Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Τεσσάρα για την φανέλα!

Ο Ολυμπιακός δεν χαρίστηκε στον Α.Νεοκαισάρειας που καιγόταν για βαθμούς και τον «φιλοδώρησε» με τέσσερα τέρματα.

Απογοητευτικός στο πρώτο 20'λεπτο ,σαρωτικός στην συνέχεια ο Ολυμπιακός ανέτρεψε με ευκολία το 0-1 και έδωσε το κίνητρο στους λίγους φιλάθλους που παραβρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό να χειροκροτήσουν την ομάδα.


Ο Μπράτσος παρέταξε την ομάδα ως εξής:
Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Μπουργάνης .Ο Ζώνας με τον Ντόκιτς ήταν στο κέντρο της άμυνας με τον Ιωαννίδη στα δεξιά και τον Ανδρέα Κόκκα  στα αριστερά.
Στον χώρο του κέντρου αγωνίστηκαν οι Σταύρου και Ευθυμιάδης ,ενώ ο Μασάδο ήταν επιτελικός μέσος.Στην δεξιά πτέρυγα έπαιξε ο Κέρι με τον Κόκκα στα αριστερά και τον Αναστασίου σέντερ φορ.

Ο Ολυμπιακός στην αρχή του παιχνιδιού ήταν απαράδεκτος.Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ μόλις στο 13' ενώ είχαν προλάβει να δημιουργήσουν και 2 ευκαιρίες.
Στο γκολ υπήρξε ομαδικό λάθος με την άμυνα να «κοιμάται» τον Μπουργάνη να μην κάνει έξοδο και τον Λαζαρίδη να σκοράρει.

Μετά το 20΄οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν στροφές.Έτσι στο 22' ο Σταύρου σούταρε με τον Κούζα να μπλοκάρει ενώ στο 24΄ ο Κόκκας σέντραρε και ο Αναστασίου με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο β μέρος οι ερυθρόλευκοι άρχισαν με μία μεγάλη διπλή ευκαιρία.Ο Αναστασίου γύρισε τη μπάλα στον Κέρι μέσα στην περιοχή, αυτός δεν μπόρεσε να νικήσει με σουτ τον Κούζα, με τον τερματοφύλακα του Αχιλλέα να αποκρούει. Η μπάλα έφτασε και πάλι στον Κέρι, πάσαρε στον Ευθυμιάδη, ο οποίος μέσα στη μικρή περιοχή έπιασε αδύναμη κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
Ο Ολυμπιακός είχε κι άλλη ευκαιρία με τον Κούζα να πέφτει σωτήρια στα πόδια του Αναστασίου για να φτάσουμε στο 74' όταν ο Ευθυμιάδης έκανε στην ασίστ στον Κέρι και αυτός με πλασέ έκανε το 3-1 και σφράγισε την νίκη για την ομάδα μας.

Στο 82' οι ερυθρόλευκοι διεύρυναν την νίκη τους με τον Α. Κόκα να συνδυάζεται με τον Αναστασίου και τον πρώτο να πλασάρει όμορφα κάνοντας το 4-1.


Ολυμπιακός Βόλου: Μπουργάνης, Ιωαννίδης (46' Στουρνάρας), Α. Κόκας, Ντόικιτς, Ζώνας, Ευθυμιάδης, Σταύρου, Δ. Κόκας, Μασάντο (71' Χολέβας) , Κέρι (83' Αγγελής), Αναστασίου

 Νεοκαισάρεια:Κούζας, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Σκέντος, Παγωνίδης, Φωκαΐδης, Δημηνάς, Λάιος, Νάκας, Καμπερίδης, Πετρουζέλης.




Κάρτες:  19' Μασάδο , 30' Σταύρου-  31' Λαζαρίδης

Μας άρεσε.... 
Ο Δήμος Κόκας με τις δύο σέντρες -ασίστ κέρδισε τον τίτλο του MVP του αγώνα.
Δεν μας άρεσε...

Η άμυνά μας θέλει δούλεμα και καλό μεταγραφικό σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά.




Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Σιδηρόπουλος δεν είχε δύσκολες φάσεις στον αγώνα.



