Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Στην «πρώτη» οι οργανωμένοι!

Με ανακοινώσεις τους Austrian Boys και ΣΦΟΒ δηλώνουν το «παρόν» τους στην επίσημη πρώτη της ομάδας σήμερα στις 19:00.


Η ανακοίνωση των Austrian:

«Το καθιερωμένο μας ραντεβού για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς έφτασε. Μια χρονιά δύσκολη, μια χρονιά πολεμική, μια χρονιά που θα πέσουν οι μάσκες και θα κριθούμε όλοι μας. Οι Austrian Boys, οι στυλοβάτες της οικογένειας του Ολυμπιακού Βόλου, εμείς που μείναμε όρθιοι, όταν η κουστωδία διέλυσε τα πάντα, έτσι και φέτος θα είμαστε αυτοί που θα πάρουμε την ομάδα από το χέρι, θα πολεμήσουμε και θα διαλύσουμε ό,τι βρούμε μπροστά μας από τα εμπόδια της κουστωδίας. Με συνταγή το 2007, τότε που βγάλαμε την ομάδα στο τελευταίο ματς μπαράζ στο Περιστέρι, έτσι και φέτος θα είμαστε αυτοί που σήμερα θα στείλουμε το μήνυμα. Ισοπεδώνουμε ό,τι βρούμε μπροστά μας και βγάζουμε την ομάδα κατηγορία. Σήμερα ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ στην πρώτη προπόνηση της ομάδας και λίγο πιο πριν στις 6 ραντεβού στο πάρκο της Νέας Δημητριάδας.»

H ανακοίνωση του ΣΦΟΒ:

Φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου, η ομάδα μας αρχίζει σήμερα την προσπάθειά της για την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίας.


Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα το απόγευμα στις 19.00 στο Πανθεσσαλικό, όπου πραγματοποιείται η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Όλοι μαζί να δείξουμε τη δυναμική του κόσμου του Ολυμπιακού, με την μαζική παρουσία μας στο στάδιο. Η ομάδα τώρα μας έχει ανάγκη..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...