Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Το ρίσκο θα μας δικαιώσει!

Ήρεμος, αλλά ιδιαίτερα αιχμηρός, έτσι όπως δεν τον έχουμε συνηθίσει, ήταν ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 Παναγιώτης Μποτσιβάλης σε συνέντευξή του στην εκπομπή Super Sport στο TRT.


Ο κ. Μποτσιβάλης μίλησε για τα λάθη της περσινής χρονιάς, αλλά και για την μεγάλη φετινή του αισιοδοξία. Σχετικά με την κίνηση των διαρκείας ανέφερε ότι περιμένει την περαιτέρω στήριξη του φίλαθλου κόσμου, ξεκαθαρίζοντας ότι με την αγορά εισιτήριου διαρκείας δεν βοηθούν τον Μποτσιβάλη, αλλά τον Ολυμπιακό Βόλου.

Μάλιστα για πρώτη φορά έκανε σχόλιο για τον ΝΠΣ τονίζοντας ότι έπρεπε να παίξει στο Β’ Τοπικό και γι΄αυτό και η ομάδα κινήθηκε νομικά και υπογράμμισε ότι η ομάδα αυτή δεν ήρθε για να ενώσει, αλλά για να διχάσει.

Τέλος, δεν άφησε ασχολίαστη την επιστολή του ΝΠΣ που πρότεινε να γίνει ο αγώνας Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου είτε στο Πανθεσσαλικό είτε στο ΕΑΚ, με τους ερυθρόλευκους να εγγυούνται το ποσό από 1000 εισιτήρια των 15ευρώ και από 1000 εισιτήρια των 10 ευρώ.

Ο κ. Μποτσιβάλης αντιπρότεινε να γίνει το παιχνίδι στο Κίτρος, που αποτελεί φυσική έδρα του ΝΠΣ κι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να κάνουν μια ωραία εκδρομή, όπως και πέρυσι, που κυριολεκτικά είχαν «κοκκινίσει» στο γήπεδο της περιοχής, όταν είχε αγωνιστεί ο Ολυμπιακός Βόλου με την Πύδνα.

Το βίντεο της συνέντευξης:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...