Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Αφήστε τους καναπέδες!Όλοι γήπεδο!

Για το ερχόμενο παιχνίδι ,αλλά και τις δηλώσεις του αναφορικά με τον Απόλλωνα Λάρισας μίλησε ο αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας.


O Ευριπίδης Τσιμπανάκος είπε μεταξύ άλλων στον Spor Fm Βόλου:

Για το παρασκήνιο με τις Ενώσεις:

«Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι υπάρχει και το παρασκήνιο.Η ομάδα πρέπει να προφυλαχθεί.
Τον Ολυμπιακό δεν θα τον αφήσουμε απροστάτευτο όπως και δεν τον αφήσαμε αγωνιστικά.
Η ΕΠΣΘ Λάρισας καλά κάνει και βοηθάει το σωματείο της .Η ΕΠΣΘ Θεσσαλίας τι κάνει;Κάνει κάποιες ενέργειες να μας παίζουν 50-50;Έχει ασχοληθεί καθόλου ο κος Λασκαράκης ; 
Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η μεγάλη ομάδα της πόλης και η ΕΠΣΘ Θεσσαλίας πρέπει να είναι δίπλα μας.Περιμένω την τοποθέτησή τους.Ας πάρει θέση...

Για την ερμηνεία των δηλώσεών του :

«Αυτοί που γνωρίζουν καταλαβαίνουν πολύ καλά τι λέω.Όταν λέω για γραφεία στην Κατεχάκη τι νομίζουν πως εννοώ; Γραφεία αδυνατίσματος;
Εγώ γνωρίζω πολύ καλά τι λέω και λέω τα πράγματα με το όνομά τους.Όποιος τα αμφισβητεί ας μου κάνει μήνυση.Εδώ είμαι και θα τα αποδείξω.
Εμείς δεν είμαστε ούτε με την αντιπολίτευση της ΕΠΟ ,ούτε με κανέναν .Εμείς είμαστε μόνοι μας!»

Για την ένσταση του Απόλλωνα Λάρισας που δεν έγινε:

«Δεν βιάστηκα να κάνω αυτές τις δηλώσεις.Για κακή τους τύχη πήραν τηλέφωνο τον Αργύρη Λίβα για να καταθέσουν ένσταση ο οποίος είναι ο προσωπικός μου δικηγόρος αλλά και ο δικηγόρος του Ολυμπιακού Βόλου ο οποίος φυσικά αρνήθηκε.Πόσο μικροί παράγοντες μπορεί να είναι κάποιοι κύριοι.Φανταστείτε πως ήθελαν να κάνουν ένσταση μέσω του δικηγόρου του Ολυμπιακού Βόλου.»

Για την ομάδα του Ολυμπιακού και την διαιτησία:

Δαπανηθήκαν για την ομάδα πολλά χρήματα.Θέλουμε την βοήθεια του κόσμου που είναι δίπλα μας όλη την χρονιά.Δεν έχουμε παράπονο από κανέναν ,ούτε από τους οργανωμένους που είναι δίπλα μας.Αλλά είμαστε περισσότεροι.
Το θέμα με την διαιτησία θεωρώ πως είμαστε ψιλοαδικημένοι.Θέλουμε να μας παίζουν 50-50 όχι κάτι παραπάνω.Η μοναδική ομάδα που φοβόμαστε είναι η δική μας.Κανέναν αντίπαλο...

Για το ποιες ομάδες θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα:

Οι ομάδες που θα παλέψουν το πρωτάθλημα εκτός από εμάς είναι ο Απόλλων Λάρισας και η Πύδνα Κίτρους. Αυτό δεν σημαίνει πως το πρωτάθλημα θα παιχτεί στο μεταξύ μας παιχνίδι.Θα υπάρχουν απώλειες.Όλες οι ομάδες είναι υπολογίσιμες.

Για το παιχνίδι της Κυριακής είπε:

Το παιχνίδι της Κυριακής είναι κομβικό και θέλει μεγάλη προσοχή.Η Πύδνα είναι ένα σοβαρό σωματείο που χρειάζεται την νίκη την Κυριακή.Ζητάω από τον κόσμο να είναι ο δωδέκατος παίκτης μας.Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει αποδείξει πως μπορεί να γεμίσει το Πανθεσσαλικό.Ας αφήσουν τους καναπέδες και να έρθουν όλοι γήπεδο!

Για τη επόμενη χρονιά σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η άνοδος:

Ο Ολυμπιακός είναι γεννημένος μόνο για πρωταθλητισμό.Δεν μπορείς να πεις στον κόσμο του Ολυμπιακού όπως το λες στον κόσμο της Νίκης,πως πάμε για μία καλή πορεία.Οι ομάδες αυτές δεν έχουν την ίδια βαρύτητα.Εδώ είμαστε να δούμε αν θα αντέξουμε και του χρόνου.Και στην αρχή κάποιοι λέγαν πως δεν θα βγάλουμε τα Χριστούγεννα.Όμως εμείς είμαστε εδώ και ενισχυθήκαμε ακόμα περισσότερο.Πρώτα πρέπει να βγει η ομάδα κατηγορία.Κατά 75% η ομάδα αν ανεβεί θα στηριχθούμε στον κορμό που έχουμε δημιουργήσει.Θα αξιολογήσουμε τους αντιπάλους και θα κάνουμε τις κινήσεις μας.Αυτά όλα είναι υποθετικά και θεωρητικά.Το πρώτο μέλημα είναι να βγει η ομάδα.
Αν δείτε τις ομάδες της Β΄Εθνικής εκτός τεσσάρων-πέντε ομάδων δεν έχουν καμία οικονομική δυνατότητα.Εφόσον βγούμε θα μας αγκαλιάσει ακόμα περισσότερο ο κόσμος και θα έρθουν στο γήπεδο και οι δύσπιστοι.»








Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...