Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Η αστοχία συνεχίζεται...

Ο Ολυμπιακός σε ακόμα ένα παιχνίδι ήταν πολύ άστοχος.
Στο σημερινό φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που έγινε στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικό ,η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Τοξότη Βόλου.

Σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να λήξει βάση ευκαιριών,με μεγάλο σκορ , ο Ολυμπιακός κατάφερε να ευστοχήσει μόλις δύο φορές.

Η ομάδα για μία ακόμα φορά ,έδειξε πως δεν έχει πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων ,αλλά στο να στέλνει την μπάλα στο...πλεχτό.

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός Β. μετά από δοκάρι του Μέμου στο 9’ κι άλλες χαμένες ευκαιρίες, άνοιξε το σκορ στο 18’ με πλασέ του Λούγκου από το ύψος του πέναλτι, έπειτα από απομάκρυνση στο πρώτο δοκάρι σε σέντρα-σουτ του Μέμου από θέση μέσα αριστερά της μεγάλης περιοχής .

Ο Μέμος είχε και δεύτερο δοκάρι στο 39’ σε σουτ- εκτός περιοχής, ενώ τρίτο δοκάρι είχε ο Λούγκος στο 57’. Στο 72 ο Παπαέτρου αφού είχε ήδη αποκρούσει το ισχυρό σουτ του Φραγκογιάννη  και ήταν στο έδαφος ,νικήθηκε για δεύτερη φορά όταν ο Χατζόγλου πήρε το ριμπάουντ και σε κενή εστία με αριστερό πλασέ διαμόρφωνε το τελικό 2-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κούτσικος (50’ Κωνσταντίνου), Γελαδάρης (55’ Πολυχρονιάδης), Αγγελής, Χατζόγλου, Κραγιόπουλος (41’ Ζάχος), Πατσής, Λούγκος, Καράμπελας (55’ Φραγκογιάννης), Μέμος (67’ Θεοδωρόπουλος), Καρβούνης Αλαμάνης


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...