Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Με ήρωα Κατσούλη το διπλό!🔃

Ο Σάκης Κατσούλης ,όσο και απίστευτο αν φαίνεται, ήταν αυτός που έδωσε το τρίποντο για τον Ολυμπιακό στην Κατερίνη!  (βίντεο)


Ότι δεν κατάφεραν οι υπόλοιποι δέκα παίκτες για ενενήντα λεπτά ,το κατάφερε ο Σάκης Κατσούλης στο 92' όταν σε μία από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα πήρε την κεφαλιά μετά από κόρνερ και ανάγκασε τον αμυντικό του Αχιλλέα να «μπλοκάρει» την μπάλα πάνω στην γραμμή.
Ο Οικονόμου ευστόχησε το κερδισμένο πέναλτι και ο Ολυμπιακός ,αν και κάκιστος ,πήρε το τρίποντο στο ΔΑΚ Κατερίνης.







Ο Καβακάς παρέταξε την ομάδα με τερματοφύλακα τον Κατσούλη, τους Ιωαννίδη και Στουρνάρα στα δύο άκρα και τους Ζώνα και Κωστόπουλο στο κέντρο της άμυνας.Αμυντικό χαφ έπαιξε ο Οικονόμου ενώ στα «φτερά» ήταν ο Ευθυμιάδης και ο Δωματάς. Ο Σταύρου ήταν επιτελικός μέσος και Φλίγκος ήταν φορ ενώ περιφερειακά του Φλίγκου έπαιξε ο Αναστασίου.


Ο Ολυμπιακός είχε να αντιμετώπισε σε όλο το παιχνίδι μία ομάδα που έπαιξε μαζική άμυνα και δεν απείλησε ούτε μία φορά την εστία του Κατσούλη.
Η ομάδα του Τίμου Καβακά δεν είχε κανένα αντίδοτο.Η ανάπτυξη στο πρώτο μέρος ήταν κάκιστη με τους ερυθρόλευκους να δημιουργούν «δείγματα» ευκαιριών από...βαθιές μπαλιές και από τύχη.

Στο 11' σε μία σέντρα του Στουρνάρα ο Φλίγκος δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά ,ενώ δύο σουτ που επιχείρησαν οι Δωματάς και Ιωαννίδης ,το πρώτο ήταν αδύναμο και το δεύτερο ,που ήταν μάλλον η καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος , δεν βρήκε στόχο.

Ο Ολυμπιακός στο β΄μέρος φάνηκε κάπως βελτιωμένος και κατά διαστήματα πίεσε την άμυνα του Αχιλλέα ,χωρίς βέβαια να δώσει σε κανένα σημείο δείγματα γραφής καλοδουλεμένης ομάδας.
Έτσι μετά το 70' ,και αφού προηγήθηκε στο 61΄μια καλή σέντρα του Ευθυμιάδη που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ο Φλίγκος , η ομάδα εκμεταλλεύτηκε το άγχος της οπισθοχώρησης των γηπεδούχων και η πίεση προς το τέρμα του Σάρρη έγινε μεγαλύτερη.

Στο 68' σουτ του Αναστασίου πέρασε λίγο άουτ,στο επόμενο λεπτό ο Σταύρου γέμισε αλλά δεν μπόρεσε κανείς να βάλει το πόδι του και να πλασάρει ,ενώ στο 74' ο Φλίγκος έστρωσε με το κεφάλι στον Ευθυμιάδη και αυτός ,με έναν αμυντικό μπροστά του ,σούταρε ψηλά άουτ.

Στο 76΄ο Φλίγκος έχασε την μεγαλύτερη κλασσική ευκαιρία για την ομάδα μας αφού βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση ,έπιασε το δυνατό σουτ του οποίο βρήκε σε σώμα αμυντικού και πέρασε κόρνερ.
Στο 86΄ο Ευθυμιάδης έχασε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του να περνάει άστοχα άουτ,ενώ στο 90 ο Σταύρου βγήκε στην αντεπίθεση τετ α τετ με τον Σαρρή με τον Καμπερίδη να τον προφταίνει και να του κάνει...κεφαλοκλείδωμα, έξω από την περιοχή, για να μην σκοράρει. 

