Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Θα αναγεννήσουμε τον Ολυμπιακό!

Μέσω της ανακοίνωσή της για το παιχνίδι της Κυριακής η Δ.Ε. του ποδοσφαίρου τόνισε πως παρά την φετινή πίκρα θα συνεχίσει τις προσπάθειές της να αναγεννήσει τον Ολυμπιακό.
Η ανακοίνωση:

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εύχεται σε όλο τον φίλαθλο κόσμο Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη με υγεία κι ευτυχία.

Αυτή την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 στις 16:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα πραγματοποιηθεί το Βολιώτικο ντέρμπι, μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης Βόλου. Ένα ντέρμπι που δεν αφήνει αδιάφορο κάθε Βολιώτη φίλαθλο.

Για το λόγο αυτό, σας καλούμε να δώσετε δυναμικό παρόν, να σταθείτε δίπλα στην ομάδα μας και με τον παλμό και τη φωνή σας να εμψυχώσετε τους παίκτες μας.

Μπορεί η πορεία της ομάδας μας φέτος να πίκρανε αρκετούς, όμως εμείς δεν το βάζουμε κάτω και συνεχίζουμε τον αγώνα, που ξεκινήσαμε πέρυσι το καλοκαίρι, να αναγεννήσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου από τις στάχτες του.

Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό!

Όλοι δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα!

 Τα εισιτήρια της Κυριακής

Οι τιμές των εισιτηρίων της Κυριακής είναι οι εξής:

-Γενική είσοδος: 10€

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

-Άνεργοι ( όσοι ήδη έχουν εγγραφεί στα γραφεία της ομάδας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα)

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 14:30.

Οι  φίλαθλοι – κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver που κάνουν χρήση του παρκινγκ του Σταδίου μπορούν να σταθμεύουν μόνο στο παρκινγκ και όχι στο περιστύλιο, καθώς δυσχεραίνεται η μετακίνηση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

** Απαγορεύεται ρητά η χρήση πλαστικών μπουκαλιών νερού/αναψυκτικών εντός του Σταδίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...