Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Δεν σηκώνουμε τα χέρια...!

Για το παρόν και το μέλλον του Ολυμπιακού μίλησε ο Ε.Τσιμπανάκος σε τηλεοπτική εκπομπή.


Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος είπε μεταξύ άλλων:

«Θα τελειώσει πρώτα το πρωτάθλημα και μετά θα κάνουμε ταμείο αν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε ή όχι.Κακά τα ψέμματα η προσπάθεια που έγινε με τον κο Μποτσιβάλη είναι μεγάλη και αυτό το καταλαβαίνει ο αγνός φίλαθλος.Ότι κάναμε το κάναμε από την αγάπη μας για την ομάδα.
Δεν είχαμε καμία απολύτως υποστήριξη από τους φορείς της πόλης,Αναγκαστήκαμε να μετακομίσουμε στο Πανθεσσαλικό αφού στην έδρα μας στο ΕΑΚ δεν μπορούσαμε να αγωνιστούμε.
Οι επιχειρηματίες της πόλης με εξαίρεση 2-3 δεν ήταν δίπλα μας.Το μέγεθος του Ολυμπιακού θέλει 103 επιχειρηματίες και όχι τρεις.Το ίδιο και η Νίκη.
Η βοήθεια του Δήμου τα προηγούμενα χρόνια στον Ολυμπιακό ήταν μεγάλη.Εμείς βρήκαμε καμμένη γή. Βρήκαμε μόνο το σήμα.
Σας δηλώνω κατηγορηματικά πως η ομάδα δεν έχει εγκαταλέιψει την προσπάθεια.Θα πάμε μέχρι το τέλος.Η ομάδα θα πεθάνει μέσα στο γήπεδο.Και η διοίκηση και οι παίκτες.Δεν σηκώνουμε τα χέρια και δεν τα παρατάει κανένας με πρώτους εμάς που ηγούμαστε της προσπάθειας.
Ξέρω πως ο κόσμος ανησυχεί .Ξέρω πως είναι πονεμένος.Μαζί του πονάμε κι εμείς.Δεν θέλω να τα παρατήσει ο κόσμος .Τον χρειαζόμαστε μαζί μας.Θέλω να τον ευχαριστήσω για την μέχρι τώρα υποστήριξή του αλλά τους θέλουμε κοντά μας.
Σίγουρα τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά.Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης για αυτό.Όλοι μαζί είμαστε.

Για την νέα χρονιά θα καθίσουμε μαζί με τον κ.Μποτσιβάλη και θα βάλουμε τα πράγματα κάτω.Αν βρεθεί ο λεφτάς και ζητήσει τον Ολυμπιακό θα κάνουμε πίσω.Επειδή όμως αυτά δεν γίνονται θα πρέπει να απευθυνθούμε και σε επιχειρηματίες που γνωρίζουμε.Ο Ερασιτέχνης θα αποφασίσει.Αυτός έχει το καρπούζι και το μαχαίρι.Αν βρεθεί κάποιος με περισσότερες γνώσεις και μεγαλύτερη δυναμική θα κάνουμε πίσω.
Δεν μπορώ να δεσμευτώ για το τι θα γίνει την νέα χρονιά.Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός πρέπει να πάει για πρωτάθλημα.Δεν ξέρω τι θα γίνει.Μπορεί να μην αντέχει ο κος Μποτσιβάλης ,μπορεί να μην αντέχω εγώ.Μπορεί να μπούνε και άλλοι στην διοίκηση.Δεν λέω ψέμματα στον κόσμο και δεν μπορώ να δεσμευτώ για τίποτα.

Ο κόσμος ξέρει τι έχουμε κάνει.Και έχουμε κάνει λάθη.Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας.Δεν έχει όμως τελειώσει τίποτα.Έχουμε ακόμα επτά αγωνιστικές. Όλα γίνονται ,ομάδες θα στραβοπατήσουν.Δεν είμαστε σε κανένα στρατόπεδο ,ούτε με τον Μαρινάκη ,ούτε με τον Μελισσανίδη.Είμαστε μόνοι μας.

Η ομάδα είχε στην αρχή ένα σερί νικών αλλά δεν έπαιζε καλο ποδόσφαιρο.Έγιναν διορθωτικές κινήσεις και τον Δεκέμβρη φέραμε καλούς παίκτες.Υπάρχει όμως η τύχη και η ατυχία.Δεν είναι μόνο η ικανότητα.Στην Γ' Εθνική δύσκολα μπαίνουν πέντε γκολ.Είναι πολύ δύσκολο.Σαφώς και έχουμε μερίδιο ευθύνης και εμείς και οι ποδοσφαιριστές.Αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να τους πυροβολήσουμε.Πρέπει να τους στηρίξουμε.
Μιλήσαμε με τους ποδοσφαιριστές ,έγιναν συστάσεις αλλά δεν μπορούμε να βγάζουμε το τι γίνεται στην ομάδα προς τα έξω.»







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...