Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Τρίτος με το...ζόρι!

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο στο Βελεστίνο ,κόλλησε στο μηδέν με τον Ρήγα και έχασε και μαθηματικά την δεύτερη θέση.
Μάλιστα αν δεν κάνει στον τελευταίο αγώνα καλύτερο αποτέλεσμα από τον Διαγόρα Σεβαστής κινδυνεύει να καταλάβει την καθόλου τιμητική τέταρτη θέση στην βαθμολογία ,σε μία χρονιά που οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θέλουν να ξεχάσουν το συντομότερο δυνατό.


Ο Μπράτσος παρέταξε την ομάδα ως εξής:
Κάτω από τα δοκάρια επέστρεψε ο Κατσούλης .Ο Ζώνας με τον Ντόκιτς ήταν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τους αδερφούς Κόκκα στα φτερά της άμυνας.
Στον χώρο του κέντρου αγωνίστηκαν οι Σκανδάλης και Ευθυμιάδης ,ενώ ο Κέρι ήταν στο δεξί φτερό της επίθεσης και ο Δωματάς στο αριστερό.Η ομάδα μας αγωνίστηκε με δύο επιθετικούς με Φλίγκο και Αναστασίου να εναλλάσσονται στα φορ.

Ο Ολυμπιακός παγιδεύτηκε από νωρίς στο παιχνίδι χώρων που έπαιξε ο Ρήγας που ήταν φανερό πως βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για να μην χάσει.
Οι ερυθρόλευκοι με πολλές αναγκαστικές αλλαγές δεν είχαν την κατάλληλη χημεία για να κάνουν σωστές επιθέσεις.
Παρά ταύτα οι παίκτες προσωπικότητες που διαθέτει η ομάδα , δεν έδωσαν το κάτι παραπάνω και η ομάδα ήταν επιθετικά κακή.

Το πρώτο ημίχρονο κύλισε ανιαρά και χωρίς πολύ καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
Ο Ρήγας είχε δύο ακίνδυνα σουτ στο 8' και στο 19'.

Η πρώτη επιθετική ενέργεια του Ολυμπιακού έγινε στο 15' όταν σέντρα σουτ του Δωματά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Παπαγιάννη. 

Στο 39' φάουλ του Κέρι πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Παπαγιάννη.

Οι δύο ομάδες ταλαιπωρήθηκαν από την ζέστη και οι καλές ευκαιρίες δεν ήταν πολλές.
Στο 66' ο Ολυμπιακός πλησίασε στο γκολ με πλασέ του Δωματά το οποίο απέκρουσε με υπερένταση ο Παπαγιάννης.

Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες έπαιξαν χωρίς πάθος για το τρίποντο και η ισοπαλία ήρθε μάλλον φυσιολογικά.

Ρήγας: Παπαγιάννης, Ράπτης (78' Μπακάλης), Μπόρας, Σπαθής, Γκάγκας, Αλεξίου, Λάμπρου, Κουσκουρίδας (46' Βουραζέρης), Τζοβάρας (61' Χύσα), Γεωργατζής, Σέττος

Ολυμπιακός Βόλου: Kατσούλης, Κόκας Δ., Κόκας Α., Ντόικιτς, Ζώνας, Ευθυμιάδης, Δωματάς, Αναστασίου (57' Παπαϊωάννου), Φλίγκος, Κερί, Σκανδάλης






Κάρτες: 44' Αλεξίου 49' Βουραζέρης , 89' Αλεξίου - 67' Ζώνας ,90' Ζώνας

Μας άρεσε.... 
Δύσκολο να ξεχωρίσουμε κάποιον παίκτη από την σημερινή εμφάνιση.
Δεν μας άρεσε...
Ο Ολυμπιακός «υπνωτίστηκε» επιθετικά από το αμυντικό παιχνίδι του Ρήγα και οι παίκτες με την παραπάνω εμπειρία δεν έδωσαν την σπίθα που χρειαζόταν η ομάδα.





Ο «κόραξ» του αγώνα
Δεν είχε προβλήματα ο Λαρισαίος Αγγελούδης.



Είπαν:



Μπράτσος:«Σήμερα ήταν ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, ανάμεσα σε δύο ομάδες, που γνωρίζονται πάρα πολύ καλά μεταξύ τους, πράγμα που φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Οι αντίπαλοί μας έκαναν αυτό που περιμέναμε, δηλαδή να κλείσουν τους χώρους, να οργανωθούν αμυντικά και να μας "χτυπήσουν" στην αντεπίθεση. Κόντρα σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού, δεν κινδυνεύσαμε αμυντικά, αλλά επιθετικά δεν βρήκαμε τις λύσεις. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο, στο δεύτερο η εικόνα συνέχισε να είναι η ίδια και δίκαια ήρθε αυτή η ισοπαλία. 

Χρησιμοποιήσαμε αρκετά νεαρά παιδιά αναγκαστικά, λόγω των τιμωριών και των τραυματισμών που είχαμε να αντιμετωπίσουμε, γεγονός που στοιχίζει στην χημεία της ομάδας μας και την επιθετική της λειτουργία, πόσο μάλλον απέναντι σε μία ομάδα που ξέρει να παίζει πολύ καλά το παιχνίδι της ανασταλτικά. Αντικειμενικά, δεν δικαιούμαστε την νίκη, τα παιδιά μου δεν μπορούν να κατηγορηθούν για έλλειψη προσπάθειας, ειδικά λόγω συνθηκών, όπως η πολλή ζέστη και η βαθμολογική μας θέση, που μας καθιστά αδιάφορους. Θα έλεγα πως τα σώματά μας ήταν στο γήπεδο και το μυαλό μας αλλού. Μας έλειπε η τελική ενέργεια και δεν καταφέραμε να φτάσουμε κοντά σε κάποιο γκολ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Ρήγα και τον κ. Μπακάλη για την φιλοξενία, στεναχωριέμαι γιατί δεν μπορέσαμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους που παρακολούθησαν το ματς. Αν ήμουν σήμερα στην κερκίδα, σίγουρα, ούτε εμένα θα μου άρεσε το θέαμα. Χρειάζεται υπομονή και να κατανοήσουμε πως σε αυτό το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε, δεν υπάρχουν περιθώρια για το κάτι παραπάνω.»


Μπακάλης: «Σήμερα θεωρώ πως η ομάδα μου πήγε πολύ καλά στο δικό μας κομμάτι, το αμυντικό. Ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία, αλλά δεν του επιτρέψαμε να μας δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, με σκληρά μαρκαρίσματα και πολύ πάθος. Θέλαμε να πάρουμε τον βαθμό, κάναμε ό,τι μπορούσαμε και τα καταφέραμε. Πρόκειται για έναν χρήσιμο βαθμό για εμάς, όσον αφορά το μέλλον. Αυτό ήταν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για εμάς φέτος, περνά σιγά - σιγά μία χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα. Δεν θέλω να μου γίνουν ερωτήσεις, πάνω στο τελευταίο, θα τα συζητήσουμε το καλοκαίρι. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού»


Μικρά&πικάντικα
  • 300 φίλοι του Ολυμπιακού ταξίδεψαν στον Βελεστίνο για τον αγώνα.Λίγο λιγότεροι ήταν οι φίλοι του Ρήγα.
    To βίντεο του αγώνα:







    Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις τρεις κύριες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει!
    Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!




    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...