρμοστούμε στις ιδιαιτερότητες ενός μικρού γηπέδου με πλαστικό χλοοτάπητα. Χρειάστηκαν κάποια λεπτά προσαρμογής, όπου εκεί έγινε κάποιες φορές απειλητικός ο αντίπαλος. Καταφέραμε όμως και συγκεντρωθήκαμε, προσαρμοστήκαμε, πήραμε την κυριαρχία κι αυτό επέφερε το πρώτο γκολ. Από κει και πέρα, ενώ μπορούσαμε και είχαμε τις ευκαιρίες και τις προϋποθέσεις να πετύχουμε ένα δεύτερο τέρμα, μπήκαμε σε μία ανύποπτη φάση στην ισοφάριση και έτσι τελείωσε το δεύτερο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καθαρά με σκοπό να πάρουμε το παιχνίδι. Το δεύτερο ημίχρονο άνοιξε πάρα πολύ, είχε φάσεις εκατέρωθεν και στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού δεχτήκαμε ένα γκολ ίδιο με το πρώτο. Μια αμυντική αδράνεια μέσα στην περιοχή μας, έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης κι εκεί που πας να κερδίσεις κάτι, ξαφνικά να χάνεις.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε τα συναισθήματά μας και την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Απλά για άλλη μια φορά θα κάνω την επισήμανσή μου για τη διαιτητική παρουσία, η οποία θεωρώ ότι έπαιξε ρόλο στη φάση του γκολ που ακυρώθηκε, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο μας έκοβε τις φάσεις σφυρίζοντας, ενώ είχαμε το πλεονέκτημα. Παράδοξες καταστάσεις για μας και δύσκολο να τις διαχειριστούμε στο μυαλό μας. Συγχαρητήρια στη νικήτρια ομάδα κι εμείς θα πρέπει να ανασυνταχθούμε.
Από τον Παπαϊωάννου είμαι ευχαριστημένος. Το παιδί έδωσε μάχες. Από τον επιθετικό μας, δεν είμαι γιατί περίμενα να μας κρατήσει περισσότερο την μπάλα, όπως έδειξε στις προπονήσεις. Είχε φιλότιμο, προσπάθησε να κάνει κινήσεις μέσα, αλλά εκεί που πηγαίναμε να βγούμε και παίζαμε χαμηλά, δεν κρατούσε την μπάλα, τη χάναμε και βρισκόμασταν σε θέση αντεπίθεσης.»




Μικρά&πικάντικα


  • To μικρό γήπεδο του Διστόμου δεν γέμισε.Ανάμεσα στους 400-500 φιλάθλους ήταν και περίπου 30 φίλοι του Ολυμπιακού.
  • Πολύ μικρό σε διαστάσεις το γήπεδο ,χαθήκαν τρεις μπάλες ,ενώ χαρακτηριστικό ήταν πως σε πολλές φάσεις η μπάλα πήγαινε από τον ένα τερματοφύλακα στον άλλον.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...