Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Να μείνω για πάντα στον Ολυμπιακό!

Συνέντευξη στον Astra TV έδωσε ο πρώτος σκόρερ της Γ κατηγορίας Κώστας Φλίγκος.
Μεταξύ άλλων είπε πως θέλει να μείνει όσο γίνεται πιο πολύ στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Φλίγκος δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Εμένα ο Ολυμπιακός δεν είναι σκαλοπάτι.Εγώ θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό Βόλου.Η γυναίκα μου είναι από εδώ ,έχω αγαπήσει την πόλη και έχω δεθεί και όσο αντέχω να παίζω μπάλα θέλω να φοράω τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Ο κόσμος της ομάδας έχει περάσει πολλά και παραμένουν δίπλα μας.Πιστεύω πως θα ξαναμαζευτεί σιγά σιγά ακόμα περισσότερος.Εγώ τον έχω ζήσει τον κόσμο του Ολυμπιακού και παλαιότερα που το γήπεδο είχε πάρα πολύ κόσμο.

Όταν οι αντίπαλοι παίζουν με τον Ολυμπιακό σχεδόν όλες ομάδες εντός ή εκτός βάζουν ένα πούλμαν στο τέρμα τους.Εμείς δουλεύουμε από Δευτέρα μέχρι Σάββατο πάνω εκεί.
Στο παιχνίδι με την Νίκη ήμασταν κακοί ,δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάκτυλό μου.Ήταν το ντέρμπι της κατηγορίας και ήταν ιδιαίτερο.Δεν μπήκαμε καλά.Βέβαια οι παίκτες της Νίκης ξέρουν το γήπεδό τους.Εμείς δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα.Ήταν το χειρότερο γήπεδο που έχουμε παίξει μέχρι σήμερα στην κατηγορία.

Η ομάδα δεν έχει αποδείξει ακόμα πως παίζει καλό ποδόσφαιρο γιατί έχει προσωπικότητες μέσα.Ο Ντα Κόστα έχει παίξει Α΄Εθνική Πορτογαλίας π.χ. Είμαστε όμως και άτυχοι.Αν δεν χάναμε τα δύο πέναλτι σήμερα η ομάδα θα ήταν πρώτη με....κακό ποδόσφαιρο.Η ομάδα έχει δυνατότητες και θα δουλέψουμε με την φιλοσοφία του νέου προπονητή στην διακοπή που υπάρχει.Έχω ξαναδουλέψει με τον Καβακά και μου αρέσει η φιλοσοφία του.

Η διοίκηση κάνει τα αδύνατα δυνατά να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα και δεν την έχει αφήσει καθόλου.Από εκεί και πέρα όλα είναι στα πόδια μας.Ο Μουκάμ στις προπονήσεις είναι έναν ρυθμό πάνω και είναι πολύ καλός με την μπάλα.

Αν το ποδόσφαιρο τελειώνει στα 31 είμαι γέρος .Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα αποδείξουν τα πάντα στο γήπεδο.Αυτός ο σύλλογος είναι πολύ μεγάλος.Ο Ολυμπιακός έχει παίξει Ευρώπη.Ο κόσμος του έχει δει πολλά και πολλούς καλούς παίκτες που εμείς τους βλέπαμε στην τηλεόραση.Είναι βαρύ το φορτίο που κουβαλάμε.

Είμαστε πληρωμένοι στο ακέραιο.Όταν λέω στο ακέραιο...στο ακέραιο.Η αλήθεια να λέγεται.Έχουμε πάρει στην ώρα του ακόμα και τα πριμ που μας έχουν υποσχεθεί.Δεν υπάρχει κανέναν εξωαγωνιστικό πρόβλημα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού να περιμένει πολλά περισσότερα από την ομάδα.»







Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...