Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Ο Ολυμπιακός δεν θα πάει ούτε μέχρι τα Λεχώνια!

Με την σημερινή διοίκηση του Ολυμπιακού τα «έβαλε» ο τέως πρόεδρος του κος Αχιλλέας Μπέος.
Ο τέως σε συνέντευξή-παρωδία που παραχώρησε στον Astra είχε κάτι να πει για τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας ,αλλά και για τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη.

Ο κος Μπέος είπε μεταξύ άλλων:

«Ο Μποτσιβάλης και ο Τσιμπανάκος είναι περαστικοί.Ο Τσεκούρας έχει μεγάλη ευθύνη που παραχώρησε την ποδοσφαιρική ομάδα χωρίς κανένα εχέγγυο.
Και την παραχώρησε σε αυτόν που έκλεψε 250.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό και στον μάνατζερ που μαζί με τον Πάτση δούλευαν εναντίον της ομάδας.
Ο Ολυμπιακός με αυτούς επέστρεψε σε εποχές προ Βασιλειάδη και έχει γίνει ομαδούλα.Μόνο στην ΕΠΟ χρωστάει ο Ολυμπιακός 30.000 ευρώ.Ποιος θα τα πληρώσει αυτά βρε Τσεκούρα ;
Αύριο αν θέλω έρχομαι και την παίρνω την ομάδα αλλά τι να την κάνω; Για μένα ο Ολυμπιακός Βόλου τελείωσε.Γι αυτούς τους 20,30,40 αλήτες. Για μένα είναι παρελθόν ,εύχομαι ότι καλύτερο αλλά δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ διοικητικά με καμία ομάδα.
Εάν κάποιοι νομίζουν κάποιοι πως στην εκπομπή του Πέγιου και του Κρίκη που βγαίνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι θα ανατρέψουν την εικόνα κάτι καλό που έρχεται είναι γελασμένοι.
Κύριε Τσεκούρα λυπάμαι πολύ.Κάνατε μία μεγάλη προσπάθεια και συγχαρητήρια για την έκθεση που κάνατε, αλλά είδα στην πρώτη γραμμή έναν άνθρωπο που το 80% των βολιωτών κάνουν εμετό.Ο Σκοτινιώτης τι δουλειά έχει καλεσμένος; Όταν ο Ολυμπιακός περνούσε αυτά που περνούσε δεν αξιώθηκε να σηκώσει ένα τηλέφωνο να την στηρίξει.Ούτε ένα ευρώ ,ούτε ένα εισιτήριο δεν έχει πάρει.Αλλά αυτή η απαξίωση έχει επέλθει στον Ολυμπιακό.Μόνο ο Τσιμπανάκος με την βερμούδα ήταν εκεί.»

Έπειτα στράφηκε προς τον κο Τσιμπανάκο:

«Οι παίκτες που πήγαν στον Ολυμπιακό έκαναν συμφωνία για 2000 ευρώ και τα 1000 τα έβαζε στην τσέπη ο Τσιμπανάκος.Για ρωτήστε τους παίκτες που πήγαν στον Ολυμπιακό.Τους πήρε μίζα ο Τσιμπανάκος; 
Αυτό το παιδάκι που σαλιαρίζει θα πρέπει να μάθει να μην λέει ονόματα.Είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει γιατί δεν είναι παράγοντας ,είναι μάνατζερ και θέλει να τα κονομήσει.»

Τέλος μίλησε για την νέα ομάδα με πολλές λεπτομέρειες στον σχεδιασμό της που όπως είπε θα στηρίξει αν και δεν έχει....καμία σχέση με τους...επιχειρηματίες που είναι από πίσω:

«Όπου μπορώ να χρησιμοποιώ τις γνωριμίες μου για το όφελος της πόλης το κάνω.Ναι βρέθηκα με τον Ντούμο. Ομάδα στον Βόλο καινούργια θα γίνει.Είτε λέγεται Πύδνα,είτε Σεβαστή ,είτε Αιγινιακός. Πριν από 5 μήνες ήρθαν στο γραφείο μου 3 επιχειρηματίες έτσι όπως πέρσι ήρθαν οι παράγοντες του Απόλλωνα Λάρισας να με ρωτήσουν αν είμαι πίσω από τον Ολυμπιακό Βόλου.
Μου είπαν πως το timing είναι καλό να δημιουργηθεί μια ομάδα.Εγώ τους πρότεινα να φέρουν μια ομάδα από την Β' Εθνική αντί από την Γ΄και μου είπαν πως ο λόγος είναι πως θέλουν να αγαπηθεί από την πόλη και να ενώσουν ποδοσφαιρικά την πόλη.Μου είπαν πως αν ανέβει η νέα ομάδα κατηγορία και δεν έχει αγαπηθεί από τον κόσμο του Βόλου θα φύγουμε.Δεν θα παίξουν ούτε στο ΕΑΚ ,ούτε στο Πανθεσσαλικό.
Εγώ τους είπα πως είμαι σύμφωνος με μία προϋπόθεση.Να μην υπάρχει Ολυμπιακός ή Νίκη στην Β' Εθνική.
Την πρώτη χρονιά δεν θα βγάζουν εισιτήρια.Θα μπαίνουν μόνο παιδιά κάτω των 12 ετών και μόνο όσοι έχουν κάρτες μέλους για να μπαίνουν δωρεάν.Το μπάτζετ για την πρώτη χρονιά είναι εξασφαλισμένο.Στο συμβούλιο της ομάδας δεν θα είναι ούτε ένας από τον Βόλο και θα φανερωθούν στα μέσα Δεκεμβρίου.Αυτός είναι ο σχεδιασμός τους και εγώ θα ευχηθώ μία ομάδα από τον Βόλο να βρεθεί στην Β' Εθνική.Εύχομαι να είναι ο Ολυμπιακός αλλά είμαι σίγουρος πως με τον Μποτσιβάλη ,τον Τσιμπανάκο και τον Τσιτσιρίγκο δεν πάνε ούτε μέχρι τα Λεχώνια. Καλή επιτυχία στην Νίκη και στον Ολυμπιακό αλλά εγώ θα στηρίξω την νέα ομάδα.Πάνε αυτές οι εποχές.Ο κόσμος βαρέθηκε την μιζέρια.Λυπάμαι πολύ που επέλεξαν κάποιοι τον Μποτσιβάλη και τον Τσιμπανάκο αλλά αυτό τους αξίζει.»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...