Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Ποια άνοδος;↻

Ο Ολυμπιακός έχασε νέο έδαφος και μάλλον πρέπει να αναπροσαρμόσει τους στόχους του!

Η ομάδα παραχώρησε ισοπαλία στον ουραγό Αστέρα Ιτέας και μετά το πέρας της 3ης αγωνιστικής βρίσκεται 5 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Το...σοκ που επιχείρησε η διοίκηση με την απομάκρυνση του Ζιώγα δεν έδειξε να αποδίδει ,αφού τα κενά της ομάδας που χτίστηκε το καλοκαίρι είναι τεράστια και εμφανή.

Μπορεί η ομάδα μας να ήταν άτυχη χάνοντας πολλές κλασσικές ευκαιρίες ,ακόμα και πέναλτι ,αλλά η τύχη πάει με τους ικανούς.

Ο Ολυμπιακός έδειξε πως δεν διαθέτει ρόστερ για πρωταθλητισμό και μάλλον θα πρέπει να «δει» μπροστά την επόμενη ημέρα καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολο με τα σημερινά δεδομένα η ομάδα να «προλάβει» το τρένο της ανόδου.

Από την αρχή της χρονιάς «φωνάζαμε» πως ο Ολυμπιακος δεν έχει φορ....και αυτό αποδείχτηκε με τον πλέον τραγικό και επώδυνο τρόπο και στα τρία επίσημα παιχνίδια.
Επίσης σήμερα αναδείχτηκε πως δεν υπάρχει ο «καθαρός» επιτελικός μέσος ,αφού ο Βασίλιεβιτς μάλλον ξοδεύεται στην θέση του αμυντικού χαφ ή του 8αριού.

Ο Κώστας Μπράτσος άρχισε το παιχνίδι με τον Καραγκιολίδη στα γκολπόστ και αρχηγό ενώ στο κέντρο της άμυνας έβαλε τους Τόσκα και Κραγιόπουλο.Καραμπάς και Κόκας έπαιξαν ως ακραίοι αμυντικοί με τον Βασίλιεβιτς και τον Καράμπελα να παίζει στον άξονα.Ο Κόκας έπαιξε ως αριστερός χαφ ,ο Θέος ως δεξί και στην επίθεση με σχετικά...ελεύθερους ρόλους ως προς την θέση τοποθετήθηκαν οι Σεχολάρι και Βαρούχας.

Ο Ολυμπιακός σχετικά άργησε να αναλάβει τα «ηνία» του αγώνα ,απέναντι στην μέχρι σήμερα πιο 

Στο 21ο λεπτό ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε το πρώτο  «οργανωμένο» του κατέβασμα.Η  σέντρα του Καραμπά τροφοδότησε τον Βασίλιεβιτς .Αυτός με κοντινό πλασέ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μάντζαρη που παραχώρησε το πρώτο κόρνερ το οποία πέρασε ανεκμετάλλευτο αφού το σουτ του Θέου πέρασε άουτ.

Η δεύτερη κλασική ευκαιρία ήρθε στο 33' για την ομάδα μας όταν ο Καράμπελας έβγαλε την ασίστ για τον Θέο με τον ερυθρόλευκο επιθετικό να πλασάρει σωστά ,αλλά η μπάλα να βρίσκει την ρίζα του αριστερού δοκαριού του Μάντζαρη.
Ακολούθησε νέα μεγάλη ευκαιρία με πρωταγωνιστή τον Θέο στο επόμενο λεπτό ,με το σουτ του να περνάει σύριζα άουτ.
Το αποκορύφωμα ήρθε στο 43 ΄ενώ προηγήθηκε κοντινό σουτ του Βαρούχα. Ο Μάντζαρης όμως κατέβασε ρολά ακόμα και στο πέναλτι που κέρδισε ο Θέος το οποίο έσπευσε να εκτελέσει θεωρώντας πως θα σπάσει η κακοτυχία του.Αμ δε....το σουτ του στην αριστερή γωνία απέκρουσε ο πορτιέρο του Αστέρα Ιτέας.

Η ομάδα μας μπήκε με φόρα στο β΄μέρος και έχασε ακόμα μία «άχαστη» ευκαιρία αυτή την ορά με τον Μάτζαρη να δικαιούται τα εύσημα αφού ο Καράμπελας έπιασε φοβερό σουτ στην γωνία του πορτιέρο αλλά ο τελευταίος κατάφερε να το «βγάλει».

