Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Στο μηδέν στο Βελεστίνο!

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να σκοράρει με αντίπαλο τον Ρήγα και παραχώρησε ισοπαλία στο Βελεστίνο.

Το γνωστό επιθετικό πρόβλημα των ερυθρολεύκων αυτή την φορά ήταν πιο έντονο αφού η ομάδα μας είχε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε γκολ.

Στο 3' ήρθε η πρώτη κλασική ευκαιρία για γκολ με τον Σέττο να βρίσκεται απέναντι στον Παπαγιάννη ,αυτός να αποκρούει και ο Ευθυμιάδης που πήρε το «ριμπάουντ» να πλασάρει άουτ.

Στο 14’ ο Σέττος έκανε το δυνατό σουτ με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι. Στο 18’ από κόρνερ του Ευθυμιάδη από τα αριστερά, ο Τόσκας πήδηξε στο πρώτο δοκάρι πιο ψηλά απ’ όλους σημαδεύοντας με το κεφάλι την απέναντι γωνία, αλλά η προσπάθειά του πέρασε άουτ.

Στο 37’ είχε την μοναδική κλασική ευκαιρία του. Ο Καραγκιολίδης, που είχε βγει στα όρια της περιοχής, για να μπλοκάρει, μπερδεύτηκε με τον Παπαϊωάννου, που απομάκρυνε με το κεφάλι και ουσιαστικά έδωσε … πάσα στον Τζέκα. Ο 20χρονος φορ του Ρήγα έπιασε το σουτ προς το κενό τέρμα αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 53’ ο Βαρούχας πλάσαρε με το δεξί ελάχιστα δίπλα από τη δεξιά δοκό.

Στο 76’ ο Σέττος, πάσαρε θαυμάσια την μπάλα στον Καράμπελα Ο τελευταίος βρήκε όλο το πεδίο ελεύθερο να πλασάρει, αλλά αυτό έφυγε για λίγο εκτός εστίας.

Σε ό,τι αφορά τον Ρήγα αυτό το διάστημα φάνηκε πιο μπροστά στην πολύ ωραία προσπάθεια του Τσελεπή, που γύρισε ωραία από θέση μέσα αριστερά και παράλληλα προς τη μικρή περιοχή, με τον Καραγκιολίδη να ακουμπά την μπάλα, αλλά αυτή κύλησε στη μικρή περιοχή, χωρίς να υπάρχει κάποιος από τους γηπεδούχους να το εκμεταλλευτεί.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ : Καραγκιολίδης  Δ. Κόκας (46’ Γελαδάρης), Καρλιάμπας (80’ Μπακάλης), Νόνης, Παπαϊωάννου, Καραμπάς- Τόσκας (80’ Λούγκος), Βασίλιεβιτς, Ευθυμιάδης (57’ Καράμπελας) Βαρούχας (57’ Μέμος), Σεχολάρι (73’ Αλαμάνης)  Σέττος

Ρήγας: Παπαγιάννης (46’ Τσουμπέκος)-Ράπτης (77’ Λάμπρου), Καρλιάμπας, Γκάγκας, Λάμπρου (61’ Σπαθής)-Αλεξίου (46’ Μπόρας), Χύσα (60’ Παπαγεωργίου), Καναβός (46’ Χατζησταμάτης), Τσελεπής (61’ Τσιώλης), Γεωργατζής (46’ Καρακώστας), Τζέκα (70’ Τζοβάρας)





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...