Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Δεν θα πετάξουμε λευκή πετσέτα!

Ανακοίνωση με αιχμές εξέδωσε η διοίκηση του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού.


«Κάποιοι εύχονται να τα παρατήσουμε» , αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής στην οποία επέρχονται δραστικές αλλαγές.

Η ανακοίνωση:

«Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής, η ομάδα απομακρύνθηκε κατά πολύ από τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, για τον οποίο αγωνίζονταν από την αρχή της χρονιάς.

Ωστόσο, το πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει τελειώσει. Η ομάδα μας δεν θα τα παρατήσει, δεν θα πετάξει λευκή πετσέτα, όπως κάποιοι θα εύχονταν ή έπραξαν στο παρελθόν. 
Σεβόμενοι την ιστορία αυτού του Συλλόγου αλλά και όλο τον κόσμο, που στάθηκε δίπλα τους  από την πρώτη στιγμή, Διοίκηση και ποδοσφαιριστές θα ολοκληρώσουν τη χρονιά με αξιοπρέπεια και πάθος, ενώ θα κυνηγήσουν  την καλύτερη δυνατή θέση.

Δυστυχώς, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει μάθει στα δύσκολα, όμως η παρούσα Διοίκηση δεν έμαθε να αφήνει ακυβέρνητο το καράβι στη φουρτούνα. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι εδώ και θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί,  καθώς η ιστορία του είναι μεγάλη και ο κόσμος του ενωμένος.

Αυτή λοιπόν την Κυριακή, η ομάδα μας θα ταξιδέψει στο Βατάν, όπου θα αγωνιστεί κόντρα στον Διαγόρα Σεβαστής και η Διοικούσα Επιτροπή ευελπιστεί ο φίλαθλος κόσμος να σταθεί δίπλα στην ομάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.»Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...