Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Τέλος χρονιάς με ντροπιαστική ήττα!

Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν νέα ήττα στο Πανθεσσαλικό και απώλεσαν κάθε ελπίδα για άνοδο.

Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν τις απαράδεκτες εμφανίσεις και για τρίτο συνεχόμενο αγώνα δεν δικαιούταν τίποτα παραπάνω από αυτό που πήραν.

Με την ήττα αυτή ο Ολυμπιακός πλέον είναι εκτός στόχων και όπως όλα δείχνουν ,θα χάσει και την δεύτερη θέση της βαθμολογίας.


Ο Σάκης Παπαβασιλείου παρέταξε την ομάδα με ξεκάθαρο 4-4-.
Ο Ζώνας με τον Ντόκιτς ήταν στο κέντρο της άμυνας με τον Στουρνάρα στα δεξιά και τον Ιωαννίδη  στα αριστερά..Στον χώρο του κέντρου έπαιξε ο Οικονόμου με τον Ευθυμιάδη με του Μουκάμ  και Δωματά στα πλάγια.Ο Μασάδο ήταν ο επιτελικός χαφ ενώ επιθετικός ήταν ο Φλίγκος.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και πίεσε τον αντίπαλο.Ενδεικτικό ήταν πως τα 5 πρώτα του κόνρερ τα κέρδισε σε 14 λεπτά παιχνιδιού.Οι φάσεις όμως δεν ερχόταν και ο Καραϊσκάκης στην πρώτη αντεπίθεση στο 19' έκανε την ζημιά.Ο Γυφτοκώστας εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνάς μας και με πλασέ έκανε το 0-1΄.
Από εκεί και έπειτα η ομάδα μας συνέχισε να έχει την κατοχή αλλά η επιπολαιότητα στην επίθεση την χαρακτήριζε.Χαρακτηριστική η φάση του 39' όταν ο Ευθυμιάδη βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι από τον Ανδρούτσο αλλά καθυστέρησε χαρακτηριστικά ,έδωσε την ευκαιρία στον πορτιέρο να κάνει έξοδο και του σουτ του πέρασε κόρνερ.
Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μουκάμ μέσα από την περιοχή και από το ύψος του πέναλτι σούταρε, μετά από σέντρα του Στουρνάρα από τα δεξιά, με τον Ανδρούτσο να μπλοκάρει τη μπάλα.

Στο β μέρος ο Ολυμπιακός είχε να αντιμετωπίσει πλέον μία συμπαγέστατη άμυνα αλλά πάνω από όλα την επιπολαιότητα και την ασυνεννοησία των παικτών του.
Η ομάδα έδειχνε ανίκανη να δημιουργήσει έναν συνδυασμό της προκοπής και το γκολ θα ερχόταν μόνο μέσω στημένου ή από τύχη.Έτσι υπήρξαν κάποιες ευκαιρίες με αποκορύφωμα το φάουλ του Μασάδο στο 55΄. η κεφαλιά του Ντόικιτς και πάλι από «στημένο» , ενώ στο 85' χρειάστηκε η βοήθεια της τύχης για να μπλοκάρει ο Ανδρούτσος την κεφαλιά του Στουρνάρα που αν και αδύναμη πήγε να τον ξεγελάσει.
Ο Καραϊσκάκης είχε και αυτός τις στιγμές του στο 72΄με τον Μεπκατώρο και στο 82΄με τον Ντατίδη ,που δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον Κατσούλη. 



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κατσούλης, Στουρνάρας, Ιωαννίδης, Ντόικιτς (75' Αναστασίου), Ζώνας, Οικονόμου, Ευθυμιάδης (46' Σουάνης), Μασάντο, Δωματάς, Μουκάμ (56' Κέρι), Φλίγκος.

Καραϊσκάκης: Ανδρούτσος, Παπανίκου, Λάμπρου, Αβραμίδης, Καραγιαννίδης, Κόλλινς, Χαρτσιάς, Ντατίδης, Γυφτοκώστας (70' Μπεκατώρος), Βελέτης, Ζυγκερίδης (81' Ευαγγέλλου).




Κάρτες: 
   8'' Μασάδο  57' Δωματάς  68' Ζώνας 88' Ιωαννίδης 90 ' Δωματάς -Ντατίδης, Βελέτης, Ζυγκερίδης


Μας άρεσε.... 
Τίποτα απολύτως αφού δεν υπήρξε παίκτης που ξεχώρισε από την μετριότητα.
Δεν μας άρεσε...
Μουκάμ και Δωματάς είναι οι σκιές των εαυτών τους στα τελευταία παιχνίδια.
Η άμυνά μας είναι σαφώς χειρότερη από αυτή του πρώτου γύρου.



Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Αγγελάκης ήταν από τους χειρότερους διαιτητές που πέρασαν από το Πανθεσσαλικό.Οι βοηθοί του με πολλά λάθη ξεσήκωσαν πολλές διαμαρτυρίες.Μπροστά όμως στην πολύ κακή εμφάνιση των παικτών μας η διαιτησία πέρασε σε δεύτερη μοίρα.