Ο Αστέρας Ιτέας είχε και αυτός την κλασική του ευκαιρία και μάλιστα διπλή.
Στην κόντρα βγήκαν τρεις παίκτες με το πλασέ του Αλεξίου να αποκρούει με υπερένταση με τα πόδια ο Καραγκιολίδης ,και στο ριπάουντ ο Αντωνίου σε κενό τέρμα να στέλνει την μπάλα άουτ.

Ο Ολυμπιακός απάντησε στο 61 με το γυριστό σουτ του Καράμπελα που έδειχνε ο μόνο ικανός να κάνει σωστά «τελειώματα» φάσεων ,αλλά στο 69 παραχώρησε την θέση του στον Σκανδάλη μία μάλλον αποτυχημένη έμπνευση του Μπράτσου.

Στο 71 η ομάδα μας είχε μία ακόμα ευκαιρία σε μία από τις λίγες καλές στιγμές του Σεχολάρι ο οποίος κατάφερε να βγάλει παράλληλη σέντρα στην κενή εστία ,αφού ο Μάτζαρης ήταν εκτός θέσης ,χωρίς όμως να προλάβει την μπάλα ο Βαρούχας.

Ο Χανιώτης χαφ είχε και αυτός ένα καλό σουτ στο 73 ενώ το τελευταίο 20λπετο πέρασε σχετικά ανώδυνα για τους γηπεδούχους οι οποίοι ,πολύ φυσιολογικά,προσπαθούσαν με κάθε ευκαιρία να ροκανίσουν τον χρόνο.


Αστέρας Ιτέας: Μάντζαρης, Αρκουμάνης, Αντωνόπουλος, Κοντογιώργος, Πανάκης, Μπόγκντανι (Χαλαστάνης) , Άντι Τοπούζι, Χαραλαμπίδης, Γεωργουσόπουλος, Αντωνίου, Αλεξίου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καραγκιολίδης, Α. Κόκας (79' Γελαδάρης) , Καραμπάς, Τόσκας, Κραγιόπουλος, Δ. Κόκας, Βασίλιεβιτς, Καράμπελας (68 ' Σκανδάλης), Σεχολάρι, Θέος (55' Σέττος), Βαρούχας






Κάρτες:
 29' Τοπούζης  ,87' Σείτι, 93' Μάτζαρης- 74' Καραμπάς

Μας άρεσε.... 
Ο Καράμπελας έδειξε πως μπορεί να «τελειώσει» σωστά τις φάσεις .
Δεν μας άρεσε...
Η ομάδα έχει τεράστια κενά που δυστυχώς η προσωπικότητα του σημερινού ρόστερ δεν μπορεί να αναπληρώσει.





Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Φωτόπουλος δεν είχε μεγάλα προβλήματα.Δύσκολη η φάση του πέναλτι που ζήτησαν οι γηπεδούχοι ,ξεκάθαρη η φάση του πέναλτι που έδωσε στον Θέο.


Είπαν:



Μπράτσος:«Όταν μια ομάδα θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, ο βαθμός δεν είναι αρκετός. Το σημερινό αποτέλεσμα, με βάση τα δεδομένα και την εικόνα της ομάδας είναι σαν ήττα. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα και την αγωνιστικότητα των παιδιών, που προσπάθησαν να παίξουν σωστό ποδόσφαιρο και δημιούργησαν φάσεις για να πετύχουν γκολ. Στο τέλος αναγκαστήκαμε να ρισκάρουμε, γεγονός που άνοιξε την άμυνα μας και θα μπορούσαμε να δεχθούμε γκολ. Το μόνο που μπορώ να πω στα παιδιά είναι συγχαρητήρια για την αγωνιστική τους προσπάθεια»

 


Μικρά&πικάντικα
  • Κατάμεστο από 500 φιλάθλους το γήπεδο της Ιτέας.
  • Περίπου 70 φίλοι του Ολυμπιακού ταξίδεψαν στην πόλη της Φωκίδας.
  • Αυθημερόν ταξίδεψε η ομάδα στην Ιτέα.
To βίντεο του αγώνα:







Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις τρεις κύριες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...