Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Η "κουστωδία" μας κάνει πόλεμο...!

Με αφορμή τα γενέθλια του Ολυμπιακού Βόλου οι Austrian Boys εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία στρέφονται κατά της νέας ομάδας που...ανακοινώνεται σήμερα.


Η ανακοίνωση:

«Σαν σήμερα πριν 80 χρόνια το 1937 οι Α.Πουργιάς, Βώβος, Σεκαράς, Βασιλικός,Αλεξάκης, Δουλίδης, Κατσάνος , Κωνσταντάς, Τσουράπας και Μαργαρίτης ίδρυσαν την ομάδα που λατρεύουμε και το καμάρι της Μαγνησίας τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ του ΒΟΛΟΥ. Σήμερα το 2017 έφτασε αυτή η ομάδα να έχει φίλους σε όλο το κόσμο, έφτασε να έχει 4η γενιά οπαδών και να είναι κομμάτι των οικογενειών μας. Χρονιά πολλά ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΜΑΣ. Εμείς κάποια μέρα θα φύγουμε από τη ζωή εσύ όμως θα είσαι εδώ ζωντανός και δυνατός  να σε φροντίζουν οι γενναίες που μεγαλώνεις.

Σήμερα «εντελώς τυχαία»  έχουμε τα γεννητούρια του νέου θετού πανιώνιου στην πόλη μας. Εμείς από την πλευρά μας τον καλώς ορίζουμε. Ο νέος ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ , που τα κύτταρα του ανήκουν στην γνωστή κουστωδία όπου σημάδεψε με το χειρότερο τρόπο την ομάδα μας και τους οπαδούς μας , δηλώνουμε με χαρά να τον έχουμε αντίπαλο τη νέα χρονιά και την τελευταία του διότι όπως προκύπτει από την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου θα είναι μια ομάδα φωτοβολίδα  σαν τους ΛΥΚΟΥΣ το ΛΕΩΝΙΔΙΟ και τα ΨΑΧΝΑ.

Επειδή πολλοί είναι αυτοί που κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και δεν έχουν ακόμη καταλάβει το πόλεμο που μας κάνει η κουστωδία , όποιος φίλαθλος δώσει τον παρών στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ή επιχειρηματίας της πόλης βοηθήσει με οποιαδήποτε τρόπο αυτό το συνονθύλευμα δεν έχει θέση ούτε στο γήπεδο που παίζει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ούτε πουθενά στην ομάδα μας. Θα είναι μέρος της κουστωδίας και ανεπιθύμητος στην οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ. Οι άσωτοι γιοι τέλειωσαν για μας.

Τέλος τα χαιρετίσματα μας στα διαχρονικά εργαλεία  της κουστωδίας  που έχουν περάσει και  από την ομάδα μας τους ΤΑΚΙΔΕΣ και τους ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΕΣ.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...