Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Να επιστρέψουμε στα μεγάλα σαλόνια!

Τον Γιόζεφ Βάντσικ καλωσόρισαμε σήερα στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου.


Ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 Νίκος Τσεκούρας και ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου, Παναγιώτης Μποτσιβάλης παραβρέθηκαν στην παρουσίαση στο Πανθεσσαλικό.

O Γιόζεφ Βάντσικ, εκτός από προπονητής τερματοφυλάκων στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, θα αναλάβει την εκγύμναση και των τερματοφυλάκων των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης, ο οποίος τόνισε: 

«Είναι μια μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό Βόλου. Καλωσορίζουμε το νέο προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, τον Γιόζεφ Βάντσικ. Δεν θα πω πολλά για τον Βάντσικ. Ήταν ένας τερματοφύλακας τεραστίων διαστάσεων, οπότε τα λόγια γι' αυτόν είναι περιττά. Έχει δοξάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει και μία ιστορία ως προπονητής τερματοφυλάκων και όλοι των θεωρούμε Έλληνα. Τον καλωσορίζω και του εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του».

Στη συνέχεια μίλησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Τσεκούρας, ο οποίος ανέφερε σχετικά:

 «Εκ μέρους όλης της οικογένειας του Ολυμπιακού Βόλου, της μεγαλύτερης ομάδας της πόλης μας, καλωσορίζουμε τον Γιόζεφ Βάντσικ στον σύλλογό μας. Πιστεύω ότι είναι μεγάλη τιμή να βρίσκεται στην ομάδα μας ένας άνθρωπος που τίμησε το ελληνικό ποδόσφαιρο, που έπαιξε πολλά χρόνια στην Ελλάδα και έγινε παράδειγμα για πολλά νέα παιδιά, σ' αυτή τη χώρα. Σημαίνει ότι πρεστίζ του Ολυμπιακού Βόλου ανεβαίνει, η ποιότητα της ομάδας ανεβαίνει, οι υποχρεώσεις του συλλόγου μας ανεβαίνουν και πιστεύω η βοήθειά του θα είναι σημαντική, έτσι ώστε όλοι μαζί το καλοκαίρι να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Β' Εθνική κατηγορία. Κάτι που έχω πει πολλές φορές, θα είναι ένα μεγάλο δώρο στους φιλάθλους του Ολυμπιακού για τα 80 χρόνια του συλλόγου.
Θα ήθελα να τονίσω, επίσης, πως ο Γιόζεφ Βάντσικ θα αναλάβει και προπονητής όλων των τερματοφυλάκων των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού, αλλά και όσων άλλων παιδιών επιθυμούν να δουλέψουν με τον κ. Βάντσικ. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την προσεχή εβδομάδα, μετά τη συνάντηση που θα γίνει με τους προπονητές των τμημάτων υποδομής και θα ανακοινωθεί μέσω του Τύπου. Για να μπορέσουν, όσοι ενδιαφέρονται να έρθουν σε επαφή μαζί μας, για να μπορούν να γυμνάζονται τα παιδιά με τον κ. Βάντσικ».

Από την πλευρά του ο Γιόζεφ Βάντσικ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις: 

«Ευχαριστώ τους δύο προέδρους για τα καλά τους λόγια. Από το περασμένο καλοκαίρι είχα μιλήσει με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο, με τον οποίο έχω φιλικές σχέσεις, για να έρθω στον Ολυμπιακό Βόλου. Ήμουν, τότε, στα Τρίκαλα και δεν μπορούσα να έρθω να βοηθήσω την ομάδα. Από τη στιγμή που αποχώρησα από τα Τρίκαλα, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο, μου παρουσίασε το πρότζεκτ της ομάδας, μου άρεσε πολύ και αξίζει στην επέτειο των 80 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας, ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στην Β' Εθνική και μελλοντικά στα μεγάλα σαλόνια.
Υπόσχομαι δουλειά μέσα στο γήπεδο και εύχομαι να αποκτήσω φίλους στην πόλη.Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, έχει υψηλούς στόχους και δεν με εμπόδισε στο να πάρω την απόφασή μου να έρθω στην ομάδα, το γεγονός ότι αγωνίζεται στην Γ' Εθνική κατηγορία. Το ότι φοράει ο Ολυμπιακός κόκκινο άσπρο δεν με πειράζει. Και της εθνικής Πολωνίας τα χρώματα είναι το κόκκινο και το άσπρο και έχω παίξει 52 παιχνίδια με την εθνική και 200 με τις μικρές εθνικές.

Νομίζω ότι μπορώ με την εμπειρία μου να βοηθήσω τα τμήματα υποδομής, αλλά να κάνω τη δουλειά σωστά, στο αντικείμενο που γνωρίζω καλύτερα. Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο έπαιξα 24 χρόνια και μπορώ να βοηθήσω τους τερματοφύλακες που έχει αυτή τη στιγμή η ομάδα, αλλά και τα ταλέντα που υπάρχουν στο σύλλογο».






Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...