Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Να δεις τι σου'χω για μετά...

Αν η φετινή Γ' Εθνική σας φάνηκε..."υποτιμητική" για την ιστορία του Ολυμπιακού...η νέα χρονιά θα είναι ακόμα μεγαλύτερος Γολγοθάς.


Σύμφωνα με τον σχεδιασμό το νέο πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής υποβαθμίζεται αφού σε αυτό θα συμμετέχουν 110 ομάδες.

Οι ομάδες θα μοιραστούν σε 8 ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια. Αυτό σημαίνει πως οι όμιλοι θα περιλαμβάνουν 13-14 ομάδες, με τις αποστάσεις και κατά συνέπεια τα έξοδα, να μειώνονται.

Έτσι πιθανότατα ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βγει «πρωταθλητής» σε ένα μίνι πρωτάθλημα με αντιπάλους ομάδες από τους τέσσερις θεσσαλικούς νομούς. Ο όμιλος εκτός των 8 ή 9 θεσσαλικών ομάδων θα πρέπει να συμπληρωθεί με ομάδες ακόμα ενός γειτονικού νομού που μπορεί να είναι η Πιερία ή η Φθιώτιδα.

Όμως έπεται και συνέχεια...Εφόσον ο Ολυμπιακός μπορέσει να βγει πρώτος θα συμμετέχει μαζί με τους άλλους επτά πρωταθλητές σε ένα μίνι πρωτάθλημα 14 αγωνιστικών στο οποίο οι πρώτοι τέσσερις θα πάρουν τα προνομιούχα εισιτήρια για την football league.

Αυτό σημαίνει πως η ομάδα μας του χρόνου εκτός απροόπτου θα δώσει 40 αγώνες χωρίς να υπολογίζονται τυχόν αγώνες που θα χρειαστεί να δώσει η ομάδα για κάποιου είδος...κυπέλλου που θα σκαρφιστεί η ΕΠΟ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...