Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Πρωτοχρονιάτικο «μπαμ» με Bojan Dojkic

Η  χρονιά  ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες και η  Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 την αποχαιρετά με ένα πρωτοχρωνιάτικο δώρο για τον κόσμο της ομάδας.


Στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου εντάχθηκε σήμερα ο έμπειρος Σέρβος στόπερ Bojan Dojkic.

Ο 32χρονος αμυντικός –γεννήθηκε στις 25 Οκτωβρίου 1984- ξεκίνησε την καριέρα του στην Hajduk Kula το 2005. Στην Ελλάδα ήρθε το 2010 όπου αγωνίστηκε με την ομάδα των  Τρικάλων και συνέχισε  σε Πιερικό και Αγροτικό Αστέρα.


Ο Bojan φόρεσε ξανά τη φανέλα των Τρικάλων τη χρονιά 2015- 2016 και αποτέλεσε βασικό μέλος της ομάδας, η οποία απώλεσε την άνοδο την τελευταία στιγμή, ενώ στο βιογραφικό του παίκτη είναι καταγεγραμμένες πάνω από 100 συμμετοχές στη Football League. Το περασμένο καλοκαίρι μετέβη στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 τον καλωσορίζει στην οικογένειά της και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες. Παράλληλα ευχαριστεί δημοσίως την Διοικούσα Επιτροπή και ειδικότερα τον πρόεδρο του Απόλλωνα Καλαμαριάς κ. Άλεξ Κάλας για την παραχώρηση του παίκτη υπογραμμίζοντας πως τέτοιου είδους συνεργασίες προωθούν την πρόοδο του ποδοσφαίρου και  εν γένει του αθλητισμού.

Παράλληλα, σήμερα παρουσιάστηκε επίσημα και ο Hugo Machado, ο οποίος εδώ και μία εβδομάδα έχει ενταχθεί στο ρόστερ και συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις.



Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...