Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Αγιασμός και...παραλειπόμενα!

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε και φέτος η αγωνιστική περίοδος για τα τμήματα της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937.


Το αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Θεόδωρος Παπασακελλαρίου και το «παρών» έδωσαν όλοι οι μικροί ποδοσφαιριστές με τους γονείς του, η Διοίκηση του Συλλόγου, η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου αλλά και το προπονητικό team της ανδρικής ομάδας όπως και εκπρόσωποι των παικτών.

Στην σύντομη ομιλία του, ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νίκος Τσεκούρας ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους καλή χρονιά με υγεία και συνέστησε στους μικρούς αθλητές να δίνουν βάση και να μην παραμελούν το σχολείο τους. Σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο κ. Τσεκούρας ζήτησε απ’ όλους να στηρίξουν τη Διοικούσα Επιτροπή στον αγώνα που δίνει για να κρατήσει στη «ζωή» τον Ολυμπιακό Βόλου και την ευχαρίστησε για την μεγάλη προσπάθειά της.

Ο κος Τσεκούρας ανέφερε:

«Έχω πει αρκετές φορές, ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ένα καράβι το οποίο βρίσκεται σε μεγάλη θύελλα. Προσπαθούμε εδώ και πέντε-έξι χρόνια να το κρατήσουμε «ζωντανό». Αυτή η ομάδα διαλύθηκε, για διάφορους λόγους, τα έξι τελευταία χρόνια. Αυτό είχε αντίκτυπο παντού. Και στις ακαδημίες και στους φιλάθλους. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος και ευτυχώς που βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι, πέρυσι και φέτος και συγκεκριμένα οι κ.κ. Μποτσιβάλης, Πολύζος, με τη διοικούσα επιτροπή και πέρυσι ο κ. Τσιμπανάκος και ξαναέστησαν από την αρχή αυτή την ομάδα. Δεν είναι εύκολο, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ιδιαίτερα για μια ομάδα με το μέγεθος του Ολυμπιακού Βόλου.
Πιστεύω ακράδαντα, πως η μεγάλη δύναμη αυτής της ομάδας είναι ο κόσμος της. Εσείς οι γονείς, που όλα αυτά τα χρόνια είστε κοντά μας και δείχνετε τη θέληση να κρατηθεί ζωντανός αυτός ο σύλλογος. Πρέπει να είστε κοντά στην ομάδα. Είμαι βέβαιος, πως σύντομα ο Ολυμπιακός Βόλου θα γίνει και πάλι μεγάλος.
Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα, παίρνοντας ένα εισιτήριο, πηγαίνοντας στο γήπεδο, για να μπορέσει η ομάδα να ορθοποδήσει.
Έχει ξεκινήσει μια υγιή κατάσταση στον Ολυμπιακό, με στόχο να επιστρέψει ο σύλλογος στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Τότε να είστε σίγουροι πως θα αλλάξουν όλα.

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και στα παιδιά της Ακαδημίας να φροντίσουν να είναι καλοί και στις μαθητικές τους υποχρεώσεις. Δεν εγκαταλείπουμε τα μαθήματα, ακούμε τους γονείς μας, τους προπονητές μας και όλα θα πάνε καλά».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε όλους και υποστήριξε πως με την συσπείρωση όλων ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να καταφέρει τον στόχο του, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο πρόεδρος είπε μεταξύ άλλων:

«Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά για όλα τα τμήματα που καλλιεργεί ο Ερασιτέχνης και όχι μόνο του ποδοσφαίρου. Η ενότητα είναι αυτή που θα φέρει την επιτυχία. Χρειάζεται συσπείρωση από όλον τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού.

Πρέπει να ενωθούμε, να μην αφήσουμε... ζιζάνια να υπάρχουν ανάμεσά μας, για να ανέβει η ομάδα κατηγορία. Ο Ολυμπιακός με τόσο μεγάλη ιστορία που έχει και με τη δύναμη που του δίνει ο κόσμος του, πρέπει να αγωνίζεται στις επαγγελματικές κατηγορίες. Καλή πρόοδο στα παιδιά της Ακαδημίας».


Στους μικρούς ποδοσφαιριστές μίλησε και ο προπονητής κ. Μιχάλης Ζιώγας, δίνοντάς τους αθλητικές συμβουλές ενώ είπε μεταξύ άλλων:

«Καλή χρονιά, με υγεία πάνω απ' όλα. Είστε σ' έναν πολύ μεγάλο σύλλογο και να ξέρετε πως, όπως και εμείς ήμασταν κάποτε στην ηλικία σας και είχαμε όνειρα και φιλοδοξίες, έτσι και κάποιοι από εσάς εύχομαι να στελεχώσετε αυτόν τον μεγάλο και ιστορικό σύλλογο.
Τόσο εγώ, όσο οι συνεργάτες μου και οι ποδοσφαιριστές ξέρουμε σε ποια ομάδα βρισκόμαστε και υποσχόμαστε πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ξέρουμε πως στην Ελλάδα πολύ εύκολα λέμε λόγια και δίνουμε υποσχέσεις. Εμείς πραγματικά είμαστε υπερήφανοι που υπηρετούμε αυτόν τον σύλλογο και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει. Η μεγάλη δύναμη αυτής της ομάδας είναι ο κόσμος. Όλοι θα πρέπει να συμπαρασταθούμε στη διοικούσα επιτροπή, στον πρόεδρο, ο οποίος κάνει έναν πολύ μεγάλο αγώνα, για να οδηγήσουμε όλοι μαζί τον σύλλογο ψηλά».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...