Για να φτάσουμε στο 92'οπότε και έγινε η φάση του αγώνα.Ο Οικονόμου εκτέλεσε κόρνερ με τον Κατσούλη που είχε προωθηθεί να πιάνει πανέμορφη κεφαλιά δίκην....επιθετικού από τα 7 μέτρα και την μπάλα να μπλοκάρετε πριν περάσει την γραμμή.
Ο Μαλούτας είδε την καθαρή παράβαση και ο Οικονόμου με ψυχραιμία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και την καρδιά των φίλων του Ολυμπιακού στην...θέση της. 

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Σαρρής, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Πετρουζέλλης, Καμπερίδης, Ζώβληκας, Σιδηρόπουλος (84’ Δαδάκος), Νάκας, Μανίκας (74’ Βαταμίδης)

Ολυμπιακός Βόλου: Κατσούλης, Στουρνάρας, Ιωαννίδης (72’ Δήμος Κόκκας-93’ Τέλλος), Ζώνας, Κωστόπουλος, Οικονόμου, Σταύρου, Δωματάς (84’ Ανδρέας Κόκας), Ευθυμιάδης, Αναστασίου, Φλίγκος





Κάρτες:
 31' Παπαδόπουλος 90' Καμπερίδης- 18' Ζώνας

Μας άρεσε.... 
Η ηρωική και...«μάγκικη» έξοδος του Κατσούλη στην τελευταία φάση του αγώνα τον κατατάσσει δικαιωματικά ως τον "πολυτιμότερο παίκτη" αν και στα καθήκοντά του ως τερματοφύλακας δεν χρειάστηκε να κάνει ούτε μία επέμβαση.
Δεν μας άρεσε...
Όλη η ομάδα ήταν σε κάκιστη ημέρα.Δεν υπήρχε κάποιος ή κάτι που να μας αρέσει.




Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Μαλούτας ήταν καλός και δεν έχασε κάποια φάση.





Είπαν:

Καβακάς: « Εμείς κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα.Στο πρώτο ήμασταν πολύ κακοί ,ενώ στο β μέρος είχαμε 4 τουλάχιστον ευκαιρίες.Δεν ήμαστε καθόλου ευχαριστημενοι από την εικόνα της ομάδας μας  αν και ήμασταν λίγο καλύτεροι από τον αντίπαλο και δεν απειληθήκαμε καθόλου. Οι επιλογές μας ήταν περιορισμένες.Αφήσαμε τον Ντα Κόστα στο Βόλο που δήλωσε τραυματίας και δεν είχαμε επιλογές.Στην διάρκεια του παιχνιδιού φορτώσαμε την αντίπαλη περιοχή με παίκτες , ρισκάραμε και αυτό μας βγήκε σε καλό. Πετύχαμε μεν μια επαγγελματική νίκη,έστω στο 90΄αλλά χρειαζόμαστε ενίσχυση. Ήδη αποκτήσαμε έναν ακόμα ποδοσφαιριστή που θα ανακοινωθεί σύντομα.»


Σαββίδου:«Δεν απείχαμε καθόλου από μία τόσο καλή ομάδα όσο ο Ολυμπιακός.Σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες χάσαμε το παιχνίδι. Νομίζω πως προηγήθηκε φάουλ πριν το πέναλτι. Καλή συνέχεια σε όλους.»



Μικρά&πικάντικα
  • Περίπου 100 φίλοι της ομάδας του Ολυμπιακού βρέθηκαν στις κερκίδες του ΔΑΚ Κατερίνης.
  • Οι φίλοι του Αχιλλέα ήταν λιγότεροι και δεν ξεπερνούσαν τα 40-50 άτομα.

To βίντεο του αγώνα:





Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις τρεις κύριες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...