Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Να στείλουμε μήνυμα στους παίκτες μας!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Την Κυριακή καλούμε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού να δώσουν βροντερό παρών και να γεμίσουμε άνω και κάτω διάζωμα της σκεπαστής. Το παιχνίδι είναι σημαντικό και ίσως το μισό πρωτάθλημα. Είναι κάποια παιχνίδια που τα παίρνει και ο κόσμος.

Δυστυχώς, κάποιες συγκυρίες, άτυχα αποτελέσματα, βρώμικο παρασκήνιο εις βάρος της ομάδας μας, μας έφεραν σε θέση, ώστε να μιλάμε για δύσκολο παιχνίδι και ντέρμπι με τον Απόλλωνα της γείτονος πόλης, μιας ομάδας συνοικίας των 123 εισιτηρίων.

Αποφασισμένοι, πεισμωμένοι, εμείς ο κόσμος του Ολυμπιακού θα στείλουμε το μήνυμα αλλά και τη μεγάλη βοήθεια στους παίκτες μας. Να προστατέψουμε τα συμφέροντά της ομάδας, ούτε μια γόπα στον αγωνιστικό χώρο, καμία ακρότητα και βία. Δείχνουμε τον πολιτισμό μας και το κύρος μας. Οι χιλιάδες οπαδοί μας να ξεχάσουν τον όποιο πόνο και θυμό έχουν και να συσπειρωθούν και να αγκαλιάσουμε όλοι σαν μια γροθιά την τεράστια προσπάθεια που γίνεται τώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία. Την Κυριακή το απόγευμα πανηγυρίζουμε όλοι μαζί και από τη Δευτέρα οργανώνουμε μια μεγάλη εκδρομή- εκστρατεία στα Τρίκαλα με τον επόμενο αντίπαλό μας».

Οι Διοικήσεις

ΣΦΟΒ
Αργοναύτες
Lady's club»

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...