Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Στις Ακαδημίες ο Βάντσικ!

Με τον προπονητή τερματοφυλάκων του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 Jozef Wandzik προπονήθηκαν την περασμένη Παρασκευή οι μικροί τερματοφύλακες του συλλόγου...
αποκτώντας από το πρώτο κιόλας «μάθημα» σημαντικές πληροφορίες για τη νευραλγική θέση του τερματοφύλακα.

Ο Jozef Wandzik μαζί με τον τερματοφύλακα της ομάδας μας, Σάκη Κατσούλη έδειξαν τους μικρούς αθλητές τεχνικές και μεθόδους, σημαντικές για την διάπλαση του ποδοσφαιρικού τους χαρακτήρα.
Οι νέοι τερματοφύλακες ενθουσιάστηκαν από την προπόνηση, αλλά και από την εμπειρία του Josef Wandzik και έδωσαν το 100% του εαυτού τους. Από την πλευρά του ο κ. Wandzik δήλωνε απόλυτα ικανοποιημένος από τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στην Άλλη Μεριά, αλλά και από τη δουλειά όσων εμπλέκονται στις Ακαδημίες, καθώς η έλευση παιδιών για να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου είναι αθρόα.

Κατόπιν τούτων, ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει πως τα παιδιά που ενδιαφέρονται να προπονηθούν , υπό την καθοδήγηση του Josef Wandzik, στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Συλλόγου στην Άλλη Μεριά μπορούν να επικοινωνούν με τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Νίκο Τσεκούρα, στο τηλέφωνο 6979002709.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή στις 17.30.


Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...