Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Διπλό ηρεμίας (pregame) ↻

Διπλό...ηρεμίας θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός την Κυριακή κόντρα στην Ιτέα.
Ομάδα και φίλαθλοι πρέπει να κοιτάξουν την επόμενη ημέρα μετά από μία εβδομάδα...εξελίξεων.

Με τον Μπράτσο στον πάγκο ως πρώτο προπονητή μετά την απομάκρυνση Ζιώγα, οι ερυθρόλευκοι πρέπει επιτέλους να αποδείξουν πως πιστεύουν σε αυτή την ομάδα ως πρωταγωνίστρια του ομίλου και όχι ως κομπάρσο.

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τους Παπαϊωάννου και Αλαμάνη που είναι τραυματίες.Ο Ευθυμιάδης πήρε μετάθεση στον Βόλο ,αλλά έχει προπονηθεί μόλις μία φορά με την ομάδα και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή η οποία αναχώρησε το πρωί της Κυριακής για την Ιτέα.
Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Χατζόγλου,Αγγελής ,Πατσής και Φραγκογιάννης.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Καραγκιολίδη, Κούτσικο, Κόκα Ανδρέας, Κόκα Δήμος, Καραμπά, Βασίλιεβιτς, Σέττο, Μέμο, Καρβούνη, Καράμπελα, Κραγιόπουλο, Νόνη, Γελαδάρη, Λούγκο, Θέο, Σκανδάλη, Σεχολάρι, Βαρούχα, Τόσκα και Ζάχο.

Από την άλλη έχει να αντιμετωπίσει τον ενθουσιασμό μίας νεοφώτιστης ομάδας που θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο της .Ο Αστέρας Ιτέας που είναι ομάδα του Πέτρου Μαντούβαλου πραγματοποίησε δύο καλές ,για τα δεδομένα της κατηγορίας ,μεταγραφές και αναμένει...καλύτερες ημέρες.

Μέσα σε αυτό το κλίμα οι Austrian Boys διοργανώνουν εκδρομή για την Ιτέα.

Διαιτητής στην αναμέτρηση ορίστηκε ο Φωτόπουλος.

Το παιχνίδι στην Ιτέα αρχίζει την Κυριακή στις 16:00 και το VolosFans θα ενημερώνει τους αναγνώστες του για την εξέλιξή του.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...