Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Πρεμιέρα...ντροπής!

Ομάδα αλλοπρόσαλλη, μηδενική βοήθεια από τον πάγκο , ψυχολογία στο ναδίρ , ελλείψεις που έβγαζαν μάτια ,απογοητευμένοι φίλαθλοι που τα έβαλαν με την διοίκηση...
Από που να αρχίσει και που να τελειώσει κάποιος που θέλει να περιγράψει την ντροπιαστική αυτή σελίδα του ερυθρόλευκου βιβλίου ,μέχρι και την επόμενη...

Ο Ολυμπιακός έχασε από το...ΑΠΟΚ Βελούχι και μάλλον έχασε δίκαια. Ιδίως στο β΄μέρος η ομάδα μας ήταν επιπέδου...τοπικής κατηγορίας.


Οι κακοί οιωνοί φάνηκαν από...νωρίς όταν διαπιστώθηκε πως ο Καραγκιολίδης δεν θα συμμετέχει στο παιχνίδι λόγω...γραφειοκρατικών (;) ζητημάτων.
Και όχι ο Κουτσικός δεν μας έφταιξε σε κάτι αφού δεν είχε κάποια λάθη και δεν έφταιγε στην φάση του γκολ.
Οι υπόλοιποι όμως παίκτες ήταν κατώτεροι των περιστάσεων .
Η άμυνά μας αποτελούμενη από τους Κραγιόπουλο , Νόνη , Καραμπά και Κόκα στην πρώτη ουσιαστική φάση των γηπεδούχων έφαγε γκολ.
Οι Τόσκας και Βασίλιεβιτς έκαναν σωστές μεταβιβάσεις μετρημένες στα δάκτυλα ενός χεριού.Ο Θέος στο β΄μέρος έσπασε ρεκόρ επιπολαιότητας .Ο Βαρούχας ξέχασε τον καλό του εαυτό στα φιλικά,ο Σεχολάρι ακόμα αναρωτιέται γιατί δεν βγήκε αλλαγή από το ημίχρονο ,ενώ ο Σέττος ο μοναδικός καθαρόαιμος φορ της ομάδας είχε τρεις (!!) τελικές προσπάθειες!



Με τέτοιες επιδώσεις δεν μπορείς όχι για πρωτάθλημα να πας ,αλλά ούτε την κατηγορία να σώσεις!

Ο Ζιώγας από την άλλη είχε μηδενική  στρατηγική συμμετοχή και με τις κινήσεις του δεν πρόσφερε καμία απολύτως βοήθεια στην ομάδα ...


Μάλιστα η...πρώτη του αντίδραση ήταν να βάλει στο παιχνίδι τον Ευθυμιάδη με την ελπίδα να του «γυρίσει» το παιχνίδι παίκτης που έχει να προπονηθεί 20 ημέρες!Η δέυτερή του κίνηση ήρθε στο 82'....Ύπνος βαθύς στον πάγκο!Να φταίει για όλα το πλαστικό χορτάρι; Ας το ελπίσουμε!




Στο πρώτο μέρος η ομάδα δεν ήταν ιδιαίτερα κακή.Φοβισμένοι οι γηπεδούχοι την περίμεναν στο μισό γήπεδο και έτσι δημιούργησε αρκετές τελικές χωρίς όμως να σκοράρει.

Η πίεση αποτυπώνεται στα δέκα κερδισμένα κόρνερ του πρώτο 45λεπτου ,που όμως ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί ούτε στα φιλικά.Ο λόγος...προφανής.Από την αρχή της μεταγραφικής σεζόν κόσμος και δημοσιογράφοι φωνάζουν για τον υψηλόσωμο φορ που λείπει και δεν θα έρθει ποτέ.

Η πρώτη ουσιαστικά μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 20 όταν ο Λαμπρόπουλος έχασε την μπάλα μετά από κόρνερ για να σουτάρει με δύναμη ο Νόνης πάνω στο σώμα του  πορτιέρο.

