Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Δεν μπορεί να είναι δεύτερος ο Ολυμπιακός!

Την δεύτερη προπόνηση πραγματοποίησε ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Σάκης Παπαβασιλείου.


Ο Κατερινιώτης κόουτς έδειξε να πιστεύει με τις δηλώσεις του πως ο Ολυμπιακός μπορεί να βγει πρωταθλητής.

Ο 40χρονος τεχνικός είπε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις που έκανε:

«Δεν θα επέστρεφα στην Γ' Εθνική παρά μόνο για μεγέθη ομάδων σαν τον Ολυμπιακό Βόλου.Η ομάδα αυτή ξεκάθαρα δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία και πιστεύω πως μπορεί και φέτος να ξεφύγει από αυτή.Μπορούμε την άνοδο.Αν δεν το πίστευα δεν θα ξεκινούσα να έρθω στον Βόλο.Είναι μεγάλη πρόκληση να είμαι ο προπονητής που θα ξανανεβάσει τον Ολυμπιακό στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Γνώρισα όλους τους ποδοσφαιριστές έναν προς έναν.Το συνηθίζω αυτό.Σε όλους τους παίκτες είδα κάτι κοινό.Πως πιστεύουν πως θα κάνουμε το οκτώ στα οκτώ και θα ανεβούμε.Αν εμείς πάρουμε τους 24 βαθμούς που απομένουν,  κάποιο παιχνίδι του Απόλλωνα θα στραβώσει.
Μπορεί τώρα μέχρι το παιχνίδι της Κυριακής να μην έχουμε πολύ καιρό για να μπούνε οι παίκτες στην δική μου φιλοσοφία ,αλλά ακολουθεί ένα δεκαπενθήμερο διάλειμμα και έχουμε τον χρόνο να δουλέψουμε.

Το αγαπάω αυτό που κάνω, η προπονητική είναι η αρρώστια μου, γιατί η αλήθεια είναι ότι ως παίκτης το ποδόσφαιρο το έβλεπα σαν χόμπι.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι το μεγαλύτερο όνομα στην Γ΄Εθνική αυτή την στιγμή και αυτό δεν το λέω για να πουλήσω οπαδιλίκι..Δεν το θεωρώ προσβλητικό προς τις άλλες ομάδες που δούλεψα να πω πως είναι η μεγαλύτερη ομάδα που έχω δουλέψει μέχρι τώρα.Μιλάμε για μία από τις κορυφαίες επαρχιακές ομάδες.Το γεγονός πως αγωνίζεται στην Γ Εθνική δεν σημαίνει τίποτα.Και η ΑΕΚ και ο Άρης στην ίδια κατηγορία αγωνίζοταν πριν λίγο καιρό.Αυτό δεν τις μικραίνει σε μέγεθος.

Δεν είμαι θεωρητικός προπονητής.Στις προπονήσεις μπαίνω μέσω και τους δείχνω αυτό που θέλω.
Πιστεύοντας ο καθένας ατομικά στον εαυτό του και βάζοντάς τους στο πνεύμα της ομάδας, θα είμαστε δυνατοί για τη συνέχεια. Πρέπει σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τονώσω την ψυχολογία των παικτών. 
Η ψυχολογία στον ποδοσφαιριστή παίζει μεγάλο ρόλο.Δεν μπορεί αυτό το ρόστερ να είναι δεύτερο!
Σε προηγούμενες ομάδες κατάφερα πολλά πράγματα με πολύ χειρότερα ρόστερ. Τώρα έχω και την ποιότητα συν τη βαριά φανέλα και τον κόσμο, αλλά και την καλή λειτουργία. Υπάρχουν λοιπόν οι ευνοϊκές προϋποθέσεις και γιαυτό ήρθα!»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...