Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε!

Ανακοίνωση με αιχμές προς τη Δημοτική παράταξη του Αχιλλέα Μπέου εξέδωσε ο ΣΦΟΒ.


Η ανακοίνωση:

«Φίλοι του Ολυμπιακού,

Στη Συνέλευση της 3/7, απ’ όλη την Δημοτική ομάδα πλειοψηφίας μόνο ένας σύμβουλος έδωσε το παρών, ο Δ. Πέγιος.

Οι άλλοι που ήταν;

Αυτούς που τίμησαν με την ψήφο τους οι χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού, αυτούς που τρώνε ψωμί για 5 χρόνια από την οικογένεια του Ολυμπιακού, τους καλούμε να παραιτηθούν άμεσα για τον λόγο της δημιουργίας της νέας ομάδας της Πύδνας στον Βόλο και για την ανακαίνιση γηπέδων που ίσως δοθούν στη νέα ομάδα και για τα οποία ξοδεύτηκαν κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Αν δεν το πράξουν, θα είναι υπόλογοι στη συνείδηση των Ολυμπιακών και το 2019 δεν είναι μακριά. Έχουμε αποδείξει ότι δεν ξεχνάμε και δε συγχωρούμε.

Επίσης, επιστρέφουμε τη λάσπη που πετάνε οι αδίστακτοι συκοφάντες υβριστές, τραμπούκοι και αποτυχημένοι άμπαλοι.

Τους επιστρέφουμε και άλλα 500 κιλά λάσπης, αφού τέτοιοι τύποι την απορροφούν εύκολα.

Στη ζωή μας υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων. Οι έντιμοι, οι πετυχημένοι, οι αγωνιστές της ζωής, οι περήφανοι με τις οικογένειές τους και με παιδιά με πτυχία και διδακτορικά.

Από την άλλη πλευρά υπάρχουν οι αποτυχημένοι, οι αδιάφοροι, με σπουδές παιδιών σε βερνίκια νυχιών και γεωγραφία που πέφτει η Μύκονος.

Ανάξιοι και ανίκανοι.

Τέλος, φίλοι μας, σε λίγες μέρες θα κοινοποιήσουμε στις εφημερίδες επιστολή μας σε κ. Κοντονή, κ. Πρωθυπουργό, Εισαγγελείς για τα δημοσιεύματα σε εφημερίδες για τα “μαντολάτα” και ουσίες σε χυμούς ποδοσφαιριστών εν αγνοία τους.

Επίσης θα παραθέσουμε ανάλυση για τις εγκληματικές και δολοφονικές συνέπειες στη ζωή των ποδοσφαιριστών με τη χρήση ουσιών ντόπινγκ».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...