Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Να επιστρέψουμε στο ΕΑΚ!

Ανακοίνωση για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ρήγα Φεραίο εξέδωσαν οι Austrian Boys.


Στην ανακοίνωση τονίζεται η παρουσία για την παρουσία των αυθεντικών οπαδών της ομάδας στις κερκίδες του ΕΑΚ και ζητούν από τη διοίκηση να κάνει όλες τις ενέργειες που χρειάζονται, ώστε οι ερυθρόλευκοι να επιστρέψουν οριστικά στο σπίτι τους, καλώντας και τον αντιπρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, Μιχάλη Καπουρνιώτη, στο πλαίσιο των δηλώσεών του για ισονομία προς όλες τις ομάδες να ρυθμίσει το ζήτημα του ενοικίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εχθές απολαύσαμε την ομάδα, όπως πρέπει να παίζει σε κάθε αγώνα. Εχθές όσοι έδωσαν το παρών είναι οι αυθεντικοί και ΟΧΙ γιαλαντζί οπαδοί που τους είχαμε τόσα χρονιά στα πόδια μας και το μόνο που ήξεραν να κάνουν ήταν να σκορπούν ίντριγκες και μιζέρια. Ευτυχώς που έφυγαν άρον άρον για την ομάδα της κουστωδίας και θα είναι και οι πρώτοι που θα εφαρμόσουν το νέο νόμο για την αλλαγή φύλου.

Εχθές παίκτες-οπαδοί-διοίκηση βρέθηκαν στη Μητρόπολη του Βολιωτικού ποδοσφαίρου, στο σπίτι μας, στο θρυλικό Τάκης Συνετόπουλος, στο ΕΑΚ ΜΑΣ. Εκεί που σήμερα μεγαλώνει η 4η γενιά οπαδών της ομάδας μας.

Απαιτούμε από τη διοίκηση της ομάδας να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε η ομάδα να μην ξαναφύγει ποτέ από το ΕΑΚ, να ξεπεράσει οποιαδήποτε εμπόδιο της κουστωδίας και να μην ξαναξεσπιτωθούμε. Όποιος φέρνει εμπόδιο θα είμαστε ΕΜΕΙΣ οι οπαδοί μπροστάρηδες και ό,τι προκύψει …

Περιμένουμε από τον κ. Καπουρνιώτη, που δήλωσε δημόσια ότι υπάρχει ισονομία, να ρυθμίσει το ζήτημα από τη θέση που κατέχει και η δική μας ομάδα να πληρώνει το αντίστοιχο ενοίκιο που δίνει η Πύδνα στη δημοτική “αρχή” για τη χρήση του γηπέδου της Νεάπολης.

Επίσης οι Austrian Boys εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του πατέρα του Γιώργου Τόρη: «Το Δ.Σ ΤΩΝ AUSTRIAN BOYS και τα μέλη του  εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Γιώργο Τόρη, πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, και στην οικογένεια του, για τον θάνατο του πατέρα του Αθανάσιου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει».



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...