Είπαν:



Παπαβασιλείου:«Είναι μια δύσκολη στιγμή για εμάς.Ερχόμενος εδώ και ένα μήνα στην ομάδα δεν κοίταξα καθόλου τις επιπτώσεις που θα είχα αν η ομάδα δεν πετύχαινε τον στόχο της.Αυτή την στιγμή ο στόχος δεν μπορεί να επιτευχθεί και επειδή είμαι από τους προπονητές που έχω φιλοδοξίες για αυτό δεν θα είμαι πλέον προπονητής στην ομάδα.Θέλω να ζητήσω μια τεράστια συγνώμη από τον κόσμο που στεναχωρήθηκε.Η ζωή δεν σταματά εδώ.Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία και ευελπιστώ και εύχομαι να πετύχει την άνοδο στην συνέχεια ή του χρόνου.Έδωσα την ψυχή μου για να ανεβάσω την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών ,έδωσα τα πάντα,αλλά αυτή την στιγμή δέχονται από παντού πυρά και πίεση και δεν ήταν εικόνα αυτή που παρουσίασαν.Η απόφαση είναι δική μου.Δεν μπόρεσα να δώσω κάτι διαφορετικό.Οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να βγάλουν αυτό που ξέρουν και δεν έχει νόημα να συνεχίσω στην ομάδα »

Θεοδωσιάδης: « Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για την ομάδα μας αφού κερδίσαμε τον Ολυμπιακό Βόλου ,μια μεγάλη ομάδα.Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την νίκη που πέτυχαν σε μια δυνατή έδρα.Στο πρώτο μέρος κινδυνέψαμε μια φορά.Από εκεί και πέρα τακτικά ήμασταν τέλειοι. Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο πήγε με μεγάλες μπαλιές αλλά δεν κινδυνέψαμε και πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη.Ο Απόλλων Λάρισας έχει σημαντικό προβάδισμα αλλά εμείς θα πάμε σεμνά και ταπεινά από παιχνίδι σε παιχνίδι.Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και φιλοδοξούμε να πετύχουμε την άνοδο.»

Σουάνης:«Είναι μια στενάχωρη ημέρα.Η ομάδα μας είναι προβληματική.Σε όσα παιχνίδια δεχτήκαμε γκολ δεν μπορούμε να αντιδράσουμε.Μια προβληματική ομάδα σήμερα αγωνιζόταν απέναντι σε μία που έσφυζε από υγεία.Είμαι τρεις μήνες εδώ και τον ενάμιση μήνα παίζουμε για να μην φύγουμε ή για να μην αλλάξουμε προπονητή και όχι για να κερδίσουμε κάτι.Το ότι αλλάζουμε πάλι προπονητή δείχνει πως η ομάδα έχει θέματα άλυτα.Φυσικά και φταίμε οι ποδοσφαιριστές.Φυσικά και έχουν τις ευθύνες τους αυτοί που είναι δίπλα στην ομάδα.Η ομάδα φαίνεται στα δύσκολα κι εμείς δεν είμασταν ομάδα.Όλο αυτό που συμβαίνει να μην εντυπωσιάζει κανένα γιατί υπήρχε μια ροή για να γίνει αυτό.Δεν σηκώνονται τα βάρη εύκολα από κάποιους.Φυσικά και δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο.Αυτά που γίνονται στα αποδυτήρια μένουν εκεί.Λειτουργούμε ερασιτεχνικά.Επαγγελματική η ομάδα είναι μόνο από τον κόσμο της και το όνομά της.Δεν υπάρχει επαγγελματική ομάδα που αλλάζει 4 προπονητές.Όταν ήρθα άκουγα πως η ομάδα είναι μια οικογένεια .Αυτό εγώ ποτέ δεν το είδα.Προσπαθούσαμε να γίνουμε μια γροθιά αλλά δεν μπορούσαμε.Η εικόνα που βγαίνει δεν είναι καλή.»



Μικρά&πικάντικα
  • Λίγος κόσμος στο Πανθεσσαλικό με τους φιλάθλους να μην ξεπερνούν τους 1500-2000.Ανάμεσά τους και 50 φίλαθλοι της Άρτας.
  • Μικροεπεισόδιο δημιουργήθηκε στην αρχή του παιχνιδιού στις κερκίδες όταν ανάμεσα στους φιλάθλους των φιλοξενουμένων στήθηκε κάμερα για να τραβήξει τον αγώνα.Η αντίδραση της διοίκησης,που δεν ξέχασε τι έγινε στον πρώτο αγώνα , ήταν άμεση.
  • Μικρο αντεγκλήσεις υπήρξαν μετά την επίτευξη του γκολ του Καραΐσκάκη ανάμεσα στους φιλάθλους που καθόταν στην κερκίδα 110 και αυτούς των φιλοξενουμένων και έτσι η αστυνομία μετέφερε τους τελευταίου στο βόρειο πέταλο του γηπέδου.
  • Πολλές ήταν οι αποδοκιμασίες προς τους παίκτες μετά το τέλος του αγώνα.
    To βίντεο του αγώνα:







    Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις τρεις κύριες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει!
    Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!




    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...