Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Τελειώσαν οι...δικαιολογίες (pregame)

Μαζεύει τα κομμάτια του και...συνεχίζει την προσπάθεια ο Ολυμπιακός Βόλου.
Με νέο προπονητή πλέον η ομάδα μας βάζει στόχο τους 24 βαθμούς στα οκτώ εναπομένοντα παιχνίδια,βαθμοί που όλοι στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο πιστεύουν πως θα είναι αρκετοί για να δώσουν τον τίτλο στον Ολυμπιακό.

Το πρώτο βήμα πρέπει να γίνει στο Ελευθεροχώρι Τρικάλων απέναντι στην τοπική ομάδα των Μαύρων Αετών.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει μία σκληροτράχηλη ομάδα σε κακό αγωνιστικό χώρο η οποία είναι αήττητη εντός έδρας για τους τελευταίους έξι αγώνες ,κάτι που δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία αφού το τρίποντο είναι μονόδρομος.

Στην διάθεση του Σάκη Παπαβασιλείου είναι σχεδόν όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού ,με μοναδικό απόντα τον Κολημήτρα.Τρεις βασικοί παίκτες θα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί αφού βρίσκονται στο όριο καρτών και ακολουθεί το παιχνίδι με την Α.Ε.Καραισκάκης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού είναι η παρακάτω:Κατσούλης, Ζώνας, Ντόικιτς, Χολέβας, Ιωαννίδης, Στουρνάρας, Σταύρου, Οικονόμου, Μασάντο, Δωματάς, Μουκάμ, Σουάνης, Φλίγκος, Πότσι, Παλιούρας, Παπαϊωάννου, Ευθυμιάδης, Κέρι και Αναστασίου.

Εκτός αποστολής εκτός του Κολημήτρα ,έμειναν οι Μπουργάνης ,Δ.Κόκκας , Αγγελής, Πατσής, Α.Κόκκας, Σκανδάλης και Σπηλιώτης.

Την συμπαράσταση των φιλάθλων θα έχει ο Ολυμπιακός αφού οι οργανωμένοι θα ταξιδέψουν μέχρι τα Τρίκαλα.

Διαιτητής ορίστηκε ο Κοζανίτης Ζούγρας.

Το VolosFans θα βρίσκεται στο Ελευθεροχώρι και θα σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό για την εξέλιξη του παιχνιδιού!










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...