Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Θα συνπορευτούμε μαζί!

Ο Νίκος Τσεκούρας κατάφερε να ξεπεραστούν ,προς το παρόν τουλάχιστον, τα αγκάθια στην σχέση Μποτσιβάλη -Τσιμπανάκου .
Υπό την αιγίδα και τον...έλεγχο του Ερασιτέχνη οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν την συμπόρευση για φέτος και δεν θα υπάρξουν δύο διαφορετικές προτάσεις στην Γ.Σ

Μάλιστα έκαναν κοινή γραπτή δήλωση την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου Νίκος Τσεκούρας, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου Παναγιώτης Μποτσιβάλης και ο αντιπρόεδρος Ευριπίδης Τσιμπανάκος.
Στην δήλωση μιλάνε για...παραπληροφόρηση από τα ΜΜΕ ,κάτι όμως που δεν ισχύει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή σχόλια και αναφορές που παραπληροφόρησαν τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, σχετικά με τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας, εμείς οι Τσεκούρας Νικόλαος (πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937), Μποτσιβάλης Παναγιώτης (Πρόεδρος Δ.Ε. ποδοσφαίρου), και Τσιμπανάκος Ευριπίδης (Αντιπρόεδρος Δ.Ε. ποδοσφαίρου), δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τη συμπόρευση, με την πλαισίωση και άλλων ανθρώπων, ικανών αθλητικά και οικονομικά, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει, από την ημέρα που, με τη σύμφωνη γνώμη των μελών του Ερασιτέχνη, αναλάβαμε να ξαναστήσουμε, από το μηδέν, το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας, διότι το μέγεθος και η ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου το επιτάσσουν.
Γι' αυτό και εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι, ούτε να παίξουμε με την ιστορία του, ούτε να διακυβεύσουμε τις τύχες του».





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...