Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Επιστροφή στις...αποτυχίες!


Επιστροφή στην πεζή πραγματικότητα...
Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από την Φιλιππιάδα επιστρέφοντας στις μέτριες εμφανίσεις,αλλά και στις ντροπιαστικές απώλειες βαθμών απέναντι σε ομάδες που δεν έχουν ποδοσφαιρική ιστορία.

Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να ήταν καλύτεροι του αντιπάλου τους αλλά αυτό που τελικά μέτρησε ήταν πως οι γηπεδούχοι απέσπασαν ισοπαλία και πήραν έναν χρυσό βαθμό για την σωτηρία τους.


Ο Μπράτσος παρέταξε την ομάδα ως εξής:
Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Κατσούλης .Ο Ζώνας με τον Ντόκιτς ήταν στο κέντρο της άμυνας με τον Στουρνάρα στα δεξιά και τον Ανδρέα Κόκκα  στα αριστερά.
Στον χώρο του κέντρου αγωνίστηκαν οι Σκανδάλης και Ευθυμιάδη ,ενώ ο Μασάδο ήταν επιτελικός μέσος.Στην δεξιά πτέρυγα έπαιξε ο Κέρι με τον Κόκκα στα αριστερά και τον Αναστασίου σέντερ φορ.

Ο Ολυμπιακός αδιαμφισβήτητα έπαιξε με σύνθεση ανάγκης αφού έξι βασικοί παίκτες έμειναν για διαφορετικούς λόγους εκτός αποστολής.

Ο Ολυμπιακός άρχισε δραστήρια το παιχνίδι και ο Σκανδάλης στο 10' έχασε μια καλή ευκαιρία όταν σούταρε από καλή θέση άουτ.

Στο 26' ο Ολυμπιακός έχασε κλασσική ευκαιρία με τον Ευθυμιάδη να κάνει το μπάσιμο από τα αριστερά ,να κρατιέται από την φανέλα μέσα στην περιοχή αλλά να συνεχίζει και να βγάζει την σέντρα με τον Μασάδο να γίνεται αποδέκτης αλλά το σουτ του βρήκε στο σώμα του Ντανάι και πέρασε κόρνερ.

Στο 32΄ οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη καλή τους ευκαιρία με το σουτ του Μπαστάνη να καταλήγει άουτ,ενώ στο 38' κεφαλιά του Λόρι Κέρι κατέληξε άουτ.
Στο 40' ήταν σειρά του Αναστασίου να χάσει καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.Μετά από ασίστ του Ευθυμιάδη ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού .

Στο β μέρος ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο παιχνίδι αλλά οι παίκτες του δεν ήταν εύστοχοι και δεν μπόρεσαν να φύγουν με το τρίποντο.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν κλασσικές ευκαιρίες με μεγαλύτερες αυτές του 64΄όταν ο Ζώνας από το ύψος του πέναλτι σούταρε άουτ , στο 76΄το σουτ του Ευθυμιάδη μετά από ασίστ του Κέρι το οποίο πέρασε λίγο άουτ , ενώ στο 85' ήρθε η κλασσική διπλή ευκαιρία.
Ο Δήμος Κόκας σούταρε ,ο Τρανουλίδης απέκρουσε με υπερένταση ενώ στο..."ριμπάουντ" ο Κέρι από απόσταση δύο μέτρων δεν πλάσαρε σωστά.

Φιλιππιάδα : Τρανουλίδης, Μαλλάτος, Ντανάι, Δημουλάς, Τσουλιάης, Κουμπής, Άτσκα, Ιωάννου (84'Παπακίτσιος) , Μπαστάνης, Μπαλογιάννης (65' Λέντζος) , Μιχάλης.

Ολυμπιακός Βόλου: Κατσούλης, Στουρνάρας, Α. Κόκας, Ντόικιτς, Ζώνας, Ευθυμιάδης, Δ. Κόκας (90' Αγγελής), Αναστασίου, Σκανδάλης (82' Χολεβας), Μασάντο, Κέρι.


 




Κάρτες:  23' Δημουλάς -  65' Στουρνάρας

Μας άρεσε.... 
Ο Ευθυμιάδης ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας.
Δεν μας άρεσε...

Ο Μασάδο δεν μπόρεσε να μεταδώσει την «κλάση» ανώτερου παίκτη στην ομάδα.




Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Πάνος δεν είχε ιδιαίτερα δύσκολες φάσεις αλλά δεν έδειξε σεβασμό στο όνομα του Ολυμπιακού.




Είπαν:



Μπράτσος:«Το πρόσημο είναι θετικό αφού στην ομάδα μας αγωνίστηκαν νέα παιδιά που έδειξαν πως έχουν θέση στην ομάδα.
Στο παιχνίδι νομίζω πως κυριαρχήσαμε αλλά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε το γκολ για να φύγουμε νικητές.»

Γιάννος: «Παίζαμε με μία μεγάλη ομάδα που είχαμε την τιμή να αντιμετωπίσουμε σήμερα.Ο Ολυμπιακός είχε απουσίες αλλά αυτό δεν έλεγε κάτι.Εμείς χρειαζόμαστε βαθμούς.Εμείς δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και φροντίσαμε τουλάχιστον να μην χάσουμε.Χρειαζόμαστε κι άλλους βαθμούς για να παραμείνουμε στην κατηγορία.






Μικρά&πικάντικα
  • Περίπου 100 φίλαθλοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου.
  • Ήταν το πρώτο παιχνίδι στο οποίο οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν έδωσαν το παρόν στην κερκίδα.
    To βίντεο του αγώνα:







    Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις τρεις κύριες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει!
    Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!




    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...