Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Η ανακοίνωση και η διάψευσή της!

Υπερβολικός...λόγος έγινε για το πέναλτι με το οποίο κέρδισε ο Ολυμπιακός στο 82'.
Ο ντόρος που έγινε στις τηλεοπτικές  και ραδιοφωνικές αθλητικές εκπομπές οδήγησε μάλιστα την ομάδα του Ρήγα να εκδώσει την...πρώτη φετινή της ανακοίνωσή με την οποία διαμαρτύρεται πως το πέναλτι που έγινε ήταν εκτός περιοχής.

Υποθέτουμε πως είναι η...πρώτη (!) φορά που αδικείται ο Ρήγας από την διαιτησία εξ'ου και η ανακοίνωση...Έχουν όμως δίκιο;
Ο φωτογραφικός φακός τους διαψεύδει.

Η φάση έχει ως εξής:Ο Δωματάς πλαγιοκοπεί από τα αριστερά και ο Τζοβάρας αρχίζει να τον τζαρτζάρει και να τον τραβά εκτός περιοχής.Ο Δωματάς με την ταχύτητά του τον ξεπερνά και ο Τζοβάρας κάνει το τάκλιν και το πόδι του αντί να βρει την μπάλα βρίσκει το πόδι του Δωματά.Ο ρέφερι πολύ σωστά σφυρίζει την τρικλοποδιά ή για κάποιους άλλους επαφή του ποδιού του Τζοβάρα.

Η φωτογραφία του στιγμιότυπου δείχνει πεντακάθαρα που βρίσκεται ο Δωματάς την ώρα που ο Τζοβάρας κάνει το τάκλιν.Να σημειωθεί πως η «τρικλοποδιά» γίνεται λίγα κλάσματα μετά την φώτο,άρα ο Δωματάς είναι ακόμα πιο μέσα στην περιοχή του Ρήγα.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι αδιάψευστος μάρτυρας για την ορθότητα του πέναλτι.Ας ελπίσουμε πως θα δούμε ανάλογες ανακοινώσεις από την συμπαθέστατη ομάδα του Ρήγα όταν θα ξανααδικηθεί σε παιχνίδι εκτός έδρας...

Σ.Σ: η φώτογραφία είναι από την ιστοσελίδα goalpost.gr


Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...