Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Στα ερυθρόλευκα ο Μασάδο!


Την δεύτερη «χειμερινή» μεταγραφή του πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός!
Ο Ούγκο Μασάδο συμφώνησε σε όλα με την ομάδα μας και σήμερα ντύθηκε και...επίσημα στα ερυθρόλευκα.


Ο παίκτης αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος στην θέση που ο Ολυμπιακός...πονάει μέχρι σήμερα.
Ο Πορτογάλος αγωνίστηκε μέχρι σήμερα στον ΟΦΗ σε 4 παιχνίδια λόγω του...αργοπορημένου ξεκινήματος της football league τον οποίο και άφησε για χάρη του...Ολυμπιακού.

Πρόκειται για έναν έμπειρο μέσο  με μεγάλη θητεία στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα ,κυρίως στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και την Ναβάλ (22 συμμετοχές ,2 γκολ, 1 ασίστ) , την Κύπρο στον Ολυμπιακό Λευκωσίας (36 συμμετοχές , 5 γκολ ) και την Αλκή Λάρνακας (25 συμμετοχές , 1 γκολ ) ,  το Αζερμπαιτζάν στην Σταντάρτ (26 συμμετοχές , 3 γκολ ) , την Περσία με τη Ισφαχάν (30 συμμετοχές ,3 γκολ) , ενώ στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε Καλλιθέα (29 συμμετοχές , 4 γκολ , 5 ασίστ) και ΑΟΧανιά πέρσι (31 συμμετοχές , 3 γκολ , 9 ασίστ).

Απασχόλησε τον Ολυμπιακό και το καλοκαίρι ,αλλά τελικά κατέληξε στην ομάδα της Κρήτης.

Η μεταγραφική αντεπίθεση του Ολυμπιακού συνεχίζεται...

Η επίσημη ανακοίνωση: «Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα μας ενόψει των εορτών να ολοκληρώθηκαν σήμερα, ωστόσο η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια και ήδη έχει κινηθεί για την έλευση ποδοσφαιριστών εγνωσμένης αξίας στο ρόστερ.

Ένας από αυτούς, είναι και ο πολύπειρος μέσος Ούγκο Μασάδο, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου και πλέον αποτελεί επίσημα μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού Βόλου.

O Ούγκο Μασάδο γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου 1982 στην Πορτογαλία. Στο πλούσιο βιογραφικό του συμπεριλαμβάνεται η μεγάλη θητεία του στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα ,-κυρίως στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας- την Κύπρο, το Αζερμπαϊτζάν και την Περσία, ενώ στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί στη Football League με την Καλλιθέα , τον Α.Ο. Χανιά και τον ΟΦΗ.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό τεχνίτη της μπάλας, που με την εμπειρία του θα ενισχύσει τα μέγιστα στο σκοπό που έχει θέσει η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου, που δεν είναι άλλος από το να καμαρώσουμε όλοι μαζί, διοίκηση και φίλαθλοι, τον Ολυμπιακό Βόλου σε υψηλότερες κατηγορίες.

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει τον Ούγκο στην οικογένειά της και του εύχεται πολλές επιτυχίες!»






Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...