Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Την ομάδα την μικρύνατε εσείς!

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys.

Αναλυτικά:

«Επειδή η προηγούμενη εβδομάδα ήταν καυτή σε όλα τα επίπεδα με τη παρακάτω ανακοίνωση θα τα βάλουμε όλα στη θέση τους. 

1.Ξεκινώντας με το παράρτημα της κουστωδιας που λέγεται Ε.Π.Σ.κουστωδιας η οποία δέχτηκε το εκτρωμα αυτό που λέγεται Ν. Π. Σ. Κουστωδιας και την κατέταξαν οι ίδιοι στα μητρωα τους. Τα μελη όλα αυτά τα οποία είναι διορισμένα του μουσαφιρη της πόλης ειναι στην Blacklist και αυτομάτως είναι ανεπιθύμητοι με ότι συνεπάγεται από τις εκδηλώσεις της ομαδος μας. 

2.Φυσικά δεν θα μείνει αναπάντητο το πανί που κρέμασαν οι ακατανόμαστοι της νέας Ιούνιας. Όσο και αν το ψάξαμε δεν βρίσκουμε την σημασία αυτού του μυνηματος Ζήτησε κάνεις αδελφόποιηση και κουμπαριές? Μας χωρίζουν πολλά και άλυτα ζητήματα που δεν λύνονται γιατι απλά δεν γουστάρουμε. 

Είναι πολλά πολλά τα ψυχολογικά..... Σας! 

3.Τέλος θα αναφερθούμε στο πιστό γνωστό τσιράκι της κουστωδιας το οποίο πήρε σβαρνα τα ερτζιανά και έκλαιγε για τον εκδιωγμο του από το φιλικό αγώνα της Κυριακής. Έχουμε ενημερώσει επίσημα εδώ και μήνες πως η είσοδο στις ακηδες στους Λάκηδεσ , στους μανους και στους λοιπούς της κουστωδιας απαγορεύεται η είσοδος. Ίσα ίσα έπρεπε να πει και ευχαριστώ που τους διώξαμε ευγενικά. Το ξεκαθάρισμα έχει ξεκινήσει, έχει πάρει σάρκα και οστά και η συνέχεια θα έχει πολύ Black χιούμορ και σε άλλες φατσουλες που το παίζουν σε διπλό ταμπλό. Όσο για το αν μικραίνουμε την ομαδα, την ομαδα εσείς την μίκρυνατε που την παρατήσαμε στη μέση της χρονιάς αβοήθητη, με παίχτες απλήρωτους και τα ΔΕΚΟ ούτε καν σε διακανονισμό. 

Καλή ποδοσφαιρική χρόνια, με φιλάκια ξέρετε εσείς....

Δ. Σ Austrian Boys F. C»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...