Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Συνεργασία με Ίδρυμα Δεληγιώργη!

Συνάντηση με τον Ν.Δεληγιώργη είχαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.


Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 Νίκος Τσεκούρας, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Επιτροπής εορτασμού των 80 χρόνων του Ολυμπιακού Βόλου,  Ιάσονα Χατζή επισκέφθηκαν το Κοινωφελές Ίδρυμα Δεληγιώργη, στο Ήλιον Μέλαθρον και είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Νικόλαο Δεληγιώργη.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν διάφορα θέματα έναρξης συνεργασίας του Ιδρύματος με τον ΑΣ Ολυμπιακό Βόλου 1937, στο πλαίσιο της προσφοράς του Ιδρύματος στην πόλη του Βόλου.

Ως αρχή της συνεργασίας αποφάσισαν να συνεργαστούν στις εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν για την συμπλήρωση των 80 χρόνων από την ίδρυση του Ολυμπιακού Βόλου.

Αρχικά θα συνδιοργανωθεί έκθεση σε αίθουσα του Ηλίου Μέλαθρον (Γκλαβάνη 37 με Αλεξάνδρας), όπου θα εκτεθεί φωτογραφικό και άλλο υλικό που θα αναφέρεται στην 80χρονη ιστορία του μεγαλύτερου Συλλόγου της πόλης.

Την ημέρα των εγκαινίων τη έκθεσης, που θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του ιδρυτή του Ιδρύματος, του αείμνηστου Στέργιου Γιούλα Δεληγιώργη, ο οποίος υπήρξε από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς παράγοντες της περιοχής μας, θα τιμηθεί ο κ. Νκόλαος Δεληγιώργης για την προσφορά του στην κοινωνία του Βόλου.


Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...