Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Τα εισιτήρια με Α.Ο Σελλάνων!

Ανακοίνωση για τον αγώνα της Κυριακή εξέδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.


Η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί δημοσίως τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου για την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιούργησε την περασμένη Τετάρτη στις κερκίδες του ΕΑΚ.

Η φωνή του, το χειροκρότημά του και ο ενθουσιασμός του ενθάρρυνε την ομάδα μας, που πέτυχε αυτή τη νίκη, παίρνοντας άξια τους τρεις πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η παρουσία του στις κερκίδες του ΕΑΚ ήταν καταλυτικής σημασίας και για το λόγο αυτό η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να δώσει ξανά δυναμικό παρών στη φυσική έδρα του Ολυμπιακού Βόλου, το ΕΑΚ,  αυτή την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 16:00 στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας κόντρα στον Α.Ο. Σελλάνων.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει γράψει 80 χρόνια ιστορίας και συνεχίζει, έχοντας πάντα στο πλάι του, τους ερυθρόλευκους φιλάθλους τους.

Ας συνεχίσουμε όλοι μαζί να γράφουμε ιστορία!

Τα εισιτήρια της Κυριακής

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Α.Ο. Σελλάνων στο ΕΑΚ:

Συγκεκριμένα:

-Γενική είσοδος: 10€

-Είσοδος στις αδιάθετες θέσεις των VIP (δερμάτινα καθίσματα) : 15€

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη Θύρα 3, ενώ από τη Θύρα 4 θα εισέρχονται μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold. Το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 14:30.

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά και για το ΕΑΚ



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...