Στο 41 ' έγινε μία κωμικοτραγική φάση που έδειξε πως οι παίκτες της ομάδας μας αλλού πατούσαν και αλλού βρισκόταν.
Ο Βαρούχας προώθησε έξυπνα την μπάλα στην μεγάλη περιοχή ,ενώ η άμυνα των γηπεδούχων «κοιμήθηκε».Εκεί βρισκόταν μόνοι τους οι Σέττος και Σεχολάρι.Ο τελευταίος δεν αντιλήφθηκε τον συμπαίκτη του και με προβολή για να προλάβει την μπάλα ουσιαστικά λειτούργησε ως αμυντικός και «έσωσε» το Βελούχι από βέβαια παραβίαση.
To ημίχρονο έκλεισε με μία προσωπική ενέργεια του Θέου ο οποίος κέρδισε με επιμονή την μπάλα από τα δεξιά ,έβγαλε την παράλληλη μπαλιά προς το τέρμα αλλά η μπαλά μετά από δύο καραμπόλες σε αμυντικούς διώχτηκε και πάλι.


Στο β μέρος o Ολυμπιακός μπήκε νωθρός και οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα.Ουσιαστικά οι ερυθρόλευκοι έκαναν μια καλή ευκαιρία με το μοναδικό ορθολογικό κατέβασμα του Κόκα από τα αριστερά ο οποίος έβγαλε την σέντρα αλλά η προβολή του Σέττου πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Λαμπρόπουλου.
Για να έρθει το γκολ στο 59'.Ο Παχής εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, αρχικά οι αμυντικοί του Ολυμπιακού απομάκρυναν τη μπάλα, όμως στη συνέχεια της φάσης ο Γενιτσαρόπουλος έβγαλε ξανά τη σέντρα από τον άξονα και ο Γιαουπλάρι ολομόναχος από το ύψος του πέναλτι με γυριστό σουτ με το αριστερό πόδι, έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Κούτσικου.

Ο Ολυμπιακός έκανε ακόμα μια κλασσική ευκαιρία στο 62 με τον Θέο να βγάζει την σέντρα και το σουτ του Σέττου να βγάζει σε κόρνερ με υπερένταση ο Λαμπρόπουλος.

Από εκεί και πέρα και ενώ το παιχνίδι είχε πολύ χρόνο η αντίδραση των ερυθρολεύκων ήταν τραγική.Ούτε μία σωστή μεταβίβαση ,μπαλιές γιόμες και μηδενική βοήθεια από τον πάγκο.

ΒΕΛΟΥΧΙ: Λαμπρόπουλος, Χάλλης, Παχής, Ζαραβέλης, Σιάτρας, Γιαουπλάρι (91' Ντουφεκιάς), Γενιτσαρόπουλος, Κατσαδούρος, Κακκαβάς (70' Γ. Λάππας), Μπακαλίδης (82' λ.τρ. Βαρουτσής), Ν. Λάππας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κούτσικος, Καραμπάς, Α. Κόκας (86' Γελαδάρης), Κραγιόπουλος, Νόνης, Τόσκας (63' Ευθυμιάδης), Βασίλιεβιτς, Βαρούχας (82' Καράμπελας), Σεχολάρι, Θέος, Σέττος (70' Μέμος).

 




Κάρτες:
23' Γενιτσαρόπουλος, 79' Γιαουπλάρι, 92' Τόσκας, 95' Ν. Λάππας - 44' Κατσαδούρος, 47' Βασίλιεβιτς, 94' Καραμπάς

Μας άρεσε.... 
Οι φίλοι της ομάδας που την στήριξαν για ακόμα μια φορά.
Δεν μας άρεσε...
Η ομάδα.....





Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Παπακωσταντίνου δεν είχε προβλήματα .Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για μαρκάρισμα μέσα στην μεγάλη περιοχή το οποίο δεν σωστά δεν σφυρίχτηκε.




Είπαν:



Ζιώγας:«Ήταν μια τραγική ήττα για μας, η οποία συνοδεύτηκε με κακή εμφάνιση. Όταν δεν πάει καλά κάτι ο προπονητής πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Είχαμε παίξει μ' αυτή την ομάδα φιλικό παιχνίδι και είχαμε κερδίσει άνετα. Ωστόσο, επέστησα την προσοχή στους ποδοσφαιριστές μου, λόγω της πρεμιέρας, αλλά και του πλαστικού γηπέδου, που είναι τελείως διαφορετικό από το κανονικό γήπεδο. Δυστυχώς κάναμε μία πολύ κακή εμφάνιση, με αποτέλεσμα να ηττηθούμε.
Αυτή τη στιγμή είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι, γιατί δεν αρμόζει στην ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου - χωρίς βέβαια να μειώσω τον αντίπαλο - να κάνει τέτοιες ήττες. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ, έχουμε δυνατή ομάδα, πιστεύω πάρα πολύ σ' αυτή, αλλά δυστυχώς σήμερα δεν υπάρχει κανείς διασωθείς παίκτης. Τόσο άσχημα ούτε σε προπόνηση δεν έχουμε παίξει.
Στο πρώτο εικοσάλεπτο δεν παίχτηκε καθόλου ποδόσφαιρο, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Εμένα με απασχολεί πάρα πολύ το ότι δεν υπάρχει από μας, όπως προανέφερα, κανείς παίκτης που να διασώθηκε. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι τεράστια ομάδα και θα πρέπει από αύριο το πρωί κιόλας να πατήσει στα πόδια της. Αυτό ήταν ένα δυνατό χαστούκι για μας και θα πρέπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να αφήσουμε αυτό το παιχνίδι στο περιθώριο και να κοιτάξουμε μπροστά.
Έχω μια απάντηση στο μυαλό μου για το τι έφταιξε γι' αυτή την εμφάνιση, αλλά θα το συζητήσουμε με τον πρόεδρο».
Σε ερώτηση αν υπήρχε κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και έμεινε εκτός αποστολής οτε τερματοφύλακας Φώτης Καραγκιολίδης, ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε πως δεν είχε κάποιο πρόβλημα ο παίκτης που να μην τον επέτρεψε να αγωνιστεί, δίχως όμως να πει περισσότερα για το θέμα.
«Κάναμε την πιο τραγική εμφάνιση στους τελευταίους δυόμιση μήνες, από τότε που ξεκίνησε η προετοιμασία. Όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο γνωρίζουν ότι πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις.
Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι γιατί δεν καταφέραμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους που ήρθαν εδώ στο Καρπενήσι για να συμπαρασταθούν στην ομάδα. Τους πικράναμε και τους απογοητεύσαμε..
..»

Φλωράκης (προπονητής Βελουχίου): «Ήταν μια από τις πιο σημαντικές νίκες της ομάδας μου, ίσως και μια από τις πιο ιστορικές που έχει σημειώσει ευρυτανική ομάδα στα πρωταθλήματα της Δ’ Εθνικής αλλά και της Γ’, που συμμετέχουμε φέτος για πρώτη φορά. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, αυτοί ήταν οι πρωταγωνιστές, ακολούθησαν κατά γράμμα αυτά που τους είπα μέσα στα αποδυτήρια μαζί με τον συνεργάτη μου και τον βοηθό μου και στο τέλος δικαιωθήκαμε. Πιστεύω όμως ότι η νίκη δεν ήταν τυχαία, δεν κλέψαμε το παιχνίδι, αποδείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο ότι δικαιούμασταν την νίκη, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες.
Πέρα από το βαθμολογικό όφελος, γιατί λίγες ομάδες θα πάρουν τρεις βαθμούς απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, η νίκη αυτή θα βοηθήσει και στο ψυχολογικό τομέα τα παιδιά, έτσι ώστε να αντεπεξέλθουν στη συνέχεια, γιατί είναι πολύ δύσκολη. Εμάς ο στόχος μας είναι η σωτηρία, ξέρουμε πολύ καλά πού βρισκόμαστε, πού πατάμε και μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε. Πιστεύω ότι εάν συνεχίσουμε με τέτοιες εμφανίσεις θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Θα ήθελα να πω κάτι για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου: πιστεύω ότι στις αρχές του παιχνιδιού ίσως να μας υποτίμησαν λίγο, αργότερα όταν κατάλαβαν την δυναμική μας ήταν αργά».
 


Μικρά&πικάντικα
  • Εκατό περίπου φίλαθλοι του Ολυμπιακού ταξίδεψαν στο Καρπενήσι.
  • Στο γήπεδο είχε περίπου 700 άτομα που παρακολούθησαν το παιχνίδι.
  • Ανάμεσά τους η διοίκηση αλλά και δύο παλιοί πρόεδροι οι Κουφιδάκης και Παπαγιάννης.
  • Με τον Μποτσιβάλη τα έβαλαν κάποιοι φίλαθλοι στο τέλος του αγώνα.
  • Ο γεν.αρχηγος κος Τασιόπουλος αναγκάστηκε να καθήσει στην κερκίδα μετά την πράλογη απαίτηση του παρατηρητή του αγώνα να κάθονται μόλις 3 άνθρωποι εκτός των παικτών στον πάγκο. 
To βίντεο του αγώνα:







Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις τρεις κύριες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...