Είπαν:



Μπράτσος:«»Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου για την άψογη και σοβαρή συμπεριφορά τους εντός του αγωνιστικού χώρου. Ήταν ένα παιχνίδι για μας, που έπρεπε να πείσουμε αυτούς τους ποδοσφαιριστές, ότι πρέπει να μπουν στο γήπεδο, να παίξουν και να τιμήσουν την φανέλα της ομάδας για την οποία αγωνίζονται. Να ευχαριστήσουν τον κόσμο της ομάδας, στην τελευταία εντός έδρας παρουσία τους.
Στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ πως ήμασταν νωχελικοί και δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση. Ο αντίπαλος έπαιξε σωστά αμυντικά, μας έκλεισε τους χώρους και δεν είχαμε λύσεις. Δεχθήκαμε το γκολ από μια στατική φάση και στη συνέχεια ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Ήταν καλό για μας που πετύχαμε την ισοφάριση νωρίς.
Στο δεύτερο ημίχρονο ανταποκριθήκαμε σωστά, ασκώντας πίεση στην αντίπαλη άμυνα. Αυτό απέφερε το δεύτερο γκολ, το οποίο «ξεκλείδωσε» το παιχνίδι και έφερε το τελικό αποτέλεσμα.
Πιστεύω ότι ικανοποιήσαμε τους φιλάθλους μας με την εμφάνισή μας. Την Κυριακή παίζουμε με τον Ρήγα στο Βελεστίνο, θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και εμείς θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε αυτό που κάναμε σήμερα.Αυτό που θέλουμε να κάνουμε και προσπαθούμε, είναι να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά για να δείξουν την αξία τους. Έκαναν υπομονή όλη τη χρονιά, δούλευαν με σοβαρότητα και βλέπω ότι ανταποκρίνονται. Βάσει του σχεδιασμού της νέας χρονιάς, δηλώνουν «παρών» και αυτό μας ικανοποιεί.
Υποχρέωσή μου είναι να κάνω μια απολογιστική έκθεση, μετά το τέλος της χρονιάς και να γράψω τα συμπεράσματά μου για όλους τους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο για τους νεαρούς. Αυτή η έκθεση, πιστεύω, πως θα αξιολογηθεί από την διοικούσα επιτροπή».

ΚόκκαςΘα ήθελα να πω ένα μπράβο στην αντίπαλη ομάδα, αλλά πάνω απ' όλα να συγχαρώ την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου. Αγωνιστικά θέλω να τονίσω πως στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν νωθροί, νωχελικοί μπορώ να πω και όχι αυτοί που έπρεπε.
Μπήκαμε στα αποδυτήρια με το ισόπαλο σκορ. Εκεί μας μίλησε ο προπονητής και παρουσιαστήκαμε στο δεύτερο μέρος με καλύτερη ψυχολογία. Είχαμε καλύτερα πατήματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, καταφέραμε να πετύχουμε τρία γκολ και πήραμε τη νίκη.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος μέχρι και σήμερα είναι δίπλα μας. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας και όλοι οι ποδοσφαιριστές επιθυμούμε οι φίλαθλοι της ομάδας να είναι στο πλευρό μας και στο ματς με τον Ρήγα Φεραίο. Θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους να δώσουμε περισσότερες χαρές στους φιλάθλους της ομάδας.
Ο προπονητής, πέρα από έμενα, εμπιστεύεται και άλλους νεαρούς παίκτες και πιστεύω πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Γινόμαστε πιο δυνατοί, και μπορούμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχει ακόμη η ομάδα.
Πιστεύω, πως στην έκθεση που θα δώσει προπονητής στη διοίκηση μετά το τέλος της χρονιάς, να βάλει καλό βαθμό σε μας τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που μας εμπιστεύεται στα τελευταία παιχνίδια

Βάλης: «Πριν το παιχνίδι γνωρίζαμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου. Για μας ήταν ένα παιχνίδι επιβίωσης. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα δίκαιο. Αν και στην αρχή προηγηθήκαμε στο σκορ και πήγαμε στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι ισόπαλο. Μίλησα στους παίκτες μου, είναι νεαρά παιδιά και δεν άντεξαν στην πίεση. Ο Ολυμπιακός έχει μια τεράστια ιστορία, μια βαριά φανέλα, καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Ο αντίπαλος μας πίεσε, πέτυχε και δεύτερο τέρμα, ενώ εμείς προσπαθήσαμε στη συνέχεια για την ισοφάριση. Κάναμε ορισμένες εσωτερικές αλλαγές, ωστόσο, δεχθήκαμε δύο τέρματα και χάσαμε το ματς. Έχουμε άλλους δύο τελικούς, έναν στην έδρα μας και έναν στην Άρτα με τον Καραϊσκάκη. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό Βόλου για την άψογη φιλοξενία»







Μικρά&πικάντικα
  • Το χρώμα των δημοσιογραφικών που τα συνεργεία του Δήμου φρόντισαν να βαφτούν σε κόκκινο-μπλέ άλλαξε σε ερυθρόλευκο.
  • Ο Κώστας Φλίγκος έμεινε εκτός αποστολής λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.
  • Μικρή ,όπως αναμενόταν ,ήταν η προσέλευση του κόσμου με τους φιλάθλους στην κερκίδα να μην ξεπερνούν τους 500.
    To βίντεο του αγώνα:







    Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις τρεις κύριες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει!
    Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!




    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...