Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Πρώτη με το...ζόρι!

Με λιγότερο ενθουσιασμό από κάθε άλλη χρονιά πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού.
Σε αυτό συντέλεσαν αρκετοί παράγοντες με τον κυριότερο να έχει να κάνει με την πλήρωση του ρόστερ.

Εκτός από τις εννέα πρώτες μεταγραφές που ανακοινώθηκαν ήδη ( Βασίλιεβιτς, Τόσκας, Κραγιόπουλος, Καράμπελας, Σεχολάρι, Μέμος, Λούγκος, Κούτσικος, Αλαμάνης) το παρόν έδωσε και ο Χρήστος Νόνης που ανακοινώθηκε από τα...μεγάφωνα.

Επίσης από το περσινό ρόστερ το παρόν έδωσαν επτά παίκτες ,οι Δήμος και Ανδρέας Κόκας,  Σκανδάλης, Πατσής, Παπαϊωάννου, Αγγελής, Φραγκογιάννης.

Ένα νέο πρόσωπο που δεν είχε ακουστεί και έδωσε το παρόν ήταν ο 26χρονος Τάσος Χατζόγλου .Πρόκειται για τον περσινό κεντρικό αμυντικό της Νίκης ο οποίος έχει αγωνιστεί επίσης με Θεσπρωτό και Γιαννιτσά στην football league.Ο συγκεκριμένος παίκτης αν και δεν έχει υπογράψει ακόμα και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ήταν στην προπόνηση.

Επίσης στην προπόνηση ήταν και ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός Κώστας Καρβούνης ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στα Χανιά ,ενώ έχει περάσει και από τον Δωτιέα Αγιάς.

Ο Γιώργος Θέος ο οποίος διαπραγματεύεται την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό βρισκόταν στις κερκίδες.Η μεταγραφή ακόμα δεν έχει  «κλείσει».

Μετά τον αγιασμό που τελέστηκε από τον πατέρα Μάξιμο, εκπρόσωπο του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιου, χαιρετισμό απηύθυνε  πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου κ. Μποτσιβάλης, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά και να πετύχει η ομάδα τους στόχους, ενώ ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την παρουσία τους και τόνισε πως ομάδα χωρίς κόσμο δεν πάει πουθενά. 

Στην προπόνηση παραβρέθηκαν 400 περίπου φίλαθλοι ,λιγότεροι από κάθε άλλη χρονιά ,ενδεικτικό πως μέχρι στιγμής το έμψυχο δυναμικό της ομάδας δεν έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στο φίλαθλο κοινό του Ολυμπιακού.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...