Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Έκοψε την πίτα ο Ολυμπιακός

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο κλειστό του ΕΑΚ παρουσία πλήθους κόσμου και όλων των τμημάτων του Ολυμπιακού Βόλου η κοπή πίτας του συλλόγου.


Το ποδοσφαιρικό τμήμα εκπροσωπήθηκε με αρκετούς παίκτες, το προπονητικό τιμ και τους κ.κ. Τσιμπανάκο, Μπονόβα και Βαΐτση, οι δύο ομάδες μπάσκετ, ανδρών και γυναικών, αλλά και τα υπόλοιπα τμήματα μαζί με τα παιδιά των υποδομών οι οποίες έκαναν αγώνες επίδειξης ποδοσφαίρου, μπάσκετ και πάλης, με όλες τους παράγοντες που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον σύλλογο.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, κ. Τσεκούρας, ο πρόεδρος της Δ.Ε. μπάσκετ, Αλέκος Μεταφτσής, η υφυπουργός κ. Παπανάτσιου, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μπουκώρος, η πρώην υφυπουργός Μ. Χρυσοβελώνη, ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής για τα 80 χρόνια του Ολυμπιακού Βόλου κ. Ιάσων Χατζής, ο οποίος απένειμε ένα κάδρο με την ερυθρόλευκη φανέλα του ποδοσφαιρικού τμήματος στον γιο του ιδρυτή του συλλόγου και πρώτου προέδρου των ερυθρόλευκων κ. Φίλωνα Πουργιά,  ο αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Χατζόπουλος και ο Μ. Καπουρνιώτης ως αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ.

Για την προσφορά της στην ομάδα τίμηθηκε μπασκετμπολίστρια Ελένη Ζήτη  και ο εγγονός του ιδρυτή της ομάδες κος Πουργιάς.